Сьогодні вихожу на прострочку в Кредит Плюс, чого чекати з завтрашнього дня

• Автор теми Автор теми maksik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 2K
А якщо не брати слухавку? Тупо ігнорити, лише пошту перевіряти, і месенджер, і саме в письмовій формі вести діалог? Сьогодні коли сам звонив з менеджером спілкувався, каже, все прописано в договорі, ви його підписали, тепер виконуйте.
если будете упрашивать никогда не договоритесь. Полный игнор и собирайте деньги. Через пару месяцев будут предлагать тело, можна будет потом договориться и оформить реструктуризацию. Нет смысла вести диалог если нет денег

у меня с тела 10000 через пол года предложили закрыть за 4999 грн

На 80 день запропонували тіло на 5 рівних платежів щомісяцч
Тіло 25

Через 3 мес предложили закрыть за тело (12 тыс), но я до просрочки платила по графику платежей 5-6

Доброго вечора шановні форумчани. Взяв у кредит плюс гроші на лікування мами, потрібна була операція 47000 на місяць. Вчасно віддати не вийшло, так як втратив основний заробіток, немає можливості навіть перший платіж зробити, а він там 11400. Сьогодні телефоную, прошу хоч на тиждень відстрочку, мені кажуть з першого дня до основного платежу плюс 400, четвертого дня 4800 штраф, і з п'ятого дня кожен день по 1200. Був у тихому шоці, тепер не знаю, що робити. Так як маю ще декілька кредитів у інших. Це ж я тільки в цьому за місяць в сотку тисяч влечу
Ждать когда предложат за тело,и конечно игнор.
Мне через полгода предложили меньше чем тела оплатить.

У мене 10 днів прострочка, в кабінеті реструктаризація на 5 платежів по 7250. 22500 тіло і 11к %. Що порадите, чекати далі, будуть пропозиції розбити тіло і списати %? Оточення ще не чіпали. В договорі номери, які вже давно не дійсні, можливо з цим зв'язана відсутність терору?

. Що порадите, чекати далі, будуть пропозиції розбити тіло і списати %? Оточення ще не чіпали.
У меня списали % тело + непомню уже сколько сверху, но точно меньше тела, сами предложили, и разбили на 3 платежа. Правда тело у меня было намного меньше чем у вас. Никому, кроме меня не звонили

Назад
Угорі