Ребятки, кто хочет в Польшу на заработки?

• Автор теми Автор теми Джи
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 124
  • Перегляди Перегляди 8K
Значит так, девчоночки, для вас пока работы нет, НО! Скоро появится, так что ждем! Работа для мужчин, работа на новеньком заводе, слесарем. Нужно уметь работать болгаркой, дрелью и т.п. Заработная плата 13 злотых в час. Разрешают работать по 12-14 часов. Питание за свой счет, проживание стоит 300-400 злотых в месяц. То, что рядом с заводом - 400 злотых. Дальше - 300 злотих. (мои родители живут дальше, не жалуются) Транспорт возит, папа даже машину может свою давать, если что) Как происходит процедура: Вы присылаете фото загран.паспорта(биометрического паспорта) в вайбе,почту или куда удобно, папа отправляет вам вызов почтой (вызов стоит 2500 грн) вы получаете вызов и с ним открываете визу и вперед, там уже ждут) (все бланки,анкеты что нужно заполнить, я вам заполню) Если биометрический паспорт, то и визу открывать не нужно :diska4:
Трудоустройство официальное!
Фото паспорта???
Ок,я согласен,только можно я фотку пришлю типа селфи с паспортом?

Чего там ещё прислать то?
CVV код карты не нужно не?

Щось це лохотроном пахне :ahaha: видно шановна не розуміється скільки коштує виклик ))) точно не 2500 :ahaha:
І як це :big_boss: тато в Польщі має фірму,а доця гроші в МФО бере ???
Кучерявой это все! А я вот не хочу валить со страны. Как быть. Может пора не сматывается а делать мир и страну лично?

Фото паспорта???
Ок,я согласен,только можно я фотку пришлю типа селфи с паспортом?

Чего там ещё прислать то?
CVV код карты не нужно не?
О Боже....
Загран паспорта. Люди, Вы во всем видите обман.
А в теме как собачки, один залаял и все поддержали

Напишите свой номер в личку, я все подробно опишу.
Да, там и мама работает) напишите номер в личку я все опишу
а если мне 51? Здесь 5 лет не могу найти работу по профилю - графич. дизайнер, везде молодежь... Смотрят паспорт и вежливо отказывают - я же вижу средний возраст работников пока иду на собеседование, хотя портфолио всех устраивает... Козлы...
Могу ли я на что-то рассчитывать в Польше? Не обязательно, конечно, по профилю - эт понятно, но и не совсем улицы мести...
Отписать Вам не могу - пока еще слишком мало на форуме, мыло - [email protected]
Благодарю за интересные предложения ))

Трудоустройство официальное!
Этот момент ОЧЕНЬ интересен для меня как человека почти предпенсионного возраста. Но, это, наверно, больше к Вашим родителям вопрос. Где-то ж этот стад должен учитывать при получении пенсии и как? В свете того, что Украина идет в ЕС. Я не к тому, чтобы мне считали пенсию по заработку в Польше, но чтобы хоть в общий включили (особенно, если подтверждение будет) - года такие, увы...

Это случайно не там где мой отец каркасы кроватей сбивает? Разными инструментами и работа в диком темпе

wcat8, в Польше до 60 лет берут на работу... Смотря на что здоровья хватит)))
ну мне в Украине работать минимум до 62 )) - если ничего не изменится, т.ч. вопрос не в этом, а том на какие специальности?

wcat8, да Вам думаю лучше на фабрики и заводы... Или уборки делать... На фабриках 12-14 ч. отпахать в диком темпе не все могут и молодые...

wcat8, да Вам думаю лучше на фабрики и заводы... Или уборки делать... На фабриках 12-14 ч. отпахать в диком темпе не все могут и молодые...
Піврічне запрошення або як його називають сезоне тепер по новому надається роботодавцем безкоштовно а він оплачує роботодавець 30зл. В ужин праці. Річне від воєводи в Польщі його роботодавець робить за 100зл. А наші бариги продають його від 400 до 600$. Народ перше чим вестися на всяку фігню агентства Погугліть. МФО ночами гуглили. А роботу легко і самому найти на Olx.pl

Піврічне запрошення або як його називають сезоне тепер по новому надається роботодавцем безкоштовно а він оплачує роботодавець 30зл. В ужин праці. Річне від воєводи в Польщі його роботодавець робить за 100зл. А наші бариги продають його від 400 до 600$. Народ перше чим вестися на всяку фігню агентства Погугліть. МФО ночами гуглили. А роботу легко і самому найти на Olx.pl
З роботою можу помогти але тільки для мужчин з категорією C+E. Без проблем і без авансів і оплат за запрошення.

З роботою можу помогти але тільки для мужчин з категорією C+E. Без проблем і без авансів і оплат за запрошення.
Тут і впринципі можете самому найти роботу без моєї допомоги на томт самому Оlx.pl. За інформацію ужину праці у Польщі офіційно недобір водіїв 300 000 тис. Такшо вакансії туча

Тут і впринципі можете самому найти роботу без моєї допомоги на томт самому Оlx.pl. За інформацію ужину праці у Польщі офіційно недобір водіїв 300 000 тис. Такшо вакансії туча
Хто буде шукати роботу такі фірми як Гіртека Хегельман Транслогістика нерозглядайте дурять по чорному. Нон на роробо беруть всіх беб розбору

Rammstein, может всех должников хотят на заработки отправить?:ahaha: ой, извените если что не так....

Olivia, может и так ))) как ещё вернут деньги ...

All be Good, не знав цього ще... Вийшли якісь нові закони в Польщі ?

All be Good, на olx роботи купа і купа кидалова...
На рахунок бариг,то факт!!! Друть з людей бабло !!!

Olivia, может и так ))) как ещё вернут деньги ...

All be Good, не знав цього ще... Вийшли якісь нові закони в Польщі ?

All be Good, на olx роботи купа і купа кидалова...
На рахунок бариг,то факт!!! Друть з людей бабло !!!
Так закони трохи помінялось. А на рахунок ОLx.pl шукаєш фірму Потому гуглиш про неї і вуаля можна підібрати Норм варіант.

Так закони трохи помінялось. А на рахунок ОLx.pl шукаєш фірму Потому гуглиш про неї і вуаля можна підібрати Норм варіант.
А бариги як і Мфо ніфіга нероблять їм подавай 600% річних

А бариги як і Мфо ніфіга нероблять їм подавай 600% річних
І саме в чому прикол поляки рідко коли кидають наших. В основному наш брат земеля посередник

All be Good, це так,на жаль :aggressive: ... Я сам працював закордоном більше 5 років без виїзду ))) добре знаю як земляки можуть підвести... Тому й по роботах більше спілкувався з поляками,білорусами,росіянами,арабами... З ними простіше ))) або так,або ні і все... А наші в останню хвилину задню дають...

Смотрю все так стали работать в Польше,ощущения, что в РФ вообще никто не ездит))хотя автобусы и поезда забиты...Но вот как то в Киеве зашёл в контору,которая платит 27000 грузчика,просто интересно стало,было написано-не стоит ехать теперь в Польшу!Зашёл,как в реакторе на Чернобыле,а работники,как ликвидаторы этого всего.Жесть.Да питание,проживание и такая зп,но я за 30 лет первый раз такое видел!Завод Полимин.

Та звісно, за 28 років багатьох МФОівців та іншу заразу так накидали та опускали по різному що на зонах би ще повчилися...
Але тут фішка в жадності - закордоном дядя Ваня бере кредит на 500,000 дол під 3-6 % річних (як в нього кредитна історія там дасть)
тупа Mpaзь їде сюда додому, та відкриває МФО і видає народу мікрозайми під 20% за тиждень-два, за рік ці 500,000 дол себе в рази перемножають враховуючи втрати а народ вже не знає чим ці довбані кредити платити чи що віддати бо взяли 2,000 сталось щось а за 2-3 місяці ці 2000 вже у 9-12,000 перетворюються.

Тому для мене кидати цей біомусор це не аморально, а схем є багато - від voice changer та burner phone apps (сам собі контакт та роботодавець), в той самий день 30-50 анкет оформлюєш на самий мінімум 1к-1.5к так як Укр Кредитна система не оновлюється зразу а часто МФО навіть не вписують займи взагалі - до того часу поки займ проблемним не стане..

Такі суми видають регулярно типу для тесту чи ти хороший л0х чи ні, "качаєш" ці кредити - більшість МФО дають 1й кредит під 0% - віддаєш через тиждень назад 1-1.5к займу, ліміт в гору йде до 2-3 тис ще раз повертаєш, на цих 2-3 тис вже є відсотки але це ок, Дінеро наприклад мені після оплати 3,000гр+відсотки (2й кредит) підняв ліміт до 7400грн, для прикладу - дяють тобі 20-30 МФО кредити, ти з ними граєшся в повертання до суми 3,000-7100, в середньому вийде 4,000-5,000грн = 80,000-150,000 грн, тут буває що ти втратиш 10% так як багато МФО це та сама фірма і коли ти візьмеш в 1-ї фірми 7000 грн що = макс ліміт то ще 7000грн в другої можуть вже не дати а запропонувати там 3-4,000.

З документами фотошопом можна погратися, навіть прописати себе у квартирі якої не існує (головне щоб будинок існував), ніхто дійсно не знає точно, але це вже афера навіть якщо в суді її буде тяжко довести якщо ти сам не зізнаєшся.. Для домашньої людини що мешкає з мамою це не є варянт

Я 7 уже когти рву только в Литву пока на год а там посмотрим)

Назад
Угорі