У мене є майже усі МФО, важко з ними боротись. Спочатку обіцяла, що буду платити по можливості, а потім зрозуміла, що не зможу) Почну з самих активних: Є кеш, Бистрозайм, Кредит+, Сслоун, Кредітон, Кредит 365 - телефонують усім кого знайдуть. Погрози, на розмову не ідуть. Є гроші - лояльні, пропонують акції, але з їхніми процентами.... це просто не можливо, і до речі знайшли номер директора. Дінеро, спочатку мовчали, потім почали телефонувати контактним роботи і інколи мені (можуть і похамити). Манівео - тіло 30, як постійному клієнтові, ось і повелась. Два рази в тиждень по 6 тис. не справилась платити, вийшла в просрочку. Спочатку телефонували, а потім запропонували реструктуризацію продовжили ще на більший термін. Готівочка, поки що чекає (просрочка до 30 днів), але погрози вже проявляються. Всі інші, поки що під знаком ??? . КФ.ua подрузі нагадують про мене. В мене просрочки ще не дуже великі, так що чекаю продовження. З роботи напевно доведеться звільнитися, так як шефу не сподобалася дзвінок. Батьки, поки що, вірять мені, а дві подруги вже на зриві, я доречі також, не дуже мотивує боргова яма. Але дякуючи форуму, поки тримаюсь. А в думках одне, де заробити кошти, щоб життя не зіпсувати собі і близьким людям. Якось так))