Пугают выездной группой idea bank

• Автор теми Автор теми kirakira
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 139
  • Перегляди Перегляди 5K

kirakira

Форумчанин
Дописи
122
Реакції
37
Бали
343
kirakira не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрый день, подскажите кто с таким сталкивался - пугают что если в течении 2-х дней не заплачу просрочку перепадут дело в группу выездного «стягнення» по месту прописки ? Правда приезжают? И каким образом действуют ? Предупреждают ли ? Или это психологическое давление ?

Добрый день, подскажите кто с таким сталкивался - пугают что если в течении 2-х дней не заплачу просрочку перепадут дело в группу выездного «стягнення» по месту прописки ? Правда приезжают? И каким образом действуют ? Предупреждают ли ? Или это психологическое давление ?
Многих пугают, но ни к кому не приезжали

Никто не приедет. Вот подробно всё описал здесь
https://anticollector.ua/threads/vijizd-kreditora-dodomu-scho-robiti.40159/post-1761742

Пугают, ко мне тоже едут и едут ,постоянно шлют смс, только есть одно но... мой дом на оккупированой территории.

Многих пугают, но ни к кому не приезжали
Читала здесь много тем , еще 2021-2023 года, что приезжали
Расклеили фотки в подъезде , дурдом 😱
Пугают, ко мне тоже едут и едут ,постоянно шлют смс, только есть одно но... мой дом на оккупированой территории.
да уж

Останнє редагування:
А хто приїде?
Всюди блокпости. Не думаю, що ці сикуни, котрі лякають по телефону, вилізуть з підвалу і поїдуть по домівках. Там уже їх тцк чекає.
Так що це просто казочка.

А хто приїде?
Всюди блокпости. Не думаю, що ці сикуни, котрі лякають по телефону, вилізуть з підвалу і поїдуть по домівках. Там уже їх тцк чекає.
Так що це просто казочка.
Как они мне написали «виїздна група стягнення»

Как они мне написали «виїздна група стягнення»
Ви думаєте, що жіночки будуть їздити по домівках? Я не думаю, що каллам надають бронь. А добровольцем воювати можна піти і в 18 років.
Так що заспокойтесь, ніхто не приїде.

До війни до мене приїздили з ідея банк)) ввічливо вручив бумажку і попросив сплатити кредит. І все. Просив підписати папірець, що я погоджуюсь на взамодію. Я відмовилася, він поїхав.
Зараз не повинні їздити.

До війни до мене приїздили з ідея банк)) ввічливо вручив бумажку і попросив сплатити кредит. І все. Просив підписати папірець, що я погоджуюсь на взамодію. Я відмовилася, він поїхав.
Зараз не повинні їздити.
Они вас предупреждали о приезде ?

Они вас предупреждали о приезде ?
Вже й не пам'ятаю. Ну конкретно,що ось сьогодні приїдуть, то ні.
Я думаю не поїдуть вони зараз. Але якщо вже раптом, то відмовитися від взаємодії і сказати, що не хочете з ними спілкуватися. Маєте право визвати поліцію

Мне тоже сегодня пришло.Тоже интересно пугалка или они так действуют Насколько я читала , то они могут приехать только если я дам согласие , в остальных случаях могу вызвать полицию

Вкладення

• Screenshot_2024-04-15-12-36-23-678_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2024-04-15-12-36-23-678_com.google.android.gm.webp
    96.3 Кб · Перегляди: 112
Blackeeys, Так в повідомленні пише - можливого!!!.

А раніше дату ставили, навіть проміжок в часі писали. І не приїжджали.

Мне тоже сегодня пришло.Тоже интересно пугалка или они так действуют Насколько я читала , то они могут приехать только если я дам согласие , в остальных случаях могу вызвать полицию
У вас просрочка большая ? У меня 2 месяца и такое давление ужасное
Да, я тоже читала , что пока я не дам согласие не должны приезжать

Но так же здесь на форуме прочитала, что приезжали без предупреждение еще и фотографиями обклеивали подъезд

У вас просрочка большая ? У меня 2 месяца и такое давление ужасное

Да, я тоже читала , что пока я не дам согласие не должны приезжать

Но так же здесь на форуме прочитала, что приезжали без предупреждение еще и фотографиями обклеивали подъезд
Це було до війни.
Тепер такого я ні в кого не читала. Ні щоб їздили, ні щоб клеїли.

Назад
Угорі