milka
Форумчанин
- Дописи
- 230
- Реакції
- 112
- Бали
- 2625
milka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Температура від прокльонів?Усім форумчанам великий привіт. Хочу шоб мене якось заспокоїли можливо розрадили,шось зовсім розклеїлась я мабуть нерви .Ситуація така в вересні дізналась шо у мене язва,лікарня,капали і т.д виписали вийшла на роботу,на роботі звичайно мене обсудили з ніг до голови бо ж звонили до директор ав бухгалтерію ці МФО трошки меньше місяця пройшло знову захворіла висока температура ні з того ні сього ,нічого не турбує а температура була,я молила Бога шоб не забирав мене бо це реально страшно дома сама (чол. поїхав на роботу), а тут температура 39 думаю як мене хто знайде якшо я буду закрита. Так я про мучилася 5 днів,вийшла на роботу тиждень походила і знов те саме тільки вже температура до 39.5 піднімалась страшно капец сил вже немаю ніяких. І от до чого я веду звонить вчора до мене моя колега ми дружим питає як я і шо ну я іій і росказую шо так і так ,вона мені каже шо це тебе так прокляли на роботі через ці кредити,колектив малий іім тільки дай шось таке.Каже заплати іім і все хай вони заспокоюється і від стануть від тебе ,я цього робити не хочу бо получається шо вони мене зламали,от скажіть шо я дурна
Це як? Мабуть, новий вірус пішов. Ви не думали, що це знову язва дає про себе знати, можливо? Я б на вашому місці, краще думала про здоров'я, а не про то шо говорять на роботі.