с какого дня начинается обзвон?

• Автор теми Автор теми Лина66
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 40
  • Перегляди Перегляди 3K

Лина66

Форумчанин
Дописи
136
Реакції
64
Бали
343
Лина66 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Завтра 4й день просрочки. Боюсь,что начнут родным звонить. У кого есть опыт,с какого дня начинается обзвон?

заканчивается выиграшем в суде, на все остальное забейте обзвон будет дичайший, но пару недель потом утихнут если не обращать внимания

Завтра 4й день просрочки. Боюсь,что начнут родным звонить. У кого есть опыт,с какого дня начинается обзвон?

Дивлюсь на своі 17 шараг і кажу добре що нема цих.Гроші всім і топкредит.В монетки обзвон просто .короче без слів.Знаходять всіх...На прозвон ставлять усіх кого знайдуть.Колажі.Одразу погрози...ну і тд....Короче якщо витримаєте буде вам щастя.....Режим ігнор вам і рідним і сусідам.
У мене рік прострочки,нічого зовсім не було.
Значить вам дуже повезло.На роботі у колеги пару рочків тому як згадаю......колективну жалобу складали і підписували.З 2100 хотіли 12700 ....ну колега молодцом була...Все витримала....і розчавила іх в суді як червя

Дивлюсь на своі 17 шараг і кажу добре що нема цих.Гроші всім і топкредит.В монетки обзвон просто .короче без слів.Знаходять всіх...На прозвон ставлять усіх кого знайдуть.Колажі.Одразу погрози...ну і тд....Короче якщо витримаєте буде вам щастя.....Режим ігнор вам і рідним і сусідам.
У меня есть Монетка.Тишина! Знаю что паре знакомым робот звонил и всё..

У меня начали звонить через месяц. Звонили ровно три месяца каждый день автодозвоном соседке, родителям и на работу моего родственника. Ну я так и не заплатил, отпало желание даже тело платить после того что они устроили. Сейчас просрочка год и 7 месяцев.

Значить повезло....Вони кончені на дозвон
Значить повезло....Вони кончені на дозвон

Значить вам дуже повезло.На роботі у колеги пару рочків тому як згадаю......колективну жалобу складали і підписували.З 2100 хотіли 12700 ....ну колега молодцом була...Все витримала....і розчавила іх в суді як червя
Сразу начинают звонить ?я просто буду им платить как бы,но через дня 4

Ну і я напевно скоро буду давить.Ця тиша лякає від них.

заканчивается выиграшем в суде, на все остальное забейте обзвон будет дичайший, но пару недель потом утихнут если не обращать внимания
Я не говорю,что не буду им платить !я оплачу через дня 4!вопрос в том,когда начинают звонить.
Вы пролонгацию хотите делать?Или закрыть?
Закрывать

Ну і я напевно скоро буду давить.Ця тиша лякає від них.
В неі десь через неділлі 3 почали звонити до неі.А потім місяць всіх на прозвон.....від 1 до 3 хвилин робот наярював.А потім зникли.......А через який час не скажу знайшла себе в реєстрах..
Сразу начинают звонить ?я просто буду им платить как бы,но через дня 4
Ну якщо через дня 4 то тільки вам....А там як монетка побажа

В неі десь через неділлі 3 почали звонити до неі.А потім місяць всіх на прозвон.....від 1 до 3 хвилин робот наярював.А потім зникли.......А через який час не скажу знайшла себе в реєстрах..
Сумма большая была?

Ну я продивляюсь реєстри,і судову владу.Поки тиша.А там побачим,чого спішить.Будуть рипатись будем душить.?

Первую неделю звонят вам. И потом начинается телефонный понос.
У меня так было, звонили первую неделю мне. Потом на след. недели родителям прислали смс с их ФИО, датой рождения и ИНН. Потом начался обзвон всех и вся.

Сумма большая была?
2100 брала а хоиіли 12700
Ну я продивляюсь реєстри,і судову владу.Поки тиша.А там побачим,чого спішить.Будуть рипатись будем душить.?
А по іншому нікак.....

В этой монетка работала (может еще работает) Ирина Приходько. Гнильё еще то... Как такие по земле ходят.

В этой монетка работала (может еще работает) Ирина Приходько. Гнильё еще то... Как такие по земле ходят.
Такі є в кожному МФО.Подібна персона єсть і в КФ.На початку мала змогу познайомитись.Навіть жінкою назвати язик не повертається.Просто *****.Саме вона спонукала до зміни всім номерів.

Назад
Угорі