Приїзд додому

• Автор теми Автор теми Vladimirka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 3K
Попахивает нае.аловом , простите ?
Можливо людина хоче змодулювати ситуацію, щоб підстрахувати себе порадами учасників. В цьому немає нічого поганого! Але в Україні можливо все, зокрема, арешти рахунків від фін. установ на сьогодні геть не рідкість. Візити також можливі від компаній гігантів. Також може здійснити візит сам виконавець особистою персоною, але ж не забуваємо про 21 століття та засоби дистанційного зв'язку))) Потрібно пам'ятати про "Закон Мерфі")))

Товарищь Манивео талиону продают!
Зачем заливать?
Горячая линия...
Бред!
[/ Прийшло в приват24,на ваші рахунки накладено арешт з постановою виконавчої служби і номер телефону аби дізнатися умови арешту,дали мені потім номер того виконавця,тіпа контакти,а я попав на гарячу ліні сказав прізвище та імя,мені сказали позовник манівео за неоплату боргу вот так було

Так я в тому реєстрі,коли дзвонив на гарячу лінію шоб дізнатись хто зробив це,то мені пояснили що Манівео подало на мене в той реєстр за неоплату боргу,але чому вони тільки за рік почали знову вибивати гроші?
На чию гарячу лінію Ви телефонували? В самому реестрі інформацію перевіряли? Хто нотаріус і виконавець?

Мені навіть ніякі листи не приходили,довший час,і тепер за суд нічого теж немає,одне сповіщення в приват що арешт і все
Диво дивне. Поясню чому : якщо у вас арешт карткових рахунків по Манівео, то чому ніхто ні про що не знає.
Це би могло мати місце, як би було вчинене ВНН. Проте Манівео до цього ще "не дожились", а отже - вони мали подати до
суду, надіслати документи, провести заочне засідання і винести ухвалу, зареєструвати, передати виконавцям і ті вже в останню чергу
вирішують яким чином з вас стягнути кошти ... І ви не наблюдали всіх цих рухів ?

Можливо людина хоче змодулювати ситуацію, щоб підстрахувати себе порадами учасників. В цьому немає нічого поганого! Але в Україні можливо все, зокрема, арешти рахунків від фін. установ на сьогодні геть не рідкість. Візити також можливі від компаній гігантів. Також може здійснити візит сам виконавець особистою персоною, але ж не забуваємо про 21 століття та засоби дистанційного зв'язку))) Потрібно пам'ятати про "Закон Мерфі")))
Я може туго пояснюю,але не моделюю ,питаю допомоги, як знаю бо в тому не особо обізнаний
Суть шо коли я брав ту нову позику,то багато хто відмовляв а я реєструвався дальше на таких сайтах на яких ше не брав позику,може то через то я знову десь засвітився,я незнаю,но троха страшно коли до хати приїхали

Добрый вечир.не плачу 8 кредитов уже больше года, но тут решил снова залезть и взять еще кредит и взял, после того за неделю так как сказали в ПриватБанке исполнитель арестовал мне карточки, от Манивео .Сегодня позвонил отец и сказал что со мной хотят поговорить за кредит мужик придставився с creditOn Спросил адекватно когда я буду отдавать .За год там накапало 9000 так как он сказал, а брал я 3000 я сказал что отдам за месяц, но этого не сделаю так как должен деньги близким, в первую очередь им отдам, что посоветуете? Они могут снова приезжать? и как действовать дальше с карточками? и не повлияет на выезд за границу?
Спасибо
Что то я ничего не поняла :scratch_one-s_head:

Диво дивне. Поясню чому : якщо у вас арешт карткових рахунків по Манівео, то чому ніхто ні про що не знає.
Це би могло мати місце, як би було вчинене ВНН. Проте Манівео до цього ще "не дожились", а отже - вони мали подати до
суду, надіслати документи, провести заочне засідання і винести ухвалу, зареєструвати, передати виконавцям і ті вже в останню чергу
вирішують яким чином з вас стягнути кошти ... І ви не наблюдали всіх цих рухів ?
Приходили швидше листи про опис майна про виклики до суду ,але вони були роздруковані,я десь читав шо то має бути свіжа печатка а не чорнобілий ксерокс тай уваги не придавав, тай листи приходили в село тижнів два з затримкою,подучається шо може він і ше не прийшов,але ж суть в тому шо тільки приват банк сповіщення,+сказали шо то манівео на мене подав тому приватному виконавцю ,і він мені арештував карточки,а потім приїхав до дому за тиждень мужик з іншої кантори,і хоиів грошей ,мене нема по містю приписки тому я зним говорив по телефоні,батьки з ним були

Что за год не чмырили, родителей на уши не ставили, соседи к вам как к себе дамой не бегали?
Не верится что-то!
У меня,за пол года,никого на уши не ставили...А у мамы,стоит блокиратор звонков...

Перейдк на українську,важко писати на російській.Я тільки зареєструвався два дні тому почав шукати вас як арешт на карці появився,не було мені змісту писати а до того читав шо ніхто не приїзджає ,тепер ось звертаюсь про допомогу
Вам,по Манівео арештували???А,хто виконавець?

Форумчанин ще не може переглядати вкладення ;)
Напишіть літерами ))
Vladimirka, asvpweb. minjust. gov. ua . Перевірте, це зараз принципово важливо для подальших порад з Вашого питання
ПІБ і дата народження, інше пропустити, "Шукати"
Є там якісь відомості?

На чию гарячу лінію Ви телефонували? В самому реестрі інформацію перевіряли? Хто нотаріус і виконавець?
Приват надіслав міньюст,я на сайті пробив по іпн себе і там вибило номер телефону ,подзвонив по ньому ,і мені сказали шо манівео подало позов на мене і є виконавче провадження на арешт карток

Приходили швидше листи про опис майна про виклики до суду ,але вони були роздруковані,я десь читав шо то має бути свіжа печатка а не чорнобілий ксерокс тай уваги не придавав, тай листи приходили в село тижнів два з затримкою,подучається шо може він і ше не прийшов,але ж суть в тому шо тільки приват банк сповіщення,+сказали шо то манівео на мене подав тому приватному виконавцю ,і він мені арештував карточки,а потім приїхав до дому за тиждень мужик з іншої кантори,і хоиів грошей ,мене нема по містю приписки тому я зним говорив по телефоні,батьки з ним були
Все це більш менш зрозуміло. Я не про те...
Манівео не може фізично подавати нічого ніякому виконавцю.
На це є суд і нотаріуси... без варіантів.
Ви перевіряли себе на сайті "Судова Влада" ?

Я може туго пояснюю,але не моделюю ,питаю допомоги, як знаю бо в тому не особо обізнаний
Суть шо коли я брав ту нову позику,то багато хто відмовляв а я реєструвався дальше на таких сайтах на яких ше не брав позику,може то через то я знову десь засвітився,я незнаю,но троха страшно коли до хати приїхали
Хай там як є, можете придбати в спеціалізованих магазинах засоби захисту, наприклад, газовий балончик, ходіть на курси самооборони, можете також купити систему відеоспостереження, щоб відчувати себе в безпеці. Якщо до Вас вриваються в будинок - зніймайте все на відео, спробуйте знайти щось для оборони та викликайте поліцію. Але боятися візитів не потрібно, головне вміти правильно себе поводити з ними, а також намагатися бути спокійним у будь-якій ситуації.

Чого,страшно?В мене коли вперше прийшла Ідея,був сам син вдома.Коли прийшли с Привата,то їй мабуть було страшніше

Так я в тому реєстрі,коли дзвонив на гарячу лінію шоб дізнатись хто зробив це,то мені пояснили що Манівео подало на мене в той реєстр за неоплату боргу,але чому вони тільки за рік почали знову вибивати гроші?
Так ви перший кому саме манівео зробили арешт.А мене ,вибачте ,як прocтитyткy,тільки перепродують.
Не має права приватний виконавець,без рішення суду навіть біля паркану у вас стояти,не те що в дім заходити.А з тими писульками що вони роблять,пряма дорога в тюрьму.

Так ви перший кому саме манівео зробили арешт.А мене ,вибачте ,як пр0ститутку,тільки перепродують.
Ну, хтось має бути першим) Але ж всерівно, не забуваємо про Закон Мерфі. Говорить він про те, якщо яка-небудь неприємність може трапитись, — вона таки трапиться.

Назад
Угорі