Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Всю інструкцію на одному листку не напишеш хіба в рекламі форума вказати що всі відповіді тут!А у мене пропозиція така. Помимо листівок - антиреклами про мфо я наприклад хочу в своєму регіоні роздрукувати і розклеяти інформацію для людей які стали поневолі жертвами телефонних терористів. Наприклад для родичів,знайомих,сусідів,коллег по роботі,друзів. Бо не завжди вірять на слово. А так прчитають в маршрутці ,або на стовпі та можливо і зрозуміють.
Отже друзі мені потрібна Ваша допомога. Хто може правильно скласти текст,про діїї коллекторів та як з ними боротися?. Тобто ,що боятися нічого,що не потрібно їм давати ніякої інформації і т.д
А то я вже тиждень над цим думаю, та щось зовсім крім матюків в голову не лізе.
Давайте думаємо разом!Взірці скидувати і вибирати!лілі, яж і кажу ,що думаю як його правильно та коротко донести до людей,хай і на 2 листа ,мені не важко їх приклеяти один біля одного.
А внизу зсилочку на вашу допомогу /Буду с такой рекламой ходить. Текст поменяю)
![]()
Да спорный вопрос.Тиная, честно? Да, конверсия будет - 1-2% в лучшем случае. Проверял на своем проекте.
Для такого формата лучшая рекламная площадка - интернет.
Эти бабульки и микрозаймов не имеют..Лучше бы я была бабулькой с 3 коровами и не умела пользоваться компом...Mercato®, я не думаю,что бабульки соседки у которых по 3 коровы в хозяйстве, будут в интернете по площадкам гулять. Вот по дороге в магазин на столбах они и будут проинформированы.