Різні позики з простроченням. Як правильно спілкуватися?

• Автор теми Автор теми Nata.M
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 52
  • Перегляди Перегляди 2K
Дзвонити будуть всім. Писати будуть. Я сама тиждень тому в паніці перебувала, коли на протермінування виходила. Все треба пережити. Грошей все одно не має їх всіх позакривати

200% з ними краще взагалі не спілкуватись!
Всі МФО відразу подзвони третім особам роблять?бо я ніде не залишала

А пропозиції вони присилають на імейл чи як?)якщо я відповідати не буду на дзвінки
Спочатку задовбають вас по телефону, вас , контактних, роботу. Потім через 3-6 місяців почнуть щось пропонувати ( з дописів форумчан), якщо не продадуть . В мене ще невелике протермінування/ 2-3 тижні. Дзвінки кожної хвилини з 9 до 20:00. І самі оторвані на роботу дзвонять, поки їх там посилают коректно.

Спочатку задовбають вас по телефону, вас , контактних, роботу. Потім через 3-6 місяців почнуть щось пропонувати ( з дописів форумчан), якщо не продадуть . В мене ще невелике протермінування/ 2-3 тижні. Дзвінки кожної хвилини з 9 до 20:00. І самі оторвані на роботу дзвонять, поки їх там посилают коректно.
Це ппц(( в мене по декількох завтра 7 день протермінування,чує серце що доберуться вже до близьких

Це ппц(( в мене по декількох завтра 7 день протермінування,чує серце що доберуться вже до близьких
Попередьте їх. В мене дзвонили поки що контактній особі та на роботу. Іншим не впевнена, поки ніхто не говорив мені. Але на роботу, то саме неприємне для мене було, то керівництво не ще тих поглядів. Але як то кажуть, ну звільнять мене, то зовсім нічого не сплачу.

Тут у багатьох вже роки протермінування, і всі живі і здорові)))) Заспокойтесь)))

Тут у багатьох вже роки протермінування, і всі живі і здорові)))) Заспокойтесь)))
Дорога родина не зрозуміє...колеги те саме....але,бляха,виходу немає...буду ігнорувати і збирати кошти. Я вже так зрозуміла що Єгроші,Манівео треба закривати першочергово?

Дорога родина не зрозуміє...колеги те саме....але,бляха,виходу немає...буду ігнорувати і збирати кошти. Я вже так зрозуміла що Єгроші,Манівео треба закривати першочергово?
На роботу можуть і не дзвонити, це, дивлячись, де ви працюєте. Якщо, наприклад, велика організація, скажімо, на 500-100 працівників, то дзвінків може і не бути. Вони люблять наярювати всіляким дрібним фірмам, всіляким фопам, щоб там керівники безпосередньо мали претензії до працівника.

На роботу можуть і не дзвонити, це, дивлячись, де ви працюєте. Якщо, наприклад, велика організація, скажімо, на 500-100 працівників, то дзвінків може і не бути. Вони люблять наярювати всіляким дрібним фірмам, всіляким фопам, щоб там керівники безпосередньо мали претензії до працівника.
Думаю 100 працівників точно є. Куроче...алгоритм дій: ігнор,збір коштів...тільки не знаю з яких МФО почати закривати?

Озвучте список МФО, де у вас борги. Вам підкажуть форумчани, які з них самі вредні.
Манівео,Єгроші,Кредит+,На Все,Фінсфера,Треба, Швидко гроші,майкредит,Алекс,тенго,авіра,клік,клу,кредитбокс,санкредит,ізікеш...і це не все(

Манівео,Єгроші,Кредит+,На Все,Фінсфера,Треба, Швидко гроші,майкредит,Алекс,тенго,авіра,клік,клу,кредитбокс,санкредит,ізікеш...і це не все(
Єгроші, Треба, На все(це та ж кредиткаса), як на мене, самі доставучі, ці дійсно будуть дзвонити всім, кого знайдуть. Ну і на лояльні умови вони не хочуть іти. Швидкогроші мене зовсім не турбували, аналогічно, МайКредит/Кліккредит дуже тихі. Клік і майкредит з часом пропонують оплату за тіло(хоча мені з літа 23-го ще не запропонували), швидковоші стали пропонувати через рік з копійками тіло і 20%, але поки не спішу платити, бо сума не така, щоб десь в суд подавали, відклав їх наостанок. Манівео, алекс і кредит+, ну так середньо, теж можна витерпіти. Алекс і Кредит+ через 4 місяця протермінувань закрив за тіло, манівео продали хз кому. Інших мфо з вашого списку не було.

Зі самого ранку почалось...смс про не виконання умов,що веде за собою відповідальність по статтях...я починаю псіхувати😭

Зі самого ранку почалось...смс про не виконання умов,що веде за собою відповідальність по статтях...я починаю псіхувати😭
Щоб не психувати не читайте і не спілкуйтесь.
Взагалі.
Допомагає.

Як же важко буде витримати то все((
Буду триматись!
Дякую
Не важко... якщо ви зміните своє ставлення.
Напишу гарний вислів, який вже років 4 не писав мабуть : не можете змінити ситуацію - змініть своє ставлення до неї.

Не важко... якщо ви зміните своє ставлення.
Напишу гарний вислів, який вже років 4 не писав мабуть : не можете змінити ситуацію - змініть своє ставлення до неї.
Тут Ви праві!Все йде з голови... треба змінити ставлення,відпустити і тримати холодний розум

Ану,любі друзі,напишіть хто з МФО і коли починають продзвон рідних?бо наступні 4 дні , працюю і точно не зможу відповідати на дзвінки...от сиджу і думаю чи буде дзвінок зі скандалом від чоловіка чи ще ні

Тут Ви праві!Все йде з голови... треба змінити ставлення,відпустити і тримати холодний розум
👇☝️👇:rolleyes::rolleyes:
Ану,любі друзі,напишіть хто з МФО і коли починають продзвон рідних?бо наступні 4 дні , працюю і точно не зможу відповідати на дзвінки...от сиджу і думаю чи буде дзвінок зі скандалом від чоловіка чи ще ні

Назад
Угорі