Crypsee Протермінування в Crypsee 2026

у меня в 20й день было кучу звонков просто около 60,но я не знаю кто из МФО звонил так настырно,но и номеры крипси были там. Малому моему вчера дважды звонили с номера 067110 21й день просрочки в крипси. А вот сегодня чего ждать бог его знает ,у меня тот на том что зареганы были отключен ,маячат на второй что указан был в кабинете
Мені написали що я вже в іншому відділі буду і без знижок і на їх умовах буду закривати

На якого я писала заяву - це не пов'язано з кредитами. Просто я вперше звернулась до наших органів за допомогою, але побачила, що в нашій країні гнила корумпована правова система і з ними краще ніколи не зв'язуватись

Мені написали що я вже в іншому відділі буду і без знижок і на їх умовах буду закривати
У меня та симка отключена,может и я в другом отделе уже. 22 день,а у вас какой?
Кому-то звонили,фото слали?

Ждіть і все буде)

1775119426604.webp

Что-то у меня 24 день и даже близко к телу не предлагают 😅
.

сьогодні комусь слали смс? Бо щось підозріло тихо…
Так було і смс і в тг писали мені та матері

Kompaniya fiksuye porushennya zakonodavstva UkraYini ta vidkrivaye slidstvo u Vashij spravi. Zvernit'sya dlya vregulyuvannya: 0800300916

Компанія фіусує порушення законодавства при тому що сама є незаконною😃

Так було і смс і в тг писали мені та матері

Kompaniya fiksuye porushennya zakonodavstva UkraYini ta vidkrivaye slidstvo u Vashij spravi. Zvernit'sya dlya vregulyuvannya: 0800300916

Компанія фіусує порушення законодавства при тому що сама є незаконною😃
Там Д Е Б І Л И працюють, тому не дивуйтесь таким смс. Ля мамкині прокурори «Відкривають слідство у вашій справі» 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

1775157943371.webp

Порушуєш законодавство України? Bitcapital відкриває слідство у вашій справі 🫣

сьогодні комусь слали смс? Бо щось підозріло тихо…
Мене навіть з днем народження не привітали ((( лише один бот дзвінок

Там Д Е Б І Л И працюють, тому не дивуйтесь таким смс. Ля мамкині прокурори «Відкривають слідство у вашій справі» 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

1775157943371.webp

Порушуєш законодавство України? Bitcapital відкриває слідство у вашій справі 🫣
Скріпти
Там такі відбитки що навіть текст самі без помилок не складуть

Назад
Угорі