Розрадьте якось

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 4K
Забейте вы на этих несушек с работы.
Нервы и здоровье не вечные, берегите себя.
У меня на работу конечно никто из шараг не звонил, но сплетен и так хватает. Я только с этого улыбаюсь и не принимаю близко. В итоге людям становится не интересно и тема изживает себя. Кто что говорит за спиной меня никогда не волновало, а сейчас тем более волновать не будет, люди с*ки еще те, любят зубоскалить.

А це як скажіть будь ласка
мой вам совет, просто забить на все и вся.. вы осознаете, что пытаетесь сейчас найти черную кошку в темной комнате? и ладно это были бы какие-то "братки" из 90-х с постоянными личными визитами..... так это всего-лишь голос в трубке... он с вас поржал и вечером пошел пиво пить, а вы себя терзаете... все кто не понимают эту ситуацию - на х...й., коллекторы - на х..й, кто-то что-то не понимает после 100500 объяснений - на х..й.... продавщица в продуктовом общитала - на х..й., в очереди попросили быстрее - на х..й... возьмите это слово на вооружение..оно очень хорошее и емкое

Усім форумчанам великий привіт. Хочу шоб мене якось заспокоїли можливо розрадили,шось зовсім розклеїлась я мабуть нерви .Ситуація така в вересні дізналась шо у мене язва,лікарня,капали і т.д виписали вийшла на роботу,на роботі звичайно мене обсудили з ніг до голови бо ж звонили до директор ав бухгалтерію ці МФО трошки меньше місяця пройшло знову захворіла висока температура ні з того ні сього ,нічого не турбує а температура була,я молила Бога шоб не забирав мене бо це реально страшно дома сама (чол. поїхав на роботу), а тут температура 39 думаю як мене хто знайде якшо я буду закрита. Так я про мучилася 5 днів,вийшла на роботу тиждень походила і знов те саме тільки вже температура до 39.5 піднімалась страшно капец сил вже немаю ніяких. І от до чого я веду звонить вчора до мене моя колега ми дружим питає як я і шо ну я іій і росказую шо так і так ,вона мені каже шо це тебе так прокляли на роботі через ці кредити,колектив малий іім тільки дай шось таке.Каже заплати іім і все хай вони заспокоюється і від стануть від тебе ,я цього робити не хочу бо получається шо вони мене зламали,от скажіть шо я дурна
Тримайтеся і нехворійте.Ми мусимо бути сильними.

ну вам видно не зрозуміти ,я написала адміну пояснила ситуацію він мені порадив поміняти нік і все
Та куди там менi...Думаю,адмiн Вам ще якiсь кориснi поради дав.Рекомендую дослухатись i до них...

да осирают везде! и проклинают у нас все и всех. а болезнь нужно лечить, и не травками и заговорами. а проклены, если есть , они вернутся хозяйвам и в 10 раз сильнее.

Ja tak I zrobula,vu vzhe pochalu pruduratus do neponjatno chogo
А я теперь поняла какой был Ник до этого!)
Post automatically merged:

Та куди там менi...Думаю,адмiн Вам ще якiсь кориснi поради дав.Рекомендую дослухатись i до них...
Рекомендаций была масса,в разных темах созданных авторам, но в проклёны и в сказки видно веры больше, чем в советы людей прошедших это.

А я теперь поняла какой был Ник до этого!)
Post automatically merged:

Рекомендаций была масса,в разных темах созданных авторам, но в проклёны и в сказки видно веры больше, чем в советы людей прошедших это.
эх латиница ))
а что ещё админ мог порекомедовать, конечно сменить ник, не прямо же к специалисту отправлять.. ники по телефону называют, на работе проклинают..

Вкладення

• 64654664.webp
    64654664.webp
    28.4 Кб · Перегляди: 19
Забейте вы на этих несушек с работы.
Нервы и здоровье не вечные, берегите себя.
У меня на работу конечно никто из шараг не звонил, но сплетен и так хватает. Я только с этого улыбаюсь и не принимаю близко. В итоге людям становится не интересно и тема изживает себя. Кто что говорит за спиной меня никогда не волновало, а сейчас тем более волновать не будет, люди с*ки еще те, любят зубоскалить.

Я тут новый человек. Изучила уже очень много информации. Восхищаюсь такой стойкостью!) Я только на начале этого сложного пути... просрочкам около недели

В первую очередь-какое Вам дело до того,что думают и говорят о Вас окружающие?Тем более что у каждого свои проблемы и заботы и ,поверьте,не настолько мы значимы в глазах окружающих(хотя нам кажется что только о нас и говорят)чтобы обсуждать Вас 24/7.
Вероятно что и проблемы со со здоровьем Вы себе «напереживали».Глубоко вдохните и выдохните,осознайте что Ваша жизнь и здоровье это наибольшая ценность,что все эти пересуды это такой пустяк!Найдите в себе внутреннюю опору-все Ваши лучшие стороны,качества,на которые Вы сможете опираться в моменты отчаяния,которые придадут Вам сил в «тяжелые» моменты
Хочу вас запитати: ви працюєте в колективі? Ви знаєте, що це за фігня така, коли тебе ноги не несуть на роботу, коли всі шушукаються за спиною, а тобі треба робити вигляд, що "нічого не коїться"! Це важко! Я дуже розумію цю людину! Не можна не звертати на це увагу, це один колектив і напруга стоїть така, що іскри летять! Кому сподбається, що ти підняв слухавку на роботі, бо проходив повз телефона, а тобі, щоб ви здохли, всіх порвемо, матами крили так, що..... І я там працювала, і все це пережила на своій шкурі, бо син набрався мфо!!! Це важко, психологічно. Поради до дупи, це треба пережити та перетерпіти. Це так тільки зі сторони здається режим " сніжинки", на роботі він не катить!

Це так тільки зі сторони здається режим " сніжинки", на роботі він не катить!
Катить.
99,99% людей взагалі начхати в кого які борги, скільки їх і в яких конторах.
Шушукатись теж мало хто буде з цього приводу.
А от якщо б людина змінила стать шляхом хірургічної операції - ото да. Про таке гріх не пошушукатись в колективі.

Хочу вас запитати: ви працюєте в колективі? Ви знаєте, що це за фігня така, коли тебе ноги не несуть на роботу, коли всі шушукаються за спиною, а тобі треба робити вигляд, що "нічого не коїться"! Це важко! Я дуже розумію цю людину! Не можна не звертати на це увагу, це один колектив і напруга стоїть така, що іскри летять! Кому сподбається, що ти підняв слухавку на роботі, бо проходив повз телефона, а тобі, щоб ви здохли, всіх порвемо, матами крили так, що..... І я там працювала, і все це пережила на своій шкурі, бо син набрався мфо!!! Це важко, психологічно. Поради до дупи, це треба пережити та перетерпіти. Це так тільки зі сторони здається режим " сніжинки", на роботі він не катить!
Djakyyu vam ce dijsno xto ne perezhuv toj I ne pojme

kidman, вам повезло, що у вас чхали на роботі. В мене до цих пір запитують, хоча пройшло достатньо часу. Є в колективі люди, які живуть тільки плітками. Половина культурно промовчала, розуміючи, що людина і так в проблемах. А іншим хліба не дай. Все не так просто. Якби всі проблеми вирішувались просто, ми б тут і не писали б.

эх латиница ))
а что ещё админ мог порекомедовать, конечно сменить ник, не прямо же к специалисту отправлять.. ники по телефону называют, на работе проклинают..
Ну не к бабке же яйцами выкатывать))
у меня мама из за меня тоже такое пережила в своём женском коллективе, а ещё у меня за этот период закипела колонка, прорвало кран, вылетело стекло на балконе, и у дочери приступ! Но почему то мы это решали и не видели мистики и проклятий! Всему происходящему вокруг нас есть логическое объяснение! Просто автору уже давно пора взять себя в руки! И понять что чуда не будет. И защищать себя придётся самой!

Назад
Угорі