Реклама форуму в кожному регіону(вклад кожного з нас)

• Автор теми Автор теми лілі
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 75
  • Перегляди Перегляди 4K

лілі

Форумчанин
Дописи
315
Реакції
139
Бали
5180
лілі не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ми всі опинилися в лапах МФО і дякувати Богові,що привів нас на форум,і людині що створила його тепер ми стали сильніші у борбі з ними!
Давайте кожен хто має можливість у своїх регіонах проживання зробимо рекламу Форума!!!Надрукуєм листівки і наклеємо на стовпи,замість реклами беріть гроші в кредит -напис з сайтом форума для людей що в борговій ямі!!!Разом ми сила!!!І всі в цьому я думаю переконані!!!

Ми всі опинилися в лапах МФО і дякувати Богові,що привів нас на форум,і людині що створила його тепер ми стали сильніші у борбі з ними!
Давайте кожен хто має можливість у своїх регіонах проживання зробимо рекламу Форума!!!Надрукуєм листівки і наклеємо на стовпи,замість реклами беріть гроші в кредит -напис з сайтом форума для людей що в борговій ямі!!!Разом ми сила!!!І всі в цьому я думаю переконані!!!
Так же репосты в соц. сетях ни кто не отменял.

А чому би і ні? Соц. мережі не заборонені, але тоді треба все зібрати в одну купку, де написано все! або ж хотя б послатись на нормальні теми в статті, поширити це все немає проблем, а ось питання по листівкам, тільки власноруч, ніяка редакція не буде цього робити. Хоть і так, в кожному регіоні збереться по 4-5 чоловік так точно!

Ми самі можем приділити трохи часу і поклеїти!!!Давайте ідеї дизайну скинем сюда і кожен хто може роздрукує і наклеє в себе щоб люди бачили!!!

Я например, по дороге на роботу срываю все объявления о кредитах, и мне даже от этого хорошо! А люди смотрят искоса!

Я сделаю антирекламу, и буду вешать возле обьявлений о кредитах, может таким образом помогу хоть кому-то!

Я сделаю антирекламу, и буду вешать возле обьявлений о кредитах, может таким образом помогу хоть кому-то!
Помилуйте наши податки, это ж как психушки наполнятся калеками :dryd: А там за наш счет будут кормить и поить их :ahaha:

Admin ви маєте рекламні нариси скидайте будемо друкувати!!!

Я зараз знахожусь в столиці і можливості друкувати листівки немає але є велике бажання їх клеяти та розповсюджувати.кто зможе надрукувати в вислати по новій пошті я тут заплочу

Я зараз знахожусь в столиці і можливості друкувати листівки немає але є велике бажання їх клеяти та розповсюджувати.кто зможе надрукувати в вислати по новій пошті я тут заплочу
Тю, я могу, у меня принтер и бумага на работе безлимит, даже отчитывать за переизбыток не нужно будет :big_boss:

Давайте попрацюєм!!!Тепер хай вони тоже бігають і зривають з стовпів написи,будуть мати свіжу роботу!

В большинстве случаев люди молчат о таких проблемах и держу это в себе. Я благодарен форуму за то что он есть. Как же узнал что у знакомых такие же проблемы рекомендовал сайт. Админ респект тебе и уважение!!!

лілі, я в киеві в такому районі живу на нівках тут куди не глянь одне болото то швидко гроші то готівочка то фін х короче дохера буде де клеяти листівки

Давайте попрацюєм!!!Тепер хай вони тоже бігають і зривають з стовпів написи,будуть мати свіжу роботу!
Я уже в какой то теме говорил, что нужно действовать ихними методами, и не важно правдивые они или нет. К примеру можно начать собирать компромат на именно какую то одну контору, и потом массово лить в СМИ и соц сети, потом следующая и так далее.

лілі, я за.. сбрасывайте макет, мы с мужем в Киеве будем клеить.

Назад
Угорі Унизу