Самый странный вопрос от новичка

• Автор теми Автор теми Sonic
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 107
  • Перегляди Перегляди 6K
Не помню чтоб они подавали, Милоан у меня нет, а вот Е-Кеш, за почти 11 месяцев не подали и нотариальной надписи тоже не сделали.
А звонки родным???это для меня самое страшное....

О звонках лучше сразу предупредить и родных и на работе. Гнилая контора , в моем случае обзвонили всех.Но Вы поймите , страх Ваш враг.
У меня родные вообще ни знают о существовании кредита?

Для меня е-кеш, сразу в первые дни просрочки нашли мать и мужа. Я их телефон не давала и не светила ни где, но с ними смогла договорится об отсрочки платежа и закрыла их за тело+ процент. ДИНЕРО предлагали тело, а милоан тело ни разу не предлагали, а только звонили, а потом продали калам.

Для меня е-кеш, сразу в первые дни просрочки нашли мать и мужа. Я их телефон не давала и не светила ни где, но с ними смогла договорится об отсрочки платежа и закрыла их за тело+ процент. ДИНЕРО предлагали тело, а милоан тело ни разу не предлагали, а только звонили, а потом продали калам.
Кто такие эти кадры...калы

У меня родные вообще ни знают о существовании кредита?
В мене так само ніхто не знав... До пори до часу! Краще розказати все, як є! Я теж боялася, як відреагують батьки і чоловік... Краще, щоб вони дізналися від вас, тому що шараги і колектори мають таку бурну фантазію, що це просто Капєц!!! Вони понарозказують таких казок рідним, що потім буде ще важче пояснити їм, що це все в думки шараг. І повірте мені, я не хочу вас лякати, але коли вже є борги в мфо, то після просрочок дзвінки будуть однозначно.
Я для себе прийняла таку позицію, що платити не буду нікому однозначно, хіба через суд! Мене підтримали батьки. З чоловіком, то окрема історія, він в мене виявився слабачком і злякавшись чергового дзвінка від якоїсь з канторок, що в нього заберут житло, виставив мене за двері... А вам рекомендую розповісти рідним, вони, можливо і покричать і посварять(як було в моєму випадку), але водночас і підтримкою своєю забезпечать?. Покажіть їм форум, щоб вони побачили, що нас тут тисячі. І все буде ЧІКІ-ПУКІ?

В мене так само ніхто не знав... До пори до часу! Краще розказати все, як є! Я теж боялася, як відреагують батьки і чоловік... Краще, щоб вони дізналися від вас, тому що шараги і колектори мають таку бурну фантазію, що це просто Капєц!!! Вони понарозказують таких казок рідним, що потім буде ще важче пояснити їм, що це все в думки шараг. І повірте мені, я не хочу вас лякати, але коли вже є борги в мфо, то після просрочок дзвінки будуть однозначно.
Я для себе прийняла таку позицію, що платити не буду нікому однозначно, хіба через суд! Мене підтримали батьки. З чоловіком, то окрема історія, він в мене виявився слабачком і злякавшись чергового дзвінка від якоїсь з канторок, що в нього заберут житло, виставив мене за двері... А вам рекомендую розповісти рідним, вони, можливо і покричать і посварять(як було в моєму випадку), але водночас і підтримкою своєю забезпечать?. Покажіть їм форум, щоб вони побачили, що нас тут тисячі. І все буде ЧІКІ-ПУКІ?
Спасибо большое за поддержку???

Кому не сложно , расставьте данные МФО в порядке от самых адекватных , до самых отбитых. Хочу понимать с кем больше всего будет геморроя. Ответы "все плохие" и тд прошу не кидать я это и так понимаю. Но перелопатив пару тем, понял что работают все по разному и люди столкнулись практически со всеми.
Moneyveo
УкрПозика
Dinero
E-cash
Alexcredit
CreditPlus
SOS Credit,
My Credit
Credit365
CashBerry
CreditUP
Credit 7
Miloan
Быстрозайм.
моневео адекватно звонят, милоан с 15 дня творят чудеса, быстрозайм жесткие.

Вкладення

• Screenshot_2020-02-28-13-43-19-993_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2020-02-28-13-43-19-993_com.android.chrome.webp
    135.6 Кб · Перегляди: 61
Назад
Угорі