PROCENT, KLT как сейчас они себя ведут и к какому трешу быть готовым?

• Автор теми Автор теми sinnerUA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 132
  • Перегляди Перегляди 13K
Готується дострокове розторгнення кредитного договору та вимога оплати всіх відсотків за рік в примусовому порядку 0736130930

А мені отаке сьогодні від КЛТ прийшло 🤷
75 днів прострочки

Коли почали оточенню дзвонити?
трішки більше місяця...

Ну в мене 75 днів... З понеділка забрали від Кредит Експрес
Поки одне смс прийшло от сьогодні
"Готується дострокове розторгнення кредитного договору та вимога оплати всіх відсотків за рік в примусовому порядку 0736130930 "

Дзвінків нема...

Ну в мене 75 днів... З понеділка забрали від Кредит Експрес
Поки одне смс прийшло от сьогодні
"Готується дострокове розторгнення кредитного договору та вимога оплати всіх відсотків за рік в примусовому порядку 0736130930 "

Дзвінків нема...
Пугают, ид*оты требуют проценты за год хотя до года ещё кучу времени

Пугают, ид*оты требуют проценты за год хотя до года ещё кучу времени
В Особистому кабінеті нічого не міняється...сума збільшується відповідно по днях

Цікаво коли почнуть бомбити оточення і як з ними домовитися хоч про щось

В Особистому кабінеті нічого не міняється...сума збільшується відповідно по днях

Та й таке 🤷🤷🤷

Мені з 8 МФО які залишилися за 70+ днів поки жодна не обдзвонює оточення і тд

У каждого по разному помню у чела 5 месяцев монетка ни к кому не звонила и потом начала, а договариваться можно начинать месяца через 3 и больше эти упрямые очень

У каждого по разному помню у чела 5 месяцев монетка ни к кому не звонила и потом начала, а договариваться можно начинать месяца через 3 и больше эти упрямые очень
Ну в мене 2.5 місяці...

Скаргу до НБУ доцільно подавати у таких випадках?
Вам навряд чи це допоможе.
Це мають робити треті особи, яких турбують і які не давали згоди на взаємодію.
Бажано з доказами ( запис розмови, переписки )

Сформована позовна заява до суду по Вашому боргу 0736130930

О новеньке від КЛТ повідомлення

Добрий день!
Є якісь новини,не пропонували знижки?
Ні
Написав сам свою пропозицію на пошту... Відповідь "взято в роботу, очікуйте рішення"
Сьогодні був дзвінок один від них і два тижні назад
115ий день прострочки

Ніхрена, дальше нараховують. Але вже не дзвонять, процент дзвонить пропонують знижку і реструктуризацію
Прикольно. А мне процент 103 просрочки. Пишут угрозы,не идут на уступки. Тело 5000 и насчитали 12700. Сказали либо платите либо суд

Передають Дебфорт на продзвон. А далі самому цікаво
В мене борг з 2021 року з 4 тисяч хочуть 39 в серпні був день мені автообзвін плюс телефонував типу слідчий мамі на роботу і мені. І ось знову вчора півдня був автообзвін.не знаю вже чого чекати писала в дебфорт в них немає мене

Клт протермінування було 11 місяців,не дзвонили не писали,віддали Інтер ріск,ті почали писати на пошту,то 4 тіла,то мега акція на 2.Вирішила зайти в кабінет,а там тіло вісить,ну я і закрила) Пролонгація була 1.

Клт протермінування було 11 місяців,не дзвонили не писали,віддали Інтер ріск,ті почали писати на пошту,то 4 тіла,то мега акція на 2.Вирішила зайти в кабінет,а там тіло вісить,ну я і закрила) Пролонгація була 1.
А Процент у Вас був?

Назад
Угорі