Різні позики з простроченням. Як правильно спілкуватися?

• Автор теми Автор теми Nata.M
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 2K

Ану,любі друзі,напишіть хто з МФО і коли починають продзвон рідних?бо наступні 4 дні , працюю і точно не зможу відповідати на дзвінки...от сиджу і думаю чи буде дзвінок зі скандалом від чоловіка чи ще ні
Всі по різному. Хтось через день, хтось через два тижні - немає чітких строків . Цього не минувати, в будь-якому випадку. А те, що ви будете з ними говорити не дасть нічого. Вони можуть поговорити з вами, і тут же подзвонити оточенню. Їм балачки не потрібні, лише кошти. Краще близьких попередити завчасно.

Ану,любі друзі,напишіть хто з МФО і коли починають продзвон рідних?бо наступні 4 дні , працюю і точно не зможу відповідати на дзвінки...от сиджу і думаю чи буде дзвінок зі скандалом від чоловіка чи ще ні
А зачем вам отвечать на звонки?) Муж не вкурсе про кредиты?)

Добрий день. Люди,а які МФО передають справу до Кредит Борг Солюшин?вчора дзвонили,не взяла слухавку бо не чула. От думаю чи сьогодні передзвонити чи не потрібно

Добрий день. Люди,а які МФО передають справу до Кредит Борг Солюшин?вчора дзвонили,не взяла слухавку бо не чула. От думаю чи сьогодні передзвонити чи не потрібно
Вроде майкредит на прозвон отдают была смс у меня

Дякую за поради!Я хз чим керувалась коли то набирала і хз як жити тепер щоб все розгребти(
Живите как все. Это такие мелочи, позже это понимание придёт. Почитайте про каждое мфо и откладывайте деньги на приемлемые предложения. Со звонилками общаться не о чем. От слова совсем.

Назад
Угорі