Распоряжение НацКом по Credit Kasa (Укр Кредит Финанс)

• Автор теми Автор теми Артем
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 676
  • Перегляди Перегляди 65K
МНЕ СЕГОДНЯ НА МЫЛО ПРИСЛАЛИ
КРЕДИТ ФІНАНС" за кредитним договором № 00 від 29.10.2018 р. було прийнято рішення розпочати процедуру стягнення заборгованості відповідно до чинного законодавства.

ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" буде використовувати усі доступні методи для стягнення заборгованості. У разі виявлення фактів шахрайства, надання помилкової інформації або невиконання рішень суду, будуть застосовані відповідні заходи. У тому числі буде здійснено звернення в Органи Внутрішніх Справ на предмет встановлення наявності складу злочину по ст. 190 "Шахрайство", ст. 192 "Нанесення майнового збитку шляхом обману або зловживання довірою", ст. 222 "Шахрайство з фінансовими ресурсами" КК України. Максимальним покаранням за цими статтями може бути позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.
ПОСЛЕ ЭТОГО ВОБЩЕ НЕ ЧЕГО НЕ ПОЛУЧАТ

НА УСТУПКИ НЕ ИДУТ ПРОБОВАЛА ВЕСТИ РАЗГОВОР ТЕПЕРЬ ВОБЩЕ ТРУБКУ НЕ БЕРУ
Мне сегодня такое же пришло! Сказала пусть подают в суд и будем разбираться.

КФ юа !! МЕГА ГРОШИ !!! КРЕДИТ КАССА!!! ДИНЕРО!!! МАНИВЕО !!! ЦЕНТР КРЕДИТ!!! БЫСТРОЗАЙМ!!! ШВИТКА ГОТИВОЧЬКА !!! МАЙ КРЕДИТ!!1

ЕЩЕ ФОРЗА

ЕСЛИ НЕ СЕКРЕТ В КАКИХ У ВАС ПРОСРОЧКИ ? И КАК СЕБЯ ВЕДУТ?
Просрочка в половине тех что Вы перечислили. На форуме много информации как и кто себе ведет, читайте форум.
Я думаю Вам стоит перестать писать КАПСОМ, админу не понравиться.

Я в соц мережі на іншій фамаліі только вателем відклпов номер мами и 6аярювплі, мама послала и все номер в чорний список, до подруги дзвонять тоже сиіється зних, каже добре подавайте, тоже ніби відстали а мене дзвонять сьогодні раз певно 500, але мені поx я немаю чим платити, оплачу тільки тіло і максимум відсотки, а решту не думаю, як можна малювати за тиждень. Ще так раз

МНЕ СЕГОДНЯ НА МЫЛО ПРИСЛАЛИ
КРЕДИТ ФІНАНС" за кредитним договором № 00 від 29.10.2018 р. було прийнято рішення розпочати процедуру стягнення заборгованості відповідно до чинного законодавства.

ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" буде використовувати усі доступні методи для стягнення заборгованості. У разі виявлення фактів шахрайства, надання помилкової інформації або невиконання рішень суду, будуть застосовані відповідні заходи. У тому числі буде здійснено звернення в Органи Внутрішніх Справ на предмет встановлення наявності складу злочину по ст. 190 "Шахрайство", ст. 192 "Нанесення майнового збитку шляхом обману або зловживання довірою", ст. 222 "Шахрайство з фінансовими ресурсами" КК України. Максимальним покаранням за цими статтями може бути позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.
ПОСЛЕ ЭТОГО ВОБЩЕ НЕ ЧЕГО НЕ ПОЛУЧАТ

НА УСТУПКИ НЕ ИДУТ ПРОБОВАЛА ВЕСТИ РАЗГОВОР ТЕПЕРЬ ВОБЩЕ ТРУБКУ НЕ БЕРУ
Бред, бредятина, ахинею!!!!

скоро в ход новая статья пойдет:

Стаття 218-1 КК України. Доведення банку до неплатоспроможност)))

Кстати Кредит касса о долгах пишет стабильно, 2 раза в неделю письмо приходило, а тут в начале декабря последнее такое пришло. Что они этим хотят сказать, непонятно. Никому не присылали?

Вкладення

• viber image.webp
    viber image.webp
    97.2 Кб · Перегляди: 118
не платить, они сами себе рисуют циферки, а вы хотите их платить? напишите на них в накцомфин и поставьте свои условия - или плачу только тело или ничего

Если я начну свои условия ставить ,то я не сделаю еще хуже , может они обозляться и будут еще больше звонить родственникам на работу и т.д.
А как думаете говорить им что я писал в нацкомфинуслуг?

Если я начну свои условия ставить ,то я не сделаю еще хуже , может они обозляться и будут еще больше звонить родственникам на работу и т.д.
А как думаете говорить им что я писал в нацкомфинуслуг?
Говорить и пугать их, тогда они становятся более сговорчевее

После нацкома в кредиткассе сумма не увеличивается больше месяца. Как только подсоберу нужную сумму, чтобы одним платежем , то оплачу.

+3809952022593звонила Елена Николаевна говорит я взяла еееденьги и не вернула. Я ответила что лично уунее ничего не брала... Начала орать что время даёт до 2100....Говорит у вас есть мама .. Но отчество не правильно сказала.... Я ейеговорю что инфа
Не правильная. ААона как имя вашей мамы я ей не знаю.... То что 9000 отдала а брала б4500 то нормально. Что делать ..?

Помогите пожалуйста ... Я готова сейчас на все лишь бы маму не трогали

Мені поки на роботу не дзвонили, але то добре фірма велика в києв подзвонять в офіс і що, і нічого а ще цей місяць фірма перейшла на іншу назву, думаю від роботи відстануть ще маю на меті закрити ті що саме більше домахують де є реальні контакти людей і все, а решту не буду, після хамського ставлення якось не хочу

+3809952022593звонила Елена Николаевна говорит я взяла еееденьги и не вернула. Я ответила что лично уунее ничего не брала... Начала орать что время даёт до 2100....Говорит у вас есть мама .. Но отчество не правильно сказала.... Я ейеговорю что инфа
Не правильная. ААона как имя вашей мамы я ей не знаю.... То что 9000 отдала а брала б4500 то нормально. Что делать ..?

Мами не будуть рухати будьте спокійні то такий тиск психологічний, почитайте форум і стане легше, я також боялася і платила пролонгацію, а це ще більша боргова яма

Мені поки на роботу не дзвонили, але то добре фірма велика в києв подзвонять в офіс і що, і нічого а ще цей місяць фірма перейшла на іншу назву, думаю від роботи відстануть ще маю на меті закрити ті що саме більше домахують де є реальні контакти людей і все, а решту не буду, після хамського ставлення якось не хочу

Мами не будуть рухати будьте спокійні то такий тиск психологічний, почитайте форум і стане легше, я також боялася і платила пролонгацію, а це ще більша боргова яма
Чого це не будуть рухати, ще й як будуть я не лякаю але як говориться предуприжден вооружон, краще мамі сказати я розповіла не про всі але телефон з незнайомих номерів не бере по началу хотіла я їм розкажу але я її відговорила. Так що рухати будуть усіх кого найдуть але не всі контори.

Чого це не будуть рухати, ще й як будуть я не лякаю але як говориться предуприжден вооружон, краще мамі сказати я розповіла не про всі але телефон з незнайомих номерів не бере по началу хотіла я їм розкажу але я її відговорила. Так що рухати будуть усіх кого найдуть але не всі контори.
Я сделала переадресауию на свой номер .. Так будц споспокой

Я сделала переадресауию на свой номер .. Так будц споспокой
Да це теж варіант, але не в моєму випадку до моєї дзвінків багато поступає а коли вже взяла трубку і тільки почула компанія.... І понеслось да пішли ви...

Да це теж варіант, але не в моєму випадку до моєї дзвінків багато поступає а коли вже взяла трубку і тільки почула компанія.... І понеслось да пішли ви...[/QUOTE
К моей тоже зыонят нон не дозваниваясь наберают меня

Если все так серьёзно, то советую написать заказные письма с жалобой в Нац банк, Центр.управ. НАБУ, Ген. прокуратуру, Нацком и в само МФО. Должны согласится только на тело.

Если все так серьёзно, то советую написать заказные письма с жалобой в Нац банк, Центр.управ. НАБУ, Ген. прокуратуру, Нацком и в само МФО. Должны согласится только на тело.
Помргите с с текстом пожалуйста

Назад
Угорі