ukr.pep
Форумчанин
- Дописи
- 39
- Реакції
- 17
- Бали
- 5065
ukr.pep не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
серьезное замечаниеВот уже февраль’23его ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
серьезное замечаниеВот уже февраль’23его ?
ну брали же в мае 2023, а сейчас февраль 2024 или нет?серьезное замечание
"Время течет по разному в разных точках вселенной."ну брали же в мае 2023, а сейчас февраль 2024 или нет?
Та не псуйте ви шнурок і мило))). Поставте блокатор невідомих номерів і періодично переглядайте ел.пошту. Вони побачать,що вам най-нанай і будуть хоч щось випрошувати,надсилати пропозиції з лояльними умовами. Все що вирішується грошима-не проблема, проблема тоді,коли навіть і гроші не допомагають(((. Все буде ок. Підв'яжете молоде деревце шнурком,а милом помиєте руки)))Просто не знаю ,что делать... Уже реально .давно такого не было . Лезут в голову дурные мысли . Только начал нормально жить . Некоторые шараги успел закрыть . А тут на тебе .... Теперь вообще хоть бери вешайся (
Как они обходят блокировщик?В мене теж почався обзвон, може десь годину,але не кажуть що саме монетка,це я вже через гетконтакт пробила. Робот,але не каже з якої шараги. Що знаю,занять мені(Але цей номер як другої особи вказувала), сестрі та батькові,але саме цікаве що в них стоїть блокировщик,але сьогодні не спрацював, то сестра в шоці.
Новый,незасвічений номерКак они обходят блокировщик?
І мені це цікаво. Раніш вона бачила подібні номера в вдхилиних дзвінках,а сьогодні каже як внадились один за однимКак они обходят блокировщик?
Ви маєте на увазі з яких дзвонили ? Бо в неї він стоїть давно і внеї і в батьків,а сьогодні залітали викликиНовый,незасвічений номер
І до цього телефонували,але блок відхиляв...не ясно)І мені це цікаво. Раніш вона бачила подібні номера в вдхилиних дзвінках,а сьогодні каже як внадились один за одним
Ви маєте на увазі з яких дзвонили ? Бо в неї він стоїть давно і внеї і в батьків,а сьогодні залітали виклики
А що кажуть? Бо монетка ніколи не приховує , що то вонаВ мене теж почався обзвон, може десь годину,але не кажуть що саме монетка,це я вже через гетконтакт пробила. Робот,але не каже з якої шараги. Що знаю,занять мені(Але цей номер як другої особи вказувала), сестрі та батькові,але саме цікаве що в них стоїть блокировщик,але сьогодні не спрацював, то сестра в шоці.
Так.Якщо блокуєте спам,а не дзвінки з невідомих номерівВи маєте на увазі з яких дзвонили ? Бо в неї він стоїть давно і внеї і в батьків,а сьогодні залітали виклики
мої не брали трубку, а я взяла то сказали лише вирішіть питання і відбійА що кажуть? Бо монетка ніколи не приховує , що то вона
чомусь вирішила, що монетка бо в одному з номерів в гетконтакті прописано. Хто зна які чорти, хіба раніше та і зараз мало проблем з ними буломої не брали трубку, а я взяла то сказали лише вирішіть питання і відбій
треба передивитись налаштуванняТак.Якщо блокуєте спам,а не дзвінки з невідомих номерів
дякуюмої не брали трубку, а я взяла то сказали лише вирішіть питання і відбій
чомусь вирішила, що монетка бо в одному з номерів в гетконтакті прописано. Хто зна які чорти, хіба раніше та і зараз мало проблем з ними було
треба передивитись налаштування