"Сборник пугалок от МФО " собираю материал для ликбеза для новичков

• Автор теми Автор теми mediocris
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 197
  • Перегляди Перегляди 14K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ок!а что тогда в такой ситуации делать??у меня просто похажая...может вы подскажите как избавится от того чтоб убрали автодозвон?
Сегодня пробуем с Оrusia89 провести эксперимент. Отпишемся, что выйдет.
Реально заявление в полицию и прокуратуру (Статья 355. Принуждение к выполнению или невыполнению гражданско-правовых обязательств)
Просто Оrusia89 - девочка, и местные менты расслабленные.

Реально заявление в полицию и прокуратуру (Статья 355. Принуждение к выполнению или невыполнению гражданско-правовых обязательств)
Буду ждать результата))

Да я знаю,кіберполіція каже,що потрібно щоб слідчий дав указ
А мне киберполиция вообще ничего не отвечает уже неделю...вот думаю может позвонить им

Я вже їм внесла з 6000 10900 і вони вимагають ще 11000

В мене зараз немає навіть трошки
Я б на вашому мцсці обривала всі телефони гарячої лінії, блокування роботи лікарні це уже не жарти.

Буду ждать результата))

А мне киберполиция вообще ничего не отвечает уже неделю...вот думаю может позвонить им
Я з працівником кіберполіції розмовляю кожний день він дзвонить питається як справи? Але допомогти нічим не може

Я б на вашому мцсці обривала всі телефони гарячої лінії, блокування роботи лікарні це уже не жарти.
Повірте я дзвонила і на урядову і в на гарячу лінію нацполіції в Київ по всіх віділах,і прокуратуру і писала всюди і толку 0 а ці нехочуть казати кому передали мені не дзвонять,а дзвонять всім працівникам

Я вже їм внесла з 6000 10900 і вони вимагають ще 11000

В мене зараз немає навіть трошки
Писать жалобу в прокуратуру, что мошенники мешают работать больнице! в поллюцию и кибер полицию,

Бо потрібно щоб слідчий передав справу,а слілчий сказав що нічого робити не буде

Писать жалобу в прокуратуру, что мошенники мешают работать больнице! в поллюцию и кибер полицию,
Я написала мені сказали відайте і не будуть дзвонити

Викликати наряд і скандалити, показувати що справді блокують роботу лікарні, може співробітники підтягнуться до написання колективної заяви, тиснути на всіх і кожного до кого доберуться руки, цим красеням подзвонити і сказати що приїдете до них в якості учасниці чергового рейду, знайти в неті робота і поставити п...сів на автододзвін самих..та багато у Вас ще варіантів, просто зараз треба брати за одне місце всіх до кого дотягнуться руки, і колег які не хочуть нікуди писати або контролювати хід справи, прокуратуру, самій їм дзвонити і вже нарешті казати що вони від вас отримають болт а не проплату ну і т.д., а то ви так по-доброму з усіма уже надомовлялись що вас усі продовжуть кошмарими і пардон натягувати. Вжарте і ви їх, робіть скандали і крики.

Менты везде такие! У меня тоже не хотели принимать заявление(( Еще и начали рассказывать что в мфо деньги одни нарики и алкаши берут, а потом не возвращают. Но я настырная и буду трусить до последнего.

• Подобається
Реакції: Jul1
Викликати наряд і скандалити, показувати що справді блокують роботу лікарні, може співробітники підтягнуться до написання колективної заяви, тиснути на всіх і кожного до кого доберуться руки, цим красеням подзвонити і сказати що приїдете до них в якості учасниці чергового рейду, знайти в неті робота і поставити п...сів на автододзвін самих..та багато у Вас ще варіантів, просто зараз треба брати за одне місце всіх до кого дотягнуться руки, і колег які не хочуть нікуди писати або контролювати хід справи, прокуратуру, самій їм дзвонити і вже нарешті казати що вони від вас отримають болт а не проплату ну і т.д., а то ви так по-доброму з усіма уже надомовлялись що вас усі продовжуть кошмарими і пардон натягувати. Вжарте і ви їх, робіть скандали і крики.
Колеги птсали і на мене і на них

Орыся, наряд вызвала??

Плюсую!!

• Подобається
Колеги птсали і на мене і на них
Ну значить так слідкували, інакше і ви б уже давали щось типу офіційних роз"яснень чи дідько його знає як воно у них там рахується. Просто всі забили. А з цими п..сами я би радила не церемонитись і дати зрозуміти що вони більше нічого не отримають, бо реально тягнутимусь усе життя поки бачать як ви платите. А що їм заважає?

И не бегите платить!!! Они так доить будут вечно! Поднимайте на уши администрацию больницы! Вы же не преступница! Ну брали деньги на лечение ребенка. Ну не получилось отдать. А эти твapu блокируют работу медучреждения. Это хулиганство как минимум

Менты везде такие! У меня тоже не хотели принимать заявление(( Еще и начали рассказывать что в мфо деньги одни нарики и алкаши берут, а потом не возвращают. Но я настырная и буду трусить до последнего.
Та ладно, после того как меня вызывали в полицию и из-за "типо" угроз от меня в смс моей бывшей ( ну я там отстаивал свои права, про суд сказ ей) и меня вызвали в село, по этому работают нужно стоять на своём и писать завлению 1-2...10 раз

• Подобається
Усі приходять сюди приблизно з однаковими проблемами а у вас вони не змінюються, скільки не дивлюсь форум. Постійно одна пісня. Навіть самі наполегливі, наглі і скотські колектори після активних дій добре так попускаються. Ви реально робите замало, просто починаєте і не слідкуєте за розвитком і хочете вирішення проблеми одним махом. Так, вам складніше бо ви вирішили що хочете з ними по-хорошому, от вони і знущаються, але тут проблема уже тільки у вас, не ображайтесь. Тут усі в це влізли через свої пороки, а деякі через них і вилізти не можуть. Боїтесь бути для когось поганою, то прийдеться терпіти все життя.

К вам приехал реальный наряд полиции в больницу? Или все закончилось отказом по телефону? Отказывают - вперед в участок!! Стойте на своем!!

И дальше, не переживайте по поводу увольнения. Вы справляетесь со своими профессиональными обязанностями? Думаю, да. Только в руки себя нужно взять. А это просто хулиганство. И уволить Вас на этом основании не могут! Увольняться Вам нельзя. У Вас ребенок и его нужно кормить! На коллег - болт. Не с кем будет общаться? Будете книги читать в свободное время, ищите плюсы

Ребят, не забудьте чему посвящена тема! Жду дальше "перлы" от калов

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі