Nata.M
Форумчанин
- Дописи
- 41
- Реакції
- 10
- Бали
- 8
Nata.M не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та не відпустить воно мене так скоро(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та не відпустить воно мене так скоро(
Всі по різному. Хтось через день, хтось через два тижні - немає чітких строків . Цього не минувати, в будь-якому випадку. А те, що ви будете з ними говорити не дасть нічого. Вони можуть поговорити з вами, і тут же подзвонити оточенню. Їм балачки не потрібні, лише кошти. Краще близьких попередити завчасно.Ану,любі друзі,напишіть хто з МФО і коли починають продзвон рідних?бо наступні 4 дні , працюю і точно не зможу відповідати на дзвінки...от сиджу і думаю чи буде дзвінок зі скандалом від чоловіка чи ще ні
А зачем вам отвечать на звонки?) Муж не вкурсе про кредиты?)Ану,любі друзі,напишіть хто з МФО і коли починають продзвон рідних?бо наступні 4 дні , працюю і точно не зможу відповідати на дзвінки...от сиджу і думаю чи буде дзвінок зі скандалом від чоловіка чи ще ні
Ні(А зачем вам отвечать на звонки?) Муж не вкурсе про кредиты?)
Ну так скажите ему, он всеравно узнает
Служить..важка ситуація,але буду звісно говоритиНу так скажите ему, он всеравно узнает
Пусть лучше от вас услышит, чем от звонилок
Вроде майкредит на прозвон отдают была смс у меняДобрий день. Люди,а які МФО передають справу до Кредит Борг Солюшин?вчора дзвонили,не взяла слухавку бо не чула. От думаю чи сьогодні передзвонити чи не потрібно
У меня кредит7 у них)Добрий день. Люди,а які МФО передають справу до Кредит Борг Солюшин
Зачем им звонить?)От думаю чи сьогодні передзвонити чи не потрібно
В мене там прострочення немає ще)Вроде майкредит на прозвон отдают была смс у меня
Кредит 7 закритий. Я хз нащо,може щось хотіла сказати цікавогоУ меня кредит7 у них)
Зачем им звонить?)
як ви кредит 7 закрили?В мене там прострочення немає ще)
Кредит 7 закритий. Я хз нащо,може щось хотіла сказати цікавого![]()
Не було прострочення ще і сума порівняно не велика,та й закрилаяк ви кредит 7 закрили?
Живите как все. Это такие мелочи, позже это понимание придёт. Почитайте про каждое мфо и откладывайте деньги на приемлемые предложения. Со звонилками общаться не о чем. От слова совсем.Дякую за поради!Я хз чим керувалась коли то набирала і хз як жити тепер щоб все розгребти(