На який день прострочення починають дзвонити сусідам?

• Автор теми Автор теми Налякана
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 1K
Коли дитина народилась, плакала ночами сусідка жалілися що спати мішаємо, власник запропонував коли дитина плаче у ванну її нести там заспокоювати, щоб сусідці меньше чути було. Знайшли кошеня, забрала додому тимчасово поки добрі руки шукала, коли нікого в дома не було кошеня мяукало, сусідка дуже жалілися як власнику так і нам, навіть сварилися з нами. Ну і власник сказав що останнє попередження як порушимо спокій сусідки зразу на виїзд, щоб ми не ображались. Тобто 100% як сусідці зателефонують нас виженуть, з іншими сусідами у нормальних відносинах за них не переживаю, а цій чомусь зразу ми не сподобались.

Дякую за пораду, просто навіть не хочеться знати скільки їх в мене, я навіть всіх сум не пам'ятаю..

Як я наробила такої біди, і тепер страждають всі. Людям яким дзвонитимуть теж мучитимуться через мене. Це все таке псує настрій, шкода всіх, а я нічого не можу зробити. Якби був вибір, чесно обрала б тюрму чи навіть віддала б органи. Розумію, що тут всі проходили через цей дикий тваринний страх відчай, шок, ужас не я одна, як би то не було від того набагато легче..
Тепер до мене прийшло справжнє усвідомлення того, що я наробила, останній кредит я брала в середині серпня, як під гіпнозом. Тоді зовсім не було страшно навпаки, планувала брати нові та пролонгувати старі. Чому розуміння прийшло тільки тепер? Коли опинилася на самому дні й зламала життя всім і рідним і чужим всім.

Цікаво чи відчай, дикий страх цей ужас колись відпустить, чи буде в мене життя як раніше хоча б на 50% чи зжеру себе..Читала, що з часом люди навіть сміються з того, як сильно вони переживали не варто було.Але я впевнена моє життя вже ніколи не буде таким, як навіть 10 днів тому. Це найбільша помилка, яку не повернути. Залишається тільки плисти за течією, бо я навіть не уявляю, що буде далі. Поки телефонують лише мені, але я вже сходжу з розуму три дні підряд не можу заснути, серце вискакує, нічого не можу робити, тільки читаю про мфо і смс від них.. Від щирого серця дякую людям, які створили цей форум. Ви врятували не одне життя. Без інформації, яку я тут знайшла, я б вийшла у вікно. Дякую всім, хто створив форум, хто ділиться досвідом і всім хто має відношення до цього всього, у найскладніший період мого життя, дякуючи чужому досвіду та інформації яку тут знайшла, я жива
і життя не закінчується коли йдеш в просрочку. Сьогодні вперше мені так багато дзвонять і пишуть, без інформації точно б здуріла
Ваші борги це тільки ВАШІ проблеми, які ніяким чином не стосуються інших людей, родичів, сусідів, ви не зобовʼязані виправдовуватись перед ними. Я теж на арендованій квартирі і все ок, по прописці шукають сусідів зазвичай, не накручуйте себе. Таке буває що у людини борги, за це немає кримінальної відповідальності, шліть повчальників подалі

Дуже вам дякую, бо то треш
Може вам варто поки що змінити сім картку? Бо бачу що у вас паніка перевищує логіку. Розумію вас, сама була така. Можливо і краще всім розказати правду, а можливо - ні. Тут ваше рішення
Сусідка ваша, думаю, якщо захоче ще мільйон приводів знайде, щоб на вас пожалітися. Є такі люди
Думаю вам варто спробувати прийняти цю ситуацію, тут на форумі всі робили плюс мінус однакові помилки, вічні пролонгації, що заводять в боргову яму
Криптодебілів у вас хоч немає?

Може вам варто поки що змінити сім картку? Бо бачу що у вас паніка перевищує логіку. Розумію вас, сама була така. Можливо і краще всім розказати правду, а можливо - ні. Тут ваше рішення
Сусідка ваша, думаю, якщо захоче ще мільйон приводів знайде, щоб на вас пожалітися. Є такі люди
Думаю вам варто спробувати прийняти цю ситуацію, тут на форумі всі робили плюс мінус однакові помилки, вічні пролонгації, що заводять в боргову яму
Важко стараюсь форум дуже допомагає, хоть розумію що це не кінець світу, та не кінець життя, бо гугл говорив протилежне, що квартири заберуть і мають право дзвонити до всіх.
Бітів не маю, бо спочатку не розуміла, як їх взяти. Коли почала читати, як їх брати і що це за валюта, то знайшла відгуки, що вони відбиті, і злякалася. Якби одразу знала, як брати, то вже б набрала.
Кредит касу чоловік перекредитував на себе, бо я їх боялася.
Єгроші також перекредитував, бо я дуже їх боялася. Усі, які знайшла в інтернеті, окрім ловілаве та лімон набрала.

Важко стараюсь форум дуже допомагає, хоть розумію що це не кінець світу, та не кінець життя, бо гугл говорив протилежне, що квартири заберуть і мають право дзвонити до всіх.
Бітів не маю, бо спочатку не розуміла, як їх взяти. Коли почала читати, як їх брати і що це за валюта, то знайшла відгуки, що вони відбиті, і злякалася. Якби одразу знала, як брати, то вже б набрала.
Єгроші також перекредитував, бо я дуже їх боялася. Усі, які знайшла в інтернеті, окрім ловілаве та лімон набрала.
Я дивлюсь Ви така Налякана.... що з усіх шараг, якимось дивом врятуватися пощастило лише ловілавам та лімонам...везучі *****!

А ви вже всіх у це лайно втягнули? Чоловіка, матір? Як же вам одразу перший кредит дали на 40к?

Зараз у мене велике полегшення з одної сторони,а з іншої дикий страх. Легше від того, щр не думаю цілодобово, де перекредитуватися і до якого числа встигнути. Від жовтня я жила у постійному напруженні при кожній покупці думала, що краще б ті гроші віддати на закриття кредитів.
Новий рік був найгіршим у житті. Замість свята я бігала по банках, мріяла взяти одну велику суму, щоб закрити всі мфо, але всюди відмовляли. Я панікувала, боялася, що є якийсь ліміт і мені більше ніхто не дасть. Впевнена була, що прострочка призведе до великих відсотків, штрафів і все виросте до мільйонів.
Тепер хоч на душі легше не рахую кожен день до дати пролонгації не згадую по 100 разів в день яке число і до якого пролонгувати і які кантори є. Це стільки нервів мені з’їло, особливо на свята..

А ви вже всіх у це лайно втягнули? Чоловіка, матір? Як же вам одразу перший кредит дали на 40к?
Далеко не перший я з 2020 +- взяла перший, постійно гасила бо маленькі суми брала, ні разу не брала другий. Як висів то тільки один, ніколи не пролонгувала завжди вчасно виплачувала. У 2021 році перший раз 30тис.набігло така паніка була, перший раз тільки в 2021 погасив чоловік, після того не брала дуже довгий час.

Я дивлюсь Ви така Налякана.... що з усіх шараг, якимось дивом врятуватися пощастило лише ловілавам та лімонам...везучі *****!
Чому їм пощастило? Буду всі закривати тільки на нормальних умовах

Останнє редагування:
Я просто у вас бачу себе🥺
Так було важко , ще й той період коли почались протермінування була вагітна, чоловік незнав про кредити ніхто з рідних, але дякуючи Богу наважилася розповіла , і на сьогоднішній день, вже з «лайна», почала вибиратися, і суди є 2 , і терор був все що хоч колажі все було, але цей форум це - порятунок!!
Якого мені бракувало в тому 2023 році!
Дякуючи йому , на сьогоднішній день, в мене два суди , і 3 кредити залишилось закрити .

Налякана, Dilemma, а чому ви одразу не йдете з маленькою проблемою до рідних? А лише коли вже повна дупа? Тим більше це вже не перший раз.

Налякана, Dilemma, а чому ви одразу не йдете з маленькою проблемою до рідних? А лише коли вже повна дупа? Тим більше це вже не перший раз.
Ну взагалі , в мене це- було перший раз таке лайно , і останній!
Чому!? Страх що осудять тоді перемагав! Сама розгребу. Але потім розумієш що сама немаєш сил вже , і тільки тоді ти вже розповідаєш рідним!

криптодебилы это ещё очень ласково вы к ним )) 😁

Кінець місяця, скоро перше вересня. Я звісно не на що не натякаю, хоча...

Так отож.

Майкредит дзвонив до чоловіка, це означає що взялись за мене і весь день будуть дзвонити до контактних осіб?

Ви вказували його номер в договорі?
Ні, вказувала свій додатковий номер

а ви його вказали контактною особою в договорі?
Ні, вказувала свій додатковий номер

Можливо і вказувала чоловіка, або свій додатковий, бо в них брала багато разів. Стільки на пролонгації витратила, вони на 5-й день вже дзвонять до контактних думала кредит7 перший почне

Останнє редагування:
Підкажіть будь ласка це повідомлення означає, що вони від сьогодні почнуть дзвонити до всіх?

Вкладення

• IMG_20250909_143430.webp
    IMG_20250909_143430.webp
    44 Кб · Перегляди: 48
Назад
Угорі