Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чи то стандартна лякалка?
Стандартная пугалкаЧи можливий їхній виїзд за адресою з загальним боргом у 1998 грн разом з тілом? Чи то стандартна лякалка?
Неприїдуть, у них давно бензин закінчився. А заправити машину немає за шо, бо ми виноваті - неплатільщики?. Як тільки віддамо їм гроші будуть їздити до всіх і дякувати за оплату. ?Чи можливий їхній виїзд за адресою з загальним боргом у 1998 грн разом з тілом? Чи то стандартна лякалка?
Как это неприедут!?Вы что невидите сумма какая?Аж 1998 грн!!!Вы шо!Неприїдуть,

самого мурзика конфискуют
УгуОффтопМурзика жалка????
Аж 1998 грн!!! Я думала це рік, а уявляєть сума. Давно таких сум небачила. ?Как это неприедут!?Вы что невидите сумма какая?Аж 1998 грн!!!Вы шо!
Обязательно приедут и опишут имущество,трусы,постельное бельё,кошачий лоток и самого мурзика конфискуют как у человека несумевшего расчитаться с кредитом а значит безответственного пред обществом и природой!!!![]()
ну да..кому-то жемчуг мелкий а кому и суп жидкийАж 1998 грн!!!
Тобто, ви хочете сказати, що за таку суму вони нічого не робитимуть, крім того що телефонуватимуть??Аж 1998 грн!!! Я думала це рік, а уявляєть сума. Давно таких сум небачила. ?
60€ для вас уже не деньги?Аж 1998 грн!!! Я думала це рік, а уявляєть сума. Давно таких сум небачила. ?
проценты будут считать до бесконечности....надо следить за нимиТобто, ви хочете сказати, що за таку суму вони нічого не робитимуть, крім того що телефонуватимуть??
Дєньги!!! Просто смс з такими сумами неприходе... Єврогроші з 3000 хотять 139 000. ( вот такі мені приходять смс).60€ для вас уже не деньги?
Ох и розбаловали мфо Украинцев... Для Узбеков, это цельное состояние...
Тобто, ви хочете сказати, що за таку суму вони нічого не робитимуть, крім того що телефонува. тимуть?
Кроми смс, дзвінків і листів додому. Більше нічого від них можна неждати!!!Тобто, ви хочете сказати, що за таку суму вони нічого не робитимуть, крім того що телефонуватимуть??
Это была шуткаДєньги!!! Просто смс з такими сумами неприходе... Єврогроші з 3000 хотять 139 000. ( вот такі мені приходять смс).

Да не собиралась бояться их. Дома все равно никого нет кроме моей кицюли. Она им деньги точно не вернёт. Ну может только передаст мне, что приезжали?кредит+ в принципе приехать может) НО они максимум скажут что вы должны денег, пошлёте их и они уедут) нечего там боятся)
Откуда информация ?кредит+ в принципе приехать может)