Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Теж дуже цікаво, у мене післязавтра перший день.Як у кого зараз з біткапітал , другий день просрочки , поки мовчать
На 50 день колажі. До і після тільки повідомлення. На 100 день продзвонили з пугалками декільком контактам і знов замовчали.Як у кого зараз з біткапітал , другий день просрочки , поки мовчать
З ними не реально, можете попередити батьків відразу, якщо зробите пролонгації в потім не будете платити, то ще гірше, якщо не має грошей, просто попередити близьких і не платити... іншого виходу не має, навіть не намагайтеся їм написати "щоб не турбували батьків", тому що відразу зрозуміють що можно так давити!Доброго дня! Питання по кріпсі, на 14 число треба сплатити. Сьогодні сума до пролонгації була 400 майже, дивлюсь ввечері вже 800(((( тіло 350. Чи реально домовитися щоб не турбували оточення? Бо батьки не переживуть ( у великій борговій ямі я
Та сума пролонгації на вчора була 400 майже ,думала ще якось знайти. Сьогодні зранку майже 800, а це для мене не реально... Позичити нема в кого, на питання чому так скочила сума,кажуть що вони це не контролюютьЗ ними не реально, можете попередити батьків відразу, якщо зробите пролонгації в потім не будете платити, то ще гірше, якщо не має грошей, просто попередити близьких і не платити... іншого виходу не має, навіть не намагайтеся їм написати "щоб не турбували батьків", тому що відразу зрозуміють що можно так давити!
Пролонгация вгонит ещё в больший долг перед ними, там на 7 или 10 дней вроде, что по сути проблему не решит, если нет денег сейчас и негде взять... а насчитают по полной, без всяких акций, тоесть деньги на ветер.Та сума пролонгації на вчора була 400 майже ,думала ще якось знайти. Сьогодні зранку майже 800, а це для мене не реально... Позичити нема в кого, на питання чому так скочила сума,кажуть що вони це не контролюють
Дякую за підтримку... Могла б то взяла ще в інших. Але свої нюанси що виконавче і карти заблоковано. Переживаю за батьків,бо не переживуть, вони дуже все беруть до серця. В мами вже був інсульт як дізналася за кредити..Пролонгация вгонит ещё в больший долг перед ними, там на 7 или 10 дней вроде, что по сути проблему не решит, если нет денег сейчас и негде взять... а насчитают по полной, без всяких акций, тоесть деньги на ветер.
Хотите совет? Я просто понимаю ваше состояние, если прям все так плохо из-за звонков, то найдите всю сумму и закройте, неважно, возьмите кредит в другом мфо(форум осудит), но лучше звонки от мфо, чем террор от них. Выйдет дорого, и этим проценты и другим мфо тоже...
Но я бы сделал по другому, перестал бы за них переживать, и копил бы деньги на тело, а на мнение тех кому названивают и шлют всякие сообщения показал бы этот форум и тему с ними, видео с ТСН про них. Всё, Вы жертва в глазах окружения. А через время отдадите тело и забудете про них. Те кто вас не поддержат- значит вас не стоят, если из-за такой мелочи будут упрекать или отвернутся, ведь звонки, действительно мелочь, хоть и неприятная, но больше раздутая воображением, на самом деле все заняты своими проблемами, кто не занят ничем, те и будут мозги баламутить похуже чем колекторы, лучшие останутся, худших увидете сами и отсеете, они вам не нужны.
Все будет хорошо, как пишут здесь все, темболее те кто уже закрыл долги- это временно.
Ох ещё эти мамы с инсультами... Тогда темболее нужно или поменять ей симку чтоб вообще не получала звонков и жила спокойно, как вариант : ма, новый тариф, год бесплатно, куча гигабайт и безлимит звонков на все номера, или уронить телефон в мойку... ой ма, симка "сдохла", но в атб купим новую... придумайте что-то, если это прям угрожает здоровью....Дякую за підтримку... Могла б то взяла ще в інших. Але свої нюанси що виконавче і карти заблоковано. Переживаю за батьків,бо не переживуть, вони дуже все беруть до серця. В мами вже був інсульт як дізналася за кредити..
Як все пройшло?Добрий день !
Сьогодні в боті прийшло таке повідомлення.
Це просто лякалка чи вона можуть почати вже сьогодні свій терор?
Прострочення 3 дні
Ось що прийшло:
Важлива інформація
Просимо вас зв’язатися з менеджером сьогодні до 14:00 для вирішення питання щодо позики.
У разі відсутності зворотного зв’язку матеріали можуть бути передані до відділу подальшого врегулювання та стягнення.
Ну вчора не дзвонили не писалиЯк все пройшло?
Це перші два місяці?В когось було таке що,кріпсі не телефонували за 2 місяці ,та взагалі не було від них ніяких дій?
такЦе перші два місяці?
Можуть ще щось вичудити в перші 3-4 місяці
Очікуйте на смс в телеграмі ( вайбері ) з погрозами паспортом в руках і мінімальной акції . Більше за все що можут зателефонувати комусь максимум до 3 людей , і то якщо хто підніме трубку . Якщо близьке оточення попередеш , то будет набагато простіше . Намагатися домовитися з ними , або ж пропонувати свої умови , або якось взагалі вести з ними діалог призводить до ще більшого терору . Спокійно проігнорували , видалили , заблокували , те саме скажіть і близькимЗавтра 50 день, чого очікувати ?
У мене просрочка майже пів року , вони давно забили на мене , не пишуть і звонять . Від мене був максимальний ігнор , від оточення так самоЗавтра 50 день, чого очікувати ?
В мене 4 місяці... Тихо , ні смс вже , ні дзвінківОчікуйте на смс в телеграмі ( вайбері ) з погрозами паспортом в руках і мінімальной акції . Більше за все що можут зателефонувати комусь максимум до 3 людей , і то якщо хто підніме трубку . Якщо близьке оточення попередеш , то будет набагато простіше . Намагатися домовитися з ними , або ж пропонувати свої умови , або якось взагалі вести з ними діалог призводить до ще більшого терору . Спокійно проігнорували , видалили , заблокували , те саме скажіть і близьким
У мене просрочка майже пів року , вони давно забили на мене , не пишуть і звонять . Від мене був максимальний ігнор , від оточення так само