Родители дважды вытягивали из долгов, и вот опять влезла

• Автор теми Автор теми Татьяна gof
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 284
  • Перегляди Перегляди 7K
А самоубийство вам как поможет?
Верх егоїзму.
Не задумуючись про почуття інших людей і про елементарну відповідальність за свої вчинки, самогубство- це найкращий вихід.

Автор,вибачте,а з якою ціллю Ви тему створили?
Щоб Вас тут пожаліли?Почитала Ваші попередні теми і пости,вибачте,але мені Вас чомусь не жаль...
Вам таки варто пройти курс лікування.
Тому що 34 річна мама 2-х дітей такою ****** страдати не повинна!!!
І нехай мене закидають тапками...
Амінь:saint::saint::saint:
LuwG_RL8vP4.jpg
А почему в вас надо кидать тапками?Вы правы!!То убегает,то скан чистой кредитной истории надо!Не б правду сразу сказать! Легче бы сразу стало!

Верх егоїзму.
Не задумуючись про почуття інших людей і про елементарну відповідальність за свої вчинки, самогубство- це найкращий вихід.
Якраз такі люди,маніпулюють оточенням словом,я з собою щось зроблю.

Автор,вибачте,а з якою ціллю Ви тему створили?
Щоб Вас тут пожаліли?Почитала Ваші попередні теми і пости,вибачте,але мені Вас чомусь не жаль...
Вам таки варто пройти курс лікування.
Тому що 34 річна мама 2-х дітей такою ****** страдати не повинна!!!
І нехай мене закидають тапками...
Амінь:saint::saint::saint:
LuwG_RL8vP4.jpg
Замість тапків????

Dusha, Нет слов, 34 года, двое детей и грозится суицыдом.
Это уже диагноз - эгоизм. Дети то в чем виноваты?

Верх егоїзму.
Да, да, будучи мамочкой заикаться про это! Это же полный трындец

34 річна мама 2-х дітей
Даний факт взагалі вбиває.
В мене б навіть язик не повернувся заговорити про можливість залишити сиротами моїх дітей.
Я їх не для того народжувала, щоб псувати їм життя.

Виноваты родители автора, первый раз заплатили, второй не нужно было платить. Просто помогать дочери, продуктами, одеждой на внуков и все.

А почему в вас надо кидать тапками?Вы правы!!То убегает,то скан чистой кредитной истории надо!Не б правду сразу сказать! Легче бы сразу стало!
Тому що деяким потрібно писати лише те,що вони хочуть прочитати...
А якщо інакше,то ти зла і ненависна(((
Але мені не звикати?

Виноваты родители автора, первый раз заплатили, второй не нужно было платить. Просто помогать дочери, продуктами, одеждой на внуков и все.
В мене є родич,якому 38 років,до цих пір кудись вляпується,а мама біжить витягувати.І скільки їй не говорили,вона робить так далі.А цей горе синок,щей руку може простягнути,а потім теж біжить демонстративно вішатися

будучи мамочкой
Вибачте, але є мамочки і є самки, які просто розмножуються і не думають, що за життя, яке ти даєш, відповідальність на тобі. І не до 18 років, а до кінця!
Я так розумію, що знаючи цей принцип, батьки автора не навчили її, а вона занадто недалека, щоб брати гарний приклад.
Перепрошую за грубість.

Даний факт взагалі вбиває.
В мене б навіть язик не повернувся заговорити про можливість залишити сиротами моїх дітей.
Я їх не для того народжувала, щоб псувати їм життя.
И не только им, а родителям тоже, как им потом с этим жить то! Самовлюбленная, егоистичная д*pa

В мене є родич,якому 38 років,до цих пір кудись вляпується,а мама біжить витягувати.І скільки їй не говорили,вона робить так далі.А цей горе синок,щей руку може простягнути,а потім теж біжить демонстративно вішатися
Такие родители не дают ребёнку жить своей жизню, стелят ковровые дорожки, а потом выросло, что выросло.
Эта материнская любовь, их детей преввращает в инвалидов и эгоистов.

Я думала автору 18-20 лет. А тут взрослый человек, сама родитель и мать двоих детей.

Ненавиджу людей,які відкрито маніпулюють жалістю і любов'ю інших людей,при цьому самі в житті не напрягаються...
Я таких людей називаю паразитами.

Я поэтому и не хотела что б за меня платили,сама влезла,сама разгребусь!А как разгребусь,то это мое дело!И плохие мысли с головы ушли благодаря друзьям и близким,плюс Колоссальная поддержка форумчан!)

Не согласен. Дети для родителей это всё, какими бы ****** они не были....а ТС наверное и дома так же делала....или дайте денег или я с собой что-то сделаю.
Да, дети самое главное, им нужно помогать. Но не всегда деньгами. Иногда советом, иногда отвести дитятко 34 лет к врачу психиатру, если оно грозится суицыдом.

Назад
Угорі