- Дописи
- 2086
- Реакції
- 5432
- Бали
- 953
Gwynblaidd не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
То ж до прикладу було))))тсс.тихенько)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То ж до прикладу було))))тсс.тихенько)))
Зрозумів. Буду чемний))
Чи як порада...То ж до прикладу було))))
Нє, як приклад))) порада взнати , для початку, чи то його слабкість)))) і тільки потім використовувати)))Чи як порада...
Так?))
Так?))
Так і ніхто не знає. Важливо обговорити це питання. Можливо, трохи згодом, коли емоції трохи вляжуться. Спокійно, без іспанських мелодраматичних сюжетів)))) а там далі, все залежатиме від того, до чого договоритесь.Это здорово))
Тоже есть чем гордиться))
Понимаю????
Дааа... Скандалы, ссоры, крики и расследование..
Со мной не разговаривает..
Что будет дальше не знаю..
Так?))
Якщо фото на вашій аві ваше , то у вас немало б бути причин для заздрощів))Отличные с1с1))
Я прям завидую, чесное слово...)
Дивлячись якого народу шаман.)))Так і ніхто не знає. Важливо обговорити це питання. Можливо, трохи згодом, коли емоції трохи вляжуться. Спокійно, без іспанських мелодраматичних сюжетів)))) а там далі, все залежатиме від того, до чого договоритесь.
От прикинь шо ти приходиш додому і тобі оце з порога прилітає))) ні тобі добрий вечір , ні насерматер, а от таке))) хоча, як еротична фантазія, дівчина в образі шамана, дуже навіть може зайти))) головне створити атмосферу відповідну)))
Якщо фото на вашій аві ваше , то у вас немало б бути причин для заздрощів))
Шось на бывшую тещу чём-то похоже…Дивлячись якого народу шаман.)))
Якщо так,то і без пісень інфаркт буде))
![]()
Розумію чому бувша)))Шось на бывшую тещу чём-то похоже…
Только контингент тот же))Яка цікава тема?
Приєднуйся))Яка цікава тема?
Тій шаману, треба дещо підстригти, бо аж до землі звисає))) а в загальному , комусь може зайти))))Дивлячись якого народу шаман.)))
Якщо так,то і без пісень інфаркт буде))
![]()
Обов'язково))Приєднуйся))
Просто правильні люди прийшли))))Яка цікава тема?
Стрижка не допоможе...Тій шаману, треба дещо підстригти, бо аж до землі звисає))) а в загальному , комусь може зайти))))
Контингент, чи контент?))) Бо ці Гугл клавіатури ламають мені мозок))))Только континент тот же))
Не чіпляйся до слів)) На манеже все те же)))Контингент, чи контент?))) Бо ці Гугл клавіатури ламають мені мозок))))
Скоріше, що контингент))Контингент, чи контент?))) Бо ці Гугл клавіатури ламають мені мозок))))