Приїзд додому

• Автор теми Автор теми Vladimirka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 3K
Что то много сегодня ездунов?
Я к вам больше не ездец, не ездун, тьфу, больше не ездяю.

Дещо не зрозумів..
Приват надіслав міньюст

я на сайті пробив по іпн себе
На якому сайті - той, про який я написав вище, чи інший?
там вибило номер телефону
А ПІБ виконавця?
сказали шо манівео подало позов на мене
Тобто річ про судовий позов? Перевірити можна тут: court. gov. ua/fair тільки ПІБ в графі Сторона по справі
виконавче провадження на арешт карток
Не може бути ВП конкретно на арешт карток. Виконавчі дії обираються вже на власний розсуд виконавця..

Vladimirka, asvpweb. minjust. gov. ua . Перевірте, це зараз принципово важливо для подальших порад з Вашого питання
Форумчанин ще не може переглядати вкладення ;)
Напишіть літерами ))
Зайшов на сайт
Орган приватний виконавець
Боржник -я
Стан ВП відкрито
Стягувач
Манівеоо

У меня,за пол года,никого на уши не ставили...А у мамы,стоит блокиратор звонков...
У вас пол года какие займы из 7 имеющихся?
Вы уже интересуетесь активно нотариальной надписью...
Да и если честно с вами мне тоже многое не понятно(

Так ви перший кому саме манівео зробили арешт.А мене ,вибачте ,як пр0ститутку,тільки перепродують.

Не має права приватний виконавець,без рішення суду навіть біля паркану у вас стояти,не те що в дім заходити.А з тими писульками що вони роблять,пряма дорога в тюрьму.
Не зовсім це так. Цитую статтю 56 Закону України" Про виконавче провадження"

1. Арешт майна (коштів) боржника застосовується для забезпечення реального виконання рішення.

2. Арешт на майно (кошти) боржника накладається виконавцем шляхом винесення постанови про арешт майна (коштів) боржника або про опис та арешт майна (коштів) боржника.

Арешт на рухоме майно, що не підлягає державній реєстрації, накладається виконавцем лише після проведення його опису.

Постанова про арешт майна (коштів) боржника виноситься виконавцем під час відкриття виконавчого провадження та не пізніше наступного робочого дня після виявлення майна.

Виконавець за потреби може обмежити право користування майном, здійснити опечатування або вилучення його у боржника та передати на зберігання іншим особам, про що він виносить постанову або зазначає обмеження в постанові про арешт. Вид, обсяг і строк обмеження встановлюються виконавцем у кожному конкретному випадку з урахуванням властивостей майна, його значення для власника чи володільця, необхідності використання та інших обставин.

3. Арешт накладається у розмірі суми стягнення з урахуванням виконавчого збору, витрат виконавчого провадження, штрафів та основної винагороди приватного виконавця на все майно боржника або на окремі речі.

4. Копії постанов, якими накладено арешт на майно (кошти) боржника, виконавець надсилає банкам чи іншим фінансовим установам, органам, що здійснюють реєстрацію майна, реєстрацію обтяжень рухомого майна, в день їх винесення.

5. Про проведення опису майна (коштів) боржника виконавець виносить постанову про опис та арешт майна (коштів) боржника.

У разі прийняття виконавцем рішення про обмеження права користування майном, здійснення опечатування або вилучення його у боржника та передачі на зберігання іншим особам проведення опису є обов’язковим.

У постанові про опис та арешт майна (коштів) боржника обов’язково зазначаються:

1) якщо опису підлягає земельна ділянка - її розмір, цільове призначення, наявність комунікацій тощо;

2) якщо опису підлягає будівля, споруда, приміщення, квартира - загальна площа, кількість кімнат (приміщень), їх площа та призначення, матеріали стін, кількість поверхів, поверх або поверхи, на яких розташоване приміщення (квартира), інформація про підсобні приміщення та споруди;

3) якщо опису підлягає транспортний засіб - марка, модель, рік випуску, об’єм двигуна, вид пального, пробіг, комплектація, потреба у ремонті, колір тощо.

Копія постанови про опис та арешт майна (коштів) надається сторонам виконавчого провадження.

6. Перешкоджання вчиненню виконавцем дій, пов’язаних із зверненням стягнення на майно (кошти) боржника, порушення заборони виконавця розпоряджатися або користуватися майном (коштами), на яке накладено арешт, а також інші незаконні дії щодо арештованого майна (коштів) тягнуть відповідальність, установлену законом.

7. Вилучення арештованого майна з передачею його для реалізації здійснюється у строк, встановлений виконавцем, але не раніше ніж через п’ять робочих днів після накладення арешту. Продукти та інші речі, що швидко псуються, вилучаються і передаються для продажу негайно після накладення арешту.

8. Виявлені під час опису цінні папери, ювелірні та інші побутові вироби із золота, срібла, платини і металів платинової групи, дорогоцінного каміння і перлів, а також лом і окремі частини таких виробів, на які накладено арешт, підлягають обов’язковому вилученню і не пізніше наступного робочого дня передаються на зберігання банкам України відповідно до умов договорів, укладених з органами державної виконавчої служби або приватними виконавцями. Арешт на цінні папери накладається в порядку, встановленому законодавством про депозитарну систему України.

9. Під час проведення опису майна боржника - юридичної особи та накладення арешту на нього виконавець також використовує відомості щодо належного боржнику майна за даними бухгалтерського обліку.

Зайшов на сайт
Орган приватний виконавець
Боржник -я
Стан ВП відкрито
Стягувач
Манівеоо
Отже був суд. На Судовій владі теж маєте бути.
Щоб не відходити від теми : ви офіційно працюєте ? Арешт накладений на зп ?

Працюю не офіційно,і майна ніякого немаю,тільки прописаний дома,живу на орендованій квартирі,що вони мені крім карточок ще арештують?

Працюю не офіційно,і майна ніякого немаю,тільки прописаний дома,живу на орендованій квартирі,що вони мені крім карточок ще арештують?
Нічого:) ВП закривають, якщо буде відсутнє майно або доходи, кошти у боржника, на яке можуть звернути стягнення

По письмам 7, по звонкам 15, по словам соседей - 3. Как-то так?)
Сегодня день выездунов.
Я чувствую себя ущербным из за того что ко мне ни кто не ездит (
Сегодня глупая личность кричала открой дверь по телефону...
Ну реально уже ума не хватает что-то оригинальное придумать
Странно что не кого не беспокоили. Мне за месяц просрочки и следователи и наркоманы и вся нечесть успела наугрожать и соседей Кэшбери Бомбит.
Я и пишу что не понятно мне с человеком...

Т
Сегодня день выездунов.
Я чувствую себя ущербным из за того что ко мне ни кто не ездит (
Сегодня глупая личность кричала открой дверь по телефону...
Ну реально уже ума не хватает что-то оригинальное придумать
ТАк надо было ответить " заходи открыто"

Теоретично на вибір виконавця : тобто фактично - НІЧОГО.
Але історія набуває ще більш дивних рис ... На вас нічого немає і арешт карточок ніякої особливої шкоди вам не несе і тим більше їм з того ніякої вигоди :rolleyes:
Якась мутна історія получається ... тим більше з Манівео...

Стадія розгляду:виконання рішення 21.01.2020
Це на судовій владі

Стадія розгляду:виконання рішення 21.01.2020
Це на судовій владі
Ось вам і відповідь : набуло чинності ще в січні, а до вас дійшло ( арештом ) в вересні... якихось 9 місяців ...
Прикольний у вас виконавець :sarcastic: :sarcastic: :sarcastic: ...
Я би особисто, при таких розкладах як у вас забив би куй на них і все.

Назад
Угорі