Artem222.
Читач
- Дописи
- 7
- Реакції
- 0
- Бали
- 1
Artem222. не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Якщо не представились, то скоріше за все Нові кредити
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо не представились, то скоріше за все Нові кредити
так теж сьогодні прийшло почала рости знову сума а у ВАС?Cherez kilka godyn rozshuk z foto sered otochennya.Oplata vash vyhid. Zakrijte poziku za 27440 grn do 17:00. 0800300916 VB 0638696761
Кріпсі нагадують за себе
Ні сума така ж яку пропонували два тижні томутак теж сьогодні прийшло почала рости знову сума а у ВАС?
І що після смс когось обдзвонили?Ні сума така ж яку пропонували два тижні тому
Тільки номер для вайберу інший вказали
І що після смс когось обдзвонили?
НіІ що після смс когось обдзвонили?
Тоже пришло такое сегодня .И номера такие жеCherez kilka godyn rozshuk z foto sered otochennya.Oplata vash vyhid. Zakrijte poziku za 27440 grn do 17:00. 0800300916 VB 0638696761
Кріпсі нагадують за себе
У меня даІ що після смс когось обдзвонили?
Ага,начали сразу обзванивать после сообщения.Просрочка уже дней 60,до этого обзвонов не былоІ як? Було щось?
В мене в неділю 100 днів будеАга,начали сразу обзванивать после сообщения.Просрочка уже дней 60,до этого обзвонов не было
І багатьох обдзвонили?Ага,начали сразу обзванивать после сообщения.Просрочка уже дней 60,до этого обзвонов не было
4 человека написали,но я думаю обзвонили многих.Написали те,кого я не предупреждалаВ мене в неділю 100 днів буде
А смс такого змісту було вже штук 7-8
І багатьох обдзвонили?
Мені сьогодні ніхто нічого не казав...4 человека написали,но я думаю обзвонили многих.Написали те,кого я не предупреждала
А на 50 днів терору не було ? Може це воно і єАга,начали сразу обзванивать после сообщения.Просрочка уже дней 60,до этого обзвонов не было
Там не обов'язково 50ий деньА на 50 днів терору не було ? Може це воно і є
Я думаю это оно и есть.Просто теперь интересно как долго это будет длитсяА на 50 днів терору не було ? Може це воно і є
Читала тут що дзвонилиЧи дзвонили комусь вночі ?
Кто-то ещё в 2026 не ставит ночь телефон в беззвучный или в режим полёта?Читала тут що дзвонили
Напевно ,я відповіла те що читала тут в групіКто-то ещё в 2026 не ставит ночь телефон в беззвучный или в режим полёта?
ЯКто-то ещё в 2026 не ставит ночь телефон в беззвучный или в режим полёта?