Привет всем.Чтото я на грани,а этож только начало.

• Автор теми Автор теми Солнце
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 66
  • Перегляди Перегляди 3K
Манівео перед.справу до відділу стягн.заборгов.Верокеш у колект.компанію.Глобал тоже наярює.У Альфі проценти ростуть.І це ще далеко не все.А у мене простр.приблизно до двох тижнів.Працюю оф.Синочок перший клас закінчив.А я уже починаю як зомбі ходити.Як ви це витримуєте?
Тримайтеся у мене майже 8 місяців просрочки. Балуйте свою дитинку солоденьким а себе обновочками. Якщо не будете кормити їх як раніше і грошики з'являються на це все. Прийміть це як якесь випробування на стресостійкість або придумайте якесь хобі. І запам'ятайте всі жахи тільки в нашій уяві, а так їх не існує.....

Приєднуюсь до інших. Більше часу проводьте з сином, а не з думками про МФЧМО. Дивіться разом мультики, це дуже допомагає відволіктися.:кофе:;)

Манівео перед.справу до відділу стягн.заборгов.Верокеш у колект.компанію.Глобал тоже наярює.У Альфі проценти ростуть.І це ще далеко не все.А у мене простр.приблизно до двох тижнів.Працюю оф.Синочок перший клас закінчив.А я уже починаю як зомбі ходити.Як ви це витримуєте?
А вы просто забейте на них. Нет у вас кредитов!)
Отдохните недели две, а потом опять в бой!)

Не бойтесь! Страх парализует и мешает. Все страшные события - они только в Вашей голове. В реале все по-прежнему. Манивео недавно закрыла, реструктуризовали и разбили на несколько платежей. Штрафов у них нет на период карантина. Договаривайтесь. У меня осталось 15 мфо +2 карты альфа-банка. Третий месяц просрочки - полет нормальный! Всем заплачу, но “в очередь, сукины дети!” Мне надо минимум год, чтобы погасить только тела. Живу нормальной жизнью. Спасибо этому сайту!

Не бойтесь! Страх парализует и мешает. Все страшные события - они только в Вашей голове. В реале все по-прежнему. Манивео недавно закрыла, реструктуризовали и разбили на несколько платежей. Штрафов у них нет на период карантина. Договаривайтесь. У меня осталось 15 мфо +2 карты альфа-банка. Третий месяц просрочки - полет нормальный! Всем заплачу, но “в очередь, сукины дети!” Мне надо минимум год, чтобы погасить только тела. Живу нормальной жизнью. Спасибо этому сайту!
Доброе утро.У меня помимо 6 МФО ещё Пумб,2 Кред.налом Альфы,РВС банк.Вляпалась из-за пролонгаций.Уже отдала больше 80тис.грн.на мфо.Паи повыбирала на годы вперёд.Еслиб попала на наш форум раньше.Оплатилаб банки,а мфо пустьбы ждали.Ум приходит не сразу.Вот будет веселуха.Спасибо за поддержку.

Назад
Угорі