Російській слід Bit Capital

• Автор теми Автор теми Скала
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 89
  • Перегляди Перегляди 4K
Вообще, если отбросить прикольчики, то молодец, что занялся этим
Но будет ли эффект… слишком уж долго и жестко беспределят они (криптосараи)
Після "згвалтування" КПК України..... до ЄРДР вносяться будь-які відомості. Навіть про згвалування паночки інопланетними прибульцями, інша справа, що це не дасть ніякого результату. Єдиний випадок, коли можливо діяльності бітлів на теренах незалежної положать край.... це тоді коли хтось з високопосадовців зрозуміє... яка це прибуткова справа і очолить її, узаконивши їхні методи роботи. Але чи не очолюють цю контору вже зараз хтось з всіх нам відомий та коханий... сказати складно.

Після "згвалтування" КПК України..... до ЄРДР вносяться будь-які відомості. Навіть про згвалування паночки інопланетними прибульцями, інша справа, що це не дасть ніякого результату. Єдиний випадок, коли можливо діяльності бітлів на теренах незалежної положать край.... це тоді коли хтось з високопосадовців зрозуміє... яка це прибуткова справа і очолить її, узаконивши їхні методи роботи. Але чи не очолюють цю контору вже зараз хтось з всіх нам відомий та коханий... сказати складно.
Ось і в мене так багато питань і так мало відповідей. На превеликий жаль

Пук-среньк, как Вы изволили выразиться, это перенбрежительно стебаться со своим необоснованным превосходством и демонстрировать всезнающий скептицизм.
Типа, ах я какой мудрый и прожженный
Так победим
Скотленд-Ярд
Абырвалг
Балалайку выслать ?
Слушай, чего тебя так рвёт то?
Превосходством?
У меня создаётся впечатление, что ты бухая, при чем в говнину, пишешь свой каждый пост.
Агришься на любой скептицизм (а он обоснован) в твою сторону.
Да, я, да и многие участники форума настроены скептично.
Что ты там орала "ДОВАЙТИ ВМЕСТИ" - дохера людей тебе помогло или написало заявы? Пук.
Твои действия смешны и реакция потешна. Возомнила из себя следователя, адвоката, судью и исполнителя в одном лице. Среньк.
Можешь на меня пожаловаться в Скотланд Ярд, вдруг ущемилась по чести и достоинству.
Даже не буду спрашивать откуда у тебя балалайки, мне пофиг, но лучше не вышли, сыграй, в тебе ведь явно русский след раз у тебя имеются их музыкальные инструменты.

Останнє редагування:
Превосходством?
У меня создаётся впечатление, что ты бухая, при чем в говнину, пишешь свой каждый пост.
Что ты там орала "ДОВАЙТИ ВМЕСТИ" - дохера людей тебе помогло или написало заявы? Пук.
Твои действия смешны и реакция потешна. Возомнила из себя следователя, адвоката, судью и исполнителя в одном лице. Среньк.
Можешь на меня пожаловаться в Скотланд Ярд, вдруг ущемилась по чести и достоинству.
Даже не буду спрашивать откуда у тебя балалайки, мне пофиг, но лучше не вышли, сыграй, в тебе ведь явно русский след раз у тебя имеются их музыкальные приборы.
Звичайно всі спеціальності де необхідна юр.освіта автор дописів одночасно поєднувати не може...Але ця дівчина дійсно судячи з усього є адвокатом... й те,що в її діях та переконаннях витає й досі дух "романтизму", то це на мою думку суспільству ніяк особливо не зашкодить. Хоча в цій "спеціальності" я звик до ЦИНІКІВ.

Звичайно всі спеціальності де необхідна юр.освіта автор дописів одночасно поєднувати не може...Але ця дівчина дійсно судячи з усього є адвокатом... й те,що в її діях та переконаннях витає й досі дух "романтизму", то це на мою думку суспільству ніяк особливо не зашкодить. Хоча в цій "спеціальності" я звик до ЦИНІКІВ.
Дух романтизма - это пожалуйста.
Адвокат, который берёт бабки у битов - тоже готов поверить.
Не готов смириться с агромодом и позицией - все, кто против защитники битов.

Битам адвокат со стороны... нужен приблизительно(я уверен в этом) как ослу дизтопливо. Ну, а то что она малость агресивно реагирует на насмешки/шутки ( в том числе и мои) так это нормальная агрессивная реакция на фрустрацию.

Вообще, если отбросить прикольчики, то молодец, что занялся этим
Но будет ли эффект… слишком уж долго и жестко беспределят они (криптосараи)
Будет эффект; у меня в арсенале еще много запасных ходов
Только я занялАсь - я девочка )))

My bad. Надеюсь, в двері не постукають))
Та нехай стукають; і пістолет є; і ніж; і еспандер; а насамперед лак для волосся у єбальник - з миттєвим піднесенням запальнички
Лак тримаю біля дверей з початку війни
Запальничка завжди в кармані )

так; я адвокат
Але не романтизм мене штовхає до дій, а насамперед - все ж таки гуманізм та співчуття до людей …та й власні інтереси зачеплені

Превосходством?
Даже не буду спрашивать откуда у тебя балалайки, мне пофиг, но лучше не вышли, сыграй, в тебе ведь явно русский след раз у тебя имеются их музыкальные инструменты.
На призыв откликнулись - их действительно не много, и мы общаемся в личных сообщениях и уже иных мессенджерах
Это раз
Да, я адвокат - это два
«Балалайка» и «абырвалг» - это не свидетельство русского следа, это ссылки на «Собачье сердце»
Это три
Если кажусь агрессивной и не Вам претит стиль моих публикаций - просто игнорируйте это; без оскорблений и насмешек
С уважением,

Дух романтизма - это пожалуйста.
Адвокат, который берёт бабки у битов - тоже готов поверить.
Не готов смириться с агромодом и позицией - все, кто против защитники битов.
Да, тут перегибы мои есть ))

Я настільки не цинік, що завжди жалкую клієнтів , і не вводжу в оману, і грошей зазмарних не деру ….
Самарітянка, агов же ж
Але вже як є

Превосходством?
P. S.
Помните ту сцену , где Шариков бренчит на балалайке на ученом совете ))
Вот к этой сцене и отсылки на произведение

Останнє редагування:
постукає в двері кожному?
Даже без этого, бро. Даже без этого. Но лучше не надо)
коли можливо діяльності бітлів на теренах незалежної положать край....
Не згоден) Yesterday all my troubles seems so far away все одно буду слухати))
Вадик, ну хрен ты романтик. А Cкорпы, let my balalaika sing what's my guitar wants to say, а E-Type, priviet, menia zovut itaip, na zdorovie))
так; я адвокат
Але не романтизм мене штовхає до дій, а насамперед - все ж таки гуманізм та співчуття до людей …та й власні інтереси зачеплені

Я настільки не цинік, що завжди жалкую клієнтів , і не вводжу в оману, і грошей зазмарних не деру ….
Самарітянка, агов же ж
Але вже як є
По всему, зачем Вам это всё? Вы же хороший человек, ну допустим, даже след кровавого мордора транзитом через незламний Дніпро до the capital of the Great Britain. И?

Останнє редагування:
Даже без этого, бро. Даже без этого. Но лучше не надо)

Не згоден) Yesterday all my troubles seems so far away все одно буду слухати))

Вадик, ну хрен ты романтик. А Cкорпы, let my balalaika sing what's my guitar wants to say, а E-Type, priviet, menia zovut itaip, na zdorovie))

По всему, зачем Вам это всё? Вы же хороший человек, ну допустим, даже след кровавого мордора транзитом через незламний Дніпро до the capital of the Great Britain. И?
Добиться того, чтоб они просто перестали существовать
В любой форме
Ну это так - из области фантастики
А из реальной задачи - установить круг приближенных к бенефициарам лиц в Украине и заявить иск о компенсации морального вреда.
Спросите , как взыскивать ущерб ? Чтоб решение суда не осталось просто бумагой ?
Тут тоже есть механизм- проводить взыскание с банковских карт их фунтиков, которые указаны в качестве получателей платежей ; разумеется, предварительно в рамках обеспечения иска наложить на них арест.
Хотя такой арест можно продавить и по естественному развитию параллельного уголовного дела.
Какой размер морального вреда они мне нанесли? Ну тысяч 700000 как минимум.
Поэтому цель моя отнюдь не Донкихотовская, а вполне себе реальная

В любой форме
А из реальной задачи - установить круг приближенных к бенефициарам лиц в Украине и заявить иск о компенсации морального вреда.
Спросите , как взыскивать ущерб ? Чтоб решение суда не осталось просто бумагой ?
Тут тоже есть механизм- проводить взыскание с банковских карт их фунтиков, которые указаны в качестве получателей платежей ; разумеется, предварительно в рамках обеспечения иска наложить на них арест.
Хотя такой арест можно продавить и по естественному развитию параллельного уголовного дела.
Сягнути з них усьо! Ну спіднє... вважаю за можливе залишити в користуванні. Я думаю відплата від вас не забариться!Але ж не по потрібно так афішувати свої наміри! Шпигуни бітлів чатують на плани вашої спеціальної операції як Й. Сталін полював у далекому 43 на план операції "Цитадель".

В любой форме
Честно кажучи тут багато скептицизму, як і в світі, та й він оправданий, але бажаю вам вдачі на вашому шляху)
Ці криптомусорки себе так поводять як раз таки із-за того що всі не вірять в те що можна з ними щось зробити
хоча я теж не особо вірю в те що у вас шось вийде)

Сягнути з них усьо! Ну спіднє... вважаю за можливе залишити в користуванні. Я думаю відплата від вас не забариться!Але ж не по потрібно так афішувати свої наміри! Шпигуни бітлів чатують на плани вашої спеціальної операції як Й. Сталін полював у далекому 43 на план операції "Цитадель".
То нехай ))) і самі заблокують усі картки ))) теж непогано )))
Я їм, сукам, цугцванг по всім напрямкам влаштую

Честно кажучи тут багато скептицизму, як і в світі, та й він оправданий, але бажаю вам вдачі на вашому шляху)
Ці криптомусорки себе так поводять як раз таки із-за того що всі не вірять в те що можна з ними щось зробити
У будь-якому випадку треба намагатися , бо вода камінь точить.
І дякую за побажання

Інсайт
Я вже майже знаю хто за ними стоїть
Натякну : особа з КМУ, відповідальна за Дія.City
Просто одна погань, яка на тлі зелених почула себе недоторканою

Останнє редагування:
То нехай ))) і самі заблокують усі картки ))) теж непогано )))
Я їм, сукам, цугцванг по всім напрямкам влаштую

У будь-якому випадку треба намагатися , бо вода камінь точить.
І дякую за побажання

Інсайт
Я вже майже знаю хто за ними стоїть
Натякну : особа з КМУ, відповідальна за Дія.City
Просто одна погань, яка на тлі зелених почула себе недоторканою
Та вони там всі почувають себе царями життя, але в один момент все може кардинально змінитися і розрахуватися прийдеться за все. Як говорив один з колишніх це ж було вже, а вони думають що все для них минеться.

Назад
Угорі