Розрадьте якось

• Автор теми Автор теми Barabashka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 4K
Я тут новый человек. Изучила уже очень много информации. Восхищаюсь такой стойкостью!) Я только на начале этого сложного пути... просрочкам около недели
Очень похвально, что вы начали с изучения форума, а не с наматывания соплей на кулак, верю вы справитесь, изучайте сайт дальше и всё будет хорошо! ?

эх латиница ))
а что ещё админ мог порекомедовать, конечно сменить ник, не прямо же к специалисту отправлять.. ники по телефону называют, на работе проклинают..
Pushy narazi takoyu movoyy bo s telefona bo lezhy s temperatyroyu,tyt bljaxa vsim ne dogodush to komys mij nik ne dovpodobu a teper mova. Ja nikogo tyt ne obrazhala I ne obzuvala,ot sho za fignja?

Я тоже до дикрета работала в колективе 10человек,и поэтому на обед.перерыве сама подня тему мфо,калы,проценты штрафы,методы взыскания.Рассуждений было много.Однако я сказала девочкам,чтоб они некогда ни при каких обс. ТУДА НЕЛЕЗЛИ.Я пощитала что так лучше чем,знаете сами придумали,сами рассказали,перевернули.Для меня я увидила такой выход.А потом просто трандели на эту тему,без осуждения ,высокомерия.Все ок.

Є в колективі люди, які живуть тільки плітками.
В робочому колективі, зазвичай, є звичка працювати, а не пліткатись.
Якщо останнє - то вже "робота" рівня директора шлагбаума або провідного менеджера по прибиранню території.
В таких "колективах" то звісно поширюється, а там не дійсно люди працюють - ніколи.

Pushy narazi takoyu movoyy bo s telefona bo lezhy s temperatyroyu,tyt bljaxa vsim ne dogodush to komys mij nik ne dovpodobu a teper mova. Ja nikogo tyt ne obrazhala I ne obzuvala,ot sho za fignja?
я даже не буду утруждаться чтением этих каракуль, не тратьте на меня время

Я тоже до дикрета работала в колективе 10человек,и поэтому на обед.перерыве сама подня тему мфо,калы,проценты штрафы,методы взыскания.Рассуждений было много.Однако я сказала девочкам,чтоб они некогда ни при каких обс. ТУДА НЕЛЕЗЛИ.Я пощитала что так лучше чем,знаете сами придумали,сами рассказали,перевернули.Для меня я увидила такой выход.А потом просто трандели на эту тему,без осуждения ,высокомерия.Все ок.
Znachut y vas axekvatnuj kolektuv,bo y mene mjako kazhychu ni

Вы сильно эмоционально все воспринимаете,и исключительно на свой счёт, вот вам потом всякое и мерещится! Просто по латинице Вас легко узнать) это уже можно сказать фирменный знак Ваш! Ну и многие сообщений от калов! Написаны латиницей. Так что отношение не к Вам а к буквам) уж не знаю как доступнее написать, чтоб к температуре ещё и давление у Вас не поднялось. Температура то хоть природного происхождения ;)

Вы сильно эмоционально все воспринимаете,и исключительно на свой счёт, вот вам потом всякое и мерещится! Просто по латинице Вас легко узнать) это уже можно сказать фирменный знак Ваш! Ну и многие сообщений от калов! Написаны латиницей. Так что отношение не к Вам а к буквам) уж не знаю как доступнее написать, чтоб к температуре ещё и давление у Вас не поднялось. Температура то хоть природного происхождения ;)
Zvuchajno

мой вам совет, просто забить на все и вся.. вы осознаете, что пытаетесь сейчас найти черную кошку в темной комнате? и ладно это были бы какие-то "братки" из 90-х с постоянными личными визитами..... так это всего-лишь голос в трубке... он с вас поржал и вечером пошел пиво пить, а вы себя терзаете... все кто не понимают эту ситуацию - на х...й., коллекторы - на х..й, кто-то что-то не понимает после 100500 объяснений - на х..й.... продавщица в продуктовом общитала - на х..й., в очереди попросили быстрее - на х..й... возьмите это слово на вооружение..оно очень хорошее и емкое
Уважуха братан.В цвет сказал

Усім форумчанам великий привіт. Хочу шоб мене якось заспокоїли можливо розрадили,шось зовсім розклеїлась я мабуть нерви .Ситуація така в вересні дізналась шо у мене язва,лікарня,капали і т.д виписали вийшла на роботу,на роботі звичайно мене обсудили з ніг до голови бо ж звонили до директор ав бухгалтерію ці МФО трошки меньше місяця пройшло знову захворіла висока температура ні з того ні сього ,нічого не турбує а температура була,я молила Бога шоб не забирав мене бо це реально страшно дома сама (чол. поїхав на роботу), а тут температура 39 думаю як мене хто знайде якшо я буду закрита. Так я про мучилася 5 днів,вийшла на роботу тиждень походила і знов те саме тільки вже температура до 39.5 піднімалась страшно капец сил вже немаю ніяких. І от до чого я веду звонить вчора до мене моя колега ми дружим питає як я і шо ну я іій і росказую шо так і так ,вона мені каже шо це тебе так прокляли на роботі через ці кредити,колектив малий іім тільки дай шось таке.Каже заплати іім і все хай вони заспокоюється і від стануть від тебе ,я цього робити не хочу бо получається шо вони мене зламали,от скажіть шо я дурна
справді дурна , візьми себе в руки і тримайся , та сволота тільки й чекає щоб ти втратила розум та здалася на їхні провокації, тримайся я не вірю що в тебе не має підтримки ,адже ти в групі навіть я тебе підтримую та й інші бідолаги теж не здавайся , тримайся ,вони ж не вічні !!!

Очень похвально, что вы начали с изучения форума, а не с наматывания соплей на кулак, верю вы справитесь, изучайте сайт дальше и всё будет хорошо! ?
Прям поле не паханное. Не знаю с чего начать, общаться с ними или игнорить. За неделю достали всех контактных лиц, боюсь таки, когда узнает мать, она у меня строгая и безумно впечатлительная женщина.
Планирую сразу обращаться к юристам.

В робочому колективі, зазвичай, є звичка працювати, а не пліткатись.
Якщо останнє - то вже "робота" рівня директора шлагбаума або провідного менеджера по прибиранню території.
В таких "колективах" то звісно поширюється, а там не дійсно люди працюють - ніколи.
Я і сказала, що половина культурно поставилася. Де ви бачили колектив щоб всі працювали на всі 100?
Post automatically merged:

Я і сказала, що половина культурно поставилася. Де ви бачили колектив щоб всі працювали на всі 100?
Це прямо ,СССР.

Останнє редагування:
Хочу вас запитати: ви працюєте в колективі? Ви знаєте, що це за фігня така, коли тебе ноги не несуть на роботу, коли всі шушукаються за спиною, а тобі треба робити вигляд, що "нічого не коїться"! Це важко! Я дуже розумію цю людину! Не можна не звертати на це увагу, це один колектив і напруга стоїть така, що іскри летять! Кому сподбається, що ти підняв слухавку на роботі, бо проходив повз телефона, а тобі, щоб ви здохли, всіх порвемо, матами крили так, що..... І я там працювала, і все це пережила на своій шкурі, бо син набрався мфо!!! Це важко, психологічно. Поради до дупи, це треба пережити та перетерпіти. Це так тільки зі сторони здається режим " сніжинки", на роботі він не катить!
Вы поймите,что пережить,перетерпеть и перенервничать дорогого стоит,можно и нужно раз и навсегда для себя чётко понять что наша личная жизнь никого не касается!И навсегда приобрести иммунитет на оценку окружающими наших действий.Я была во всяких разных ситуациях,в разных коллективах,и,поверьте,раньше меня бросало в холодный пот от одной мысли о том,что меня кто-то осудит или обсудит.Не об этом нужно думать!Нужно жить с гордо поднятой головой,заботиться о своём физическом и психическом здоровье,любить и беречь себя!Я в своей жизни ещё не встретила ни одного человека,который бы не оступился,поговорили и забыли.

Ой,а мене як обсуждають.... Весілля донечки відгуляли,село не знало..!!!!. Як це так....???.. на роботі могорич не виставляю... Як це так??.... Дочка навчання кидає...як так можна... А так вагітна... Як це так...???..... Друга дочка поїхала та виграла друге місце по танцям... Як це так..????.. СЕЛО НІЧОГО НЕ ЗНАЄ.....
КОЛЕГИ ТАКОЖ ... КЕРІВНИЦТВО ТАКОЖ. ...РОДИНА ТАКОЖ ..
Хух,виговорилась!!!!!!

Вы поймите,что пережить,перетерпеть и перенервничать дорогого стоит,можно и нужно раз и навсегда для себя чётко понять что наша личная жизнь никого не касается!И навсегда приобрести иммунитет на оценку окружающими наших действий.Я была во всяких разных ситуациях,в разных коллективах,и,поверьте,раньше меня бросало в холодный пот от одной мысли о том,что меня кто-то осудит или обсудит.Не об этом нужно думать!Нужно жить с гордо поднятой головой,заботиться о своём физическом и психическом здоровье,любить и беречь себя!Я в своей жизни ещё не встретила ни одного человека,который бы не оступился,поговорили и забыли.
Мені пофіг. Шкода людей, які не можуть так пофігістично ставитися до проблем.
Дуже смішно.

Усім форумчанам великий привіт. Хочу шоб мене якось заспокоїли можливо розрадили,шось зовсім розклеїлась я мабуть нерви .Ситуація така в вересні дізналась шо у мене язва,лікарня,капали і т.д виписали вийшла на роботу,на роботі звичайно мене обсудили з ніг до голови бо ж звонили до директор ав бухгалтерію ці МФО трошки меньше місяця пройшло знову захворіла висока температура ні з того ні сього ,нічого не турбує а температура була,я молила Бога шоб не забирав мене бо це реально страшно дома сама (чол. поїхав на роботу), а тут температура 39 думаю як мене хто знайде якшо я буду закрита. Так я про мучилася 5 днів,вийшла на роботу тиждень походила і знов те саме тільки вже температура до 39.5 піднімалась страшно капец сил вже немаю ніяких. І от до чого я веду звонить вчора до мене моя колега ми дружим питає як я і шо ну я іій і росказую шо так і так ,вона мені каже шо це тебе так прокляли на роботі через ці кредити,колектив малий іім тільки дай шось таке.Каже заплати іім і все хай вони заспокоюється і від стануть від тебе ,я цього робити не хочу бо получається шо вони мене зламали,от скажіть шо я дурна
На хрен такая работа?уходите смело.Пусть им дальше подвальщики звонят))

Назад
Угорі