Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нехай передають!))мені он Бистрозайм що залупивIryna,
Я с ними только по эмэйл типо общаюсь,Я им пишу вы заявление в суд подали ни разу не ответили,шлют СМС что передадут мои просрочки в УБКИ
У меня почти такиеже цифрыУвага! В разі несплати боргу 9 096,73 грн або подовження 4 407,68 грн за кредитом 0087-9811, чекайте інспекторів за Вашою адресою проживання для з'ясування можливостей погашення боргу. Повідомлення відправлено Вам офіційним листом. Тисніть для сплати: creditkasa.com.ua/p?A879811. 0443335143 -- и так каждый день.
Они сегодня мне звонили больше пяти раз. И каждый новый, страшнее предыдущего, но меня то не напугать. Теперь звонят типо мужики вышибалы. Они требуют у меня всю сумму. Никаких уступала. Ну реструктуризацию тоже предлогают, но из 3200; платить 11000, хоть и по 1000 в месяц,это слишком.З ними хтось договорювався про списання %
В Нацкомфінпослуг писала, з 9500 списали до 4500( тіло 3000). Якщо не будуть збільшувати суму, то розрахуюся з нимиЗ ними хтось договорювався про списання %
Огого. Какие самоуверенныеНехай передають!))мені он Бистрозайм що залупив
Козли вона всі!
В Нацкомфінпослуг писала, з 9500 списали до 4500( тіло 3000). Якщо не будуть збільшувати суму, то розрахуюся з ними
Вони зупинили прострочку??Я тоже написала на них!Ви чекали місяць на відповідь?В Нацкомфінпослуг писала, з 9500 списали до 4500( тіло 3000). Якщо не будуть збільшувати суму, то розрахуюся з ними
А вы можете дать образец?или где его взять?Вони зупинили прострочку??Я тоже написала на них!Ви чекали місяць на відповідь?
Тут на форумі багато є зразків таких,як на манівео!!!вкладуєте цю МФО свої дані ....А вы можете дать образец?или где его взять?
Зайдите в раздел.Письма, иски там есть образец.Огого. Какие самоуверенные
Можно образец.сколько прошу ,никто не дает. Обращец заявления в нац ком
А если например в еврогроши и кф я не платила ничего вообще, приймут мое заявление?Зайдите в раздел.Письма, иски там есть образец.
Пишите на всех, не важно делали или не делали пролонгацию! Пишите!!!А если например в еврогроши и вы я не платила ничего вообще, приймут мое заявление?
Чекала більше місяця, написала на 20 МФО, прийшла відповідь на 2 поки що КредитКаса і Кредитон. Поки що платити не маю чим, якщо сума не буде рости, тоді оплачу. Кредитон хотів 12к, зараз сума 6к( тіло 3к).Вони зупинили прострочку??Я тоже написала на них!Ви чекали місяць на відповідь?
Как по мне,так все равно много.ладно бы если 4500, но не 6000. Я и сама такая, рада бы по телу и % до просроченной закрыть.да и тех нет.Чекала більше місяця, написала на 20 МФО, прийшла відповідь на 2 поки що КредитКаса і Кредитон. Поки що платити не маю чим, якщо сума не буде рости, тоді оплачу. Кредитон хотів 12к, зараз сума 6к( тіло 3к).
Как по мне,так все равно много.ладно бы если 4500, но не 6000. Я и сама такая, рада бы по телу и % до просроченной закрыть.да и тех нет.
Пролонгации в кредиткасу и кредитон делали и сколько просрочка по ним?Чекала більше місяця, написала на 20 МФО, прийшла відповідь на 2 поки що КредитКаса і Кредитон. Поки що платити не маю чим, якщо сума не буде рости, тоді оплачу. Кредитон хотів 12к, зараз сума 6к( тіло 3к).