Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Приват надіслав міньюст
На якому сайті - той, про який я написав вище, чи інший?я на сайті пробив по іпн себе
А ПІБ виконавця?там вибило номер телефону
Тобто річ про судовий позов? Перевірити можна тут: court. gov. ua/fair тільки ПІБ в графі Сторона по справісказали шо манівео подало позов на мене
Не може бути ВП конкретно на арешт карток. Виконавчі дії обираються вже на власний розсуд виконавця..виконавче провадження на арешт карток
Vladimirka, asvpweb. minjust. gov. ua . Перевірте, це зараз принципово важливо для подальших порад з Вашого питання
Зайшов на сайтФорумчанин ще не може переглядати вкладення
Напишіть літерами ))
У вас пол года какие займы из 7 имеющихся?У меня,за пол года,никого на уши не ставили...А у мамы,стоит блокиратор звонков...
Не зовсім це так. Цитую статтю 56 Закону України" Про виконавче провадження"Так ви перший кому саме манівео зробили арешт.А мене ,вибачте ,як пр0ститутку,тільки перепродують.
Не має права приватний виконавець,без рішення суду навіть біля паркану у вас стояти,не те що в дім заходити.А з тими писульками що вони роблять,пряма дорога в тюрьму.
Отже був суд. На Судовій владі теж маєте бути.Зайшов на сайт
Орган приватний виконавець
Боржник -я
Стан ВП відкрито
Стягувач
Манівеоо
Сколько шараг у вас?У меня,за пол года,никого на уши не ставили...А у мамы,стоит блокиратор звонков...
По письмам 7.Сколько шараг у вас?
Працюю не офіційно,і майна ніякого немаю,тільки прописаний дома,живу на орендованій квартирі,що вони мені крім карточок ще арештують?Отже був суд. На Судовій владі теж маєте бути.
Щоб не відходити від теми : ви офіційно працюєте ? Арешт накладений на зп ?
По письмам 7, по звонкам 15, по словам соседей - 3. Как-то так?)По письмам 7.
НічогоПрацюю не офіційно,і майна ніякого немаю,тільки прописаний дома,живу на орендованій квартирі,що вони мені крім карточок ще арештують?
Странно что не кого не беспокоили. Мне за месяц просрочки и следователи и наркоманы и вся нечесть успела наугрожать и соседей Кэшбери Бомбит.По письмам 7.
Сегодня день выездунов.По письмам 7, по звонкам 15, по словам соседей - 3. Как-то так?)
Я и пишу что не понятно мне с человеком...Странно что не кого не беспокоили. Мне за месяц просрочки и следователи и наркоманы и вся нечесть успела наугрожать и соседей Кэшбери Бомбит.
ТАк надо было ответить " заходи открыто"Сегодня день выездунов.
Я чувствую себя ущербным из за того что ко мне ни кто не ездит (
Сегодня глупая личность кричала открой дверь по телефону...
Ну реально уже ума не хватает что-то оригинальное придумать
Теоретично на вибір виконавця : тобто фактично - НІЧОГО.Працюю не офіційно,і майна ніякого немаю,тільки прописаний дома,живу на орендованій квартирі,що вони мені крім карточок ще арештують?
Я на стрелу звал, а он как обычно отморозился(Т
ТАк надо было ответить " заходи открыто"
Я на стрелу звал, а он как обычно отморозился(
Это они могут
Стадія розгляду:виконання рішення 21.01.2020Отже був суд. На Судовій владі теж маєте бути.
Щоб не відходити від теми : ви офіційно працюєте ? Арешт накладений на зп ?
Ось вам і відповідь : набуло чинності ще в січні, а до вас дійшло ( арештом ) в вересні... якихось 9 місяців ...Стадія розгляду:виконання рішення 21.01.2020
Це на судовій владі
...