Распоряжение НацКом по Credit Kasa (Укр Кредит Финанс)

• Автор теми Автор теми Артем
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 676
  • Перегляди Перегляди 65K
Юра, по типу добренькие такие акцию делают, а не может быть очередным розводняком?!
Ви заплатіть - а ми вам довідку:ahaha: Та ясно що розводять. Якби додаткову угоду до кр.договору на зміну суми кредиту, то можна було б подумати.

До речі, з кредиткасою ще не боролась(Завтра просрочка!!!Сьогодні мила дівчинка просила не забути про оплату...а в мене там 12000 тіло

Так це точно безголова курка, яка ще незнала в свому житті поняття " дитина" і на що мама готова заради діток!!!Мені ще такого не говорили і близько, в мене лиш початок - та все ж навіть за Вас боляче!Цінуйте себе як матусю і діток в першу чергу, а на цих уродів навіть не реагуйте!!!

От в мене питання...Що Ви говорите не роботі?Я якби просто орендар і працюю сама на себе, але власниця приміщення - юрист!Я так хотіла з нею порадитись, але вона строга жінка, навіть нещнаю як до неї підійти з таким питанням?Все думаю, подзвонять - а тоді буду вирішувати, хоча чомусь страшно...
не бойтесь. Опытный юрист всегда даст отпор этим "нищедбродам"

До речі, з кредиткасою ще не боролась(Завтра просрочка!!!Сьогодні мила дівчинка просила не забути про оплату...а в мене там 12000 тіло
У меня 17 мфо и у мужа 7. Кредит касса 1000 тело выросло до 2100 и уже розыск. Знакомая взяла сменила симку и забыла. Отдадите когда сможете.

Ну тогда набирайтесь сил, у меня 5600 и с первых дней звонков 60 было и каждый мозг выносил!!! Сейчас не общаюсь и замечательно себя чувствую!

Ну тогда набирайтесь сил, у меня 5600 и с первых дней звонков 60 было и каждый мозг выносил!!! Сейчас не общаюсь и замечательно себя чувствую!
Дякую)Попробую завтра перший раз поспілкуватись, а дальше ігнор)Хоча деколи навіть люблю поговорити з Дінеро наприклад)

Дякую)Попробую завтра перший раз поспілкуватись, а дальше ігнор)Хоча деколи навіть люблю поговорити з Дінеро наприклад)
И что Вам динеро говорит, какое тело и проценты? Я не общаюсь ни с кем, толку нет, нового ничего им не скажу. Поделитесь.

Ожидайте арест имущества (ст.52,55,57).ID18173646.Т.0800308080 продали меня кредит капитал

Увага! В разі несплати боргу 9 096,73 грн або подовження 4 407,68 грн за кредитом 0087-9811, чекайте інспекторів за Вашою адресою проживання для з'ясування можливостей погашення боргу. Повідомлення відправлено Вам офіційним листом. Тисніть для сплати: creditkasa.com.ua/p?A879811. 0443335143 -- и так каждый день.

Увага! В разі несплати боргу 9 096,73 грн або подовження 4 407,68 грн за кредитом 0087-9811, чекайте інспекторів за Вашою адресою проживання для з'ясування можливостей погашення боргу. Повідомлення відправлено Вам офіційним листом. Тисніть для сплати: creditkasa.com.ua/p?A879811. 0443335143 -- и так каждый день.
Капец, вообще оборзели

Ожидайте арест имущества (ст.52,55,57).ID18173646.Т.0800308080 продали меня кредит капитал
І шахрай, і арест майна та банківських рах. навіть писали що будуть звертатись до білої магії, що б борги віддав(фантазія пізд....ц), розшук в газеті по-українськи і заяви в міліцію, з не існуючим майором, опис майна якого не маю, короче всяке різне, . Трубку не беру зразу блокуюю, було навіть 140 заблокованих за пів дня, зараз тихо стало тільки смс з акціями про списання частини боргу. Більше 10 МФО, прострочки 6 міс. Капітал запропонували акцію, заплати 8 з 37 а решту спишуть і довідку навіть дадуть.:ahaha:Коли при перших днях прострочки двонив домовитись про реструктуризацію, то хамили та казали виконувати умови договору, а тепер такі добрі стали. Для них тепер грошей нема і не буде, а як приїдуть колектори(сумніваюсь, бо писали кожен день, через місяць прострочки приготувати 4500 за виїзд групи, пів року їдуть, напевно з марсу так довго добираються) то закрию їх в півницю будуть бульбу перебирати:aggressive:

І шахрай, і арест майна та банківських рах. навіть писали що будуть звертатись до білої магії, що б борги віддав(фантазія пізд....ц), розшук в газеті по-українськи і заяви в міліцію, з не існуючим майором, опис майна якого не маю, короче всяке різне, . Трубку не беру зразу блокуюю, було навіть 140 заблокованих за пів дня, зараз тихо стало тільки смс з акціями про списання частини боргу. Більше 10 МФО, прострочки 6 міс. Капітал запропонували акцію, заплати 8 з 37 а решту спишуть і довідку навіть дадуть.:ahaha:Коли при перших днях прострочки двонив домовитись про реструктуризацію, то хамили та казали виконувати умови договору, а тепер такі добрі стали. Для них тепер грошей нема і не буде, а як приїдуть колектори(сумніваюсь, бо писали кожен день, через місяць прострочки приготувати 4500 за виїзд групи, пів року їдуть, напевно з марсу так довго добираються) то закрию їх в півницю будуть бульбу перебирати:aggressive:
Та да я сегодня тоже перенервничал,сначала мне написали что по месту прописки выслали копию заявления в милицию,потом пришло что моя карта заблокирована на62 дня ,до банка на нервах дозвонится не могла была на роботе,только в 18:00 узнала что карту никто не блокировал,что это машенники,я в шоке нервы потрепали задень так что на робочем месте пришлось выпить пэпси с коньяком ,только тогда отпустило

nutka08, прям как в кино - Опассные и неуловимые!!! На меня только кредит+ в розыск подавать собрались. Это все бред.
Да, чувствуем себя с мужем особо опасными преступниками. Особенно, когда звонят мне соседи и говорят, что опять тобой подъезд разукрасили

А меня кредит касса в розыск объявила)))) оповестили смс :ahaha::ahaha::ahaha:
да там уже все в розыске - пол украины ))) да все ни как ни кого немогут найти

поздравляю вас !!! кредит капитал вообще шарага ни о чем --- продали туда ваш долг - вы уже ни кому ничего не должны ))) забудьте как страшный сон и живите в свое удовольствие )

поздравляю вас !!! кредит капитал вообще шарага ни о чем --- продали туда ваш долг - вы уже ни кому ничего не должны ))) забудьте как страшный сон и живите в свое удовольствие )
По принципу неуловимого Джо!!!

А мой продали какому-то ТАЙМ , кто-то слышал о такой канторе.

Моими займами вроде как будет заниматься депортамент экономичной безопасности,что это значит кто знает?

А мой продали какому-то ТАЙМ , кто-то слышал о такой канторе.

Моими займами вроде как будет заниматься депортамент экономичной безопасности,что это значит кто знает?
попробуйте глянуть тут Факторинговые агентства может есть инфа о нем

Мне сегодня звонили эти укр кредит финанс. До этого тишина была недели две.просрочка более 130 дней. Брала 3200; отдала им 2000,сейчас уже 11000. Девочка сначала звонила,она походу стажер,я ее нагрузила. Спросила есть ли у них лицензия,на что она ответила что речь обо мне а не об их лицензии. Так как с этой не получилось, перезвоните мне бабенка пожестче. Сказала что исполнители с нотариусом приедут и будет мне ппц. Сижу ржу,только недавно смотрела видео в ютуб про их нотариусов

А мне сегодня такое прислали

Вкладення

• 20190128_114536.webp
    20190128_114536.webp
    57.8 Кб · Перегляди: 78
Назад
Угорі