Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

у меня в 20й день было кучу звонков просто около 60,но я не знаю кто из МФО звонил так настырно,но и номеры крипси были там. Малому моему вчера дважды звонили с номера 067110 21й день просрочки в крипси. А вот сегодня чего ждать бог его знает ,у меня тот на том что зареганы были отключен ,маячат на второй что указан был в кабинете
Мені написали що я вже в іншому відділі буду і без знижок і на їх умовах буду закривати

На якого я писала заяву - це не пов'язано з кредитами. Просто я вперше звернулась до наших органів за допомогою, але побачила, що в нашій країні гнила корумпована правова система і з ними краще ніколи не зв'язуватись

Мені написали що я вже в іншому відділі буду і без знижок і на їх умовах буду закривати
У меня та симка отключена,может и я в другом отделе уже. 22 день,а у вас какой?
Кому-то звонили,фото слали?

Ждіть і все буде)

1775119426604.webp

Что-то у меня 24 день и даже близко к телу не предлагают 😅
.

сьогодні комусь слали смс? Бо щось підозріло тихо…
Так було і смс і в тг писали мені та матері

Kompaniya fiksuye porushennya zakonodavstva UkraYini ta vidkrivaye slidstvo u Vashij spravi. Zvernit'sya dlya vregulyuvannya: 0800300916

Компанія фіусує порушення законодавства при тому що сама є незаконною😃

Kompaniya fiksuye porushennya zakonodavstva UkraYini ta vidkrivaye slidstvo u Vashij spravi. Zvernit'sya dlya vregulyuvannya: 0800300916

Там Д Е Б І Л И працюють, тому не дивуйтесь таким смс. Ля мамкині прокурори «Відкривають слідство у вашій справі» 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

1775157943371.webp

Порушуєш законодавство України? Bitcapital відкриває слідство у вашій справі 🫣

сьогодні комусь слали смс? Бо щось підозріло тихо…
Мене навіть з днем народження не привітали ((( лише один бот дзвінок

Там Д Е Б І Л И працюють, тому не дивуйтесь таким смс. Ля мамкині прокурори «Відкривають слідство у вашій справі» 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

1775157943371.webp

Порушуєш законодавство України? Bitcapital відкриває слідство у вашій справі 🫣
Скріпти
Там такі відбитки що навіть текст самі без помилок не складуть

Кріпсі за тіло + 100 зверху
Бітів за тіло
Протермінування було більше ніж півроку
ждем вас через пару месяцев. может полгода.. а может никогда... но говорят часто берут повторно кредит на своих клиентов. даже если те их не брали.. мне их не охото закрывать.. все таки 70к на дороге не валяются...

ждем вас через пару месяцев. может полгода.. а может никогда... но говорят часто берут повторно кредит на своих клиентов. даже если те их не брали.. мне их не охото закрывать.. все таки 70к на дороге не валяются...
ну в мене вже майже півроку як все закрито. То наче нового нічого не брали. Схоже вирішили що я їм нерви знатно потріпала)

Скільки у вас протер мінування?

Назад
Угорі