Пугают выездной группой idea bank

• Автор теми Автор теми kirakira
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 139
  • Перегляди Перегляди 6K
Приїжджав якийсь мужчина, сказав що він з банку з копією чорно-білою паспорту якоїсь жінки. Я почала викликати поліцію і його здуло

Приїжджав якийсь мужчина, сказав що він з банку з копією чорно-білою паспорту якоїсь жінки. Я почала викликати поліцію і його здуло
До вас приїзжав з чужою фотографією? Не думаю, що він з банку)

До вас приїзжав з чужою фотографією? Не думаю, що він з банку)
Ходив по сусідам , шукав якусь жінку,мол вона переселенка знімає тут житло. Сказав що з банку. Я думала що може якісь нові сусіди і відчинила двері, а при спілкування виявилось ні

Ходив по сусідам , шукав якусь жінку,мол вона переселенка знімає тут житло. Сказав що з банку. Я думала що може якісь нові сусіди і відчинила двері, а при спілкування виявилось ні
В мене також типу представник з Приват банка був. Хз, хто взагалі то був

Мама не вчила з чужими дядьками не спілкуватись?
То двоюрідний брат передав що якийсь мутний дядько мене шукав. Бо якби цей дядько попав на мене, то була б тут і поліція і ТЦК 🤣🤣🤣

Всегда было интересно, почему Ланос серый?) Почему не белый, черный, на крайняк красный. Почему именно серый. Приехали коллекторы на кроваво-красному ланосе, звучало бы более устрашающее))

Всегда было интересно, почему Ланос серый?) Почему не белый, черный, на крайняк красный. Почему именно серый. Приехали коллекторы на кроваво-красному ланосе, звучало бы более устрашающее))
Ага ,і цікаво чому анус )))

Ну таке)) стандартна комплектація))))
То двоюрідний брат передав що якийсь мутний дядько мене шукав. Бо якби цей дядько попав на мене, то була б тут і поліція і ТЦК 🤣🤣🤣
Ну ви ж маєте розуміти, що ніякий мутний дядько вас не шукав) просто дзвонили брату, він трохи злякався і вирішив на вас надавити ось таким методом)

Потому что большинство Ланос/сенс именно серые))
Чтобы чаще на изжогу выпадать
Рваный?)

Даже не сказал с какого банка ?
В мене також типу представник з Приват банка був. Хз, хто взагалі то був
Недавно ?
Я думала сейчас они вообще не ходят
А в какой городе это было ?

Добрый день, подскажите кто с таким сталкивался - пугают что если в течении 2-х дней не заплачу просрочку перепадут дело в группу выездного «стягнення» по месту прописки ? Правда приезжают? И каким образом действуют ? Предупреждают ли ? Или это психологическое давление ?
Проведення особистих зустрічей можливе виключно з 9 до 19 години, за умови що особа, з якою здійснюється взаємодія, не заперечує проти проведення з нею зустрічі та попередньо надала згоду на особисту зустріч під час телефонної розмови або окрему письмову згоду на це.

2323.webp

Добрый день, подскажите кто с таким сталкивался - пугают что если в течении 2-х дней не заплачу просрочку перепадут дело в группу выездного «стягнення» по месту прописки ? Правда приезжают? И каким образом действуют ? Предупреждают ли ? Или это психологическое давление ?
Мне тоже такое писали,но по факту никто не приезжал.

Останнє редагування модератором:
Назад
Угорі