Приходила поліція!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
мурка, трохи більше місяця

Jack, ой то капец, "немала баба клопоту , купила собі козу" так і я , Боже куда я влізла
Успокойтесь все будет нормально , с полиции мог участковый ваш прийти , принять письменное заявление от вас если от КП на полицию пришло распоряжение то обязанны отреагировать, единственное странно что пришли в основном вызывают в отделение. Единственное что модежете найти тел дежурной части вашего отделения и прозвонить узнать кто и зачем приходил к вам по адресу .

Alex Alex, можливо до мене і дзвонили но в мене кожен день більше ста пропущених, я ні на один невідомий невідповідаю , і напевно вирішили прийти , я живу від поліції 5 хв. йти. Номер лишили, вже завтра в 9 буду дзвонити

Alex Alex, можливо до мене і дзвонили но в мене кожен день більше ста пропущених, я ні на один невідомий невідповідаю , і напевно вирішили прийти , я живу від поліції 5 хв. йти. Номер лишили, вже завтра в 9 буду дзвонити
к дежурному сейчас позвоните и вс. номер продиктуйте

Alines, та це було більше трьох місяців назад , я тоді ще всі пролонговувала , і так сталось що на два дні прострочила бистрозайм , і от на другий день прострочки вони таке зробили... Я в цей час навіть не здогадувалась , про ці всі їхні методи , сторінки були всюди доступні..

Alines, та це було більше трьох місяців назад , я тоді ще всі пролонговувала , і так сталось що на два дні прострочила бистрозайм , і от на другий день прострочки вони таке зробили... Я в цей час навіть не здогадувалась , про ці всі їхні методи , сторінки були всюди доступні..
У меня бистрозайм уже две недели на просрочке пока не гадили

Олечка, ну отак вони всі гадять вибірково , комусь більше комусь менше

azo199217, та не подзвоню зараз бо мама приїхала , ітак мене клюють , вже завтра зранку коли небуде нікого вдома

Олечка, в мене пропущених море кожен день ,уявлення немаю хто дзвонить вже 2.5 місяці не спілкуюсь ні з ким

Як ще подзвонити в поліцію , хто знає? цей номер не піднімають, дзвоню вже годину

azo199217, як до дежурного подзвонити знаєте?

Карамбулька, посмотрите в гугле, по своему району и городу

Олечка, в мене пропущених море кожен день ,уявлення немаю хто дзвонить вже 2.5 місяці не спілкуюсь ні з ким

Як ще подзвонити в поліцію , хто знає? цей номер не піднімають, дзвоню вже годину

azo199217, як до дежурного подзвонити знаєте?
Набери 102 и спроси по своему адресу.

Shanti, та я ледве тільки що додзвонилась до дежурного ,записав мій номер , сказав передасть , після обіду подзвонять , то капец. Нащо давати номер, дзвоню цілий вечір вчора , цілий ранок сьогодні 0

Shanti, та я ледве тільки що додзвонилась до дежурного ,записав мій номер , сказав передасть , після обіду подзвонять , то капец. Нащо давати номер, дзвоню цілий вечір вчора , цілий ранок сьогодні 0

Сходи до них сама. 5 хвилин же. Все розпитай.

Народ така ситуація, прийшла тільки що сусідка і каже , тут до тебе приходили з поліції стукали , (мене не було вдома )до тебе , і прийшли залишили мені номер , на передзвони ... Я кажу їй, а що казали . Казали що ти писала заяву в інтернеті, але я не допитувала нічого, каже. Але це справді з поліції бо вона їх знає. Я дзвоню на цей номер але ніхто не піднімає , я так зрозуміла що це робочий якиїсь номер , багато разів дзвонила..... Я в шоці! Так от питання , чи може це бути повязано з тим що я писала місяць назад в кіберполіцію, на рахунок соціальних мереж?????Чи це щось інше може бути , Боже пишу руки так трусяться .... Що думати????

Але кіберполіція мала на електронку відповісти

Що робити що думати , я в паніці

Скажіть щось , бо здурію
Я тоже в киберполицию писала, но мне лично позвонил участковый и попросил прийти в отделение и написать заявление от руки, т к. Я подавала его в электронной форме

Артем, ясно , дякую ,це добре , а то я впала в істерику

Shanti, що робив бистрозайм розсилку у фб
О, я тоже на быстрозайм жаловалась

romashkovich, та я давно би вже сходила , діти хворі , де я їх лишу , дитині пів року, меншій

Marija, тай до мене 100% дзвонили , але ж я непіднімаю телефон , з невідомих номерів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі