koskus
Перевірений
- Дописи
- 663
- Реакції
- 598
- Бали
- 323
koskus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та вже закрила я їх. А протерміновання було 3 тижні тодіСкільки просрочка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та вже закрила я їх. А протерміновання було 3 тижні тодіСкільки просрочка?
На яких умовах?Та вже закрила я їх. А протерміновання було 3 тижні тоді
Мені написали що я вже в іншому відділі буду і без знижок і на їх умовах буду закриватиу меня в 20й день было кучу звонков просто около 60,но я не знаю кто из МФО звонил так настырно,но и номеры крипси были там. Малому моему вчера дважды звонили с номера 067110 21й день просрочки в крипси. А вот сегодня чего ждать бог его знает ,у меня тот на том что зареганы были отключен ,маячат на второй что указан был в кабинете
Сколько у вас просрочка ?Мені написали що я вже в іншому відділі буду і без знижок і на їх умовах буду закривати
21 деньСколько у вас просрочка ?
Кріпсі за тіло + 100 зверхуНа яких умовах?
В мене сьогодні +- 55-57 день
На якого я писала заяву - це не пов'язано з кредитами. Просто я вперше звернулась до наших органів за допомогою, але побачила, що в нашій країні гнила корумпована правова система і з ними краще ніколи не зв'язуватисьЯкий мужик?
У меня та симка отключена,может и я в другом отделе уже. 22 день,а у вас какой?Мені написали що я вже в іншому відділі буду і без знижок і на їх умовах буду закривати
За тиждень два знову будуть акції пропонувати... 1.5 тіла...тіло +10021 день
Что-то у меня 24 день и даже близко к телу не предлагаютЗа тиждень два знову будуть акції пропонувати... 1.5 тіла...тіло +100
.Что-то у меня 24 день и даже близко к телу не предлагают![]()
Мені з цього тижня почали тіло +120 пропонуватиЧто-то у меня 24 день и даже близко к телу не предлагают![]()
Так було і смс і в тг писали мені та матерісьогодні комусь слали смс? Бо щось підозріло тихо…
Там Д Е Б І Л И працюють, тому не дивуйтесь таким смс. Ля мамкині прокурори «Відкривають слідство у вашій справі»Так було і смс і в тг писали мені та матері
Kompaniya fiksuye porushennya zakonodavstva UkraYini ta vidkrivaye slidstvo u Vashij spravi. Zvernit'sya dlya vregulyuvannya: 0800300916
Компанія фіусує порушення законодавства при тому що сама є незаконною![]()
Мене навіть з днем народження не привітали ((( лише один бот дзвіноксьогодні комусь слали смс? Бо щось підозріло тихо…
СкріптиТам Д Е Б І Л И працюють, тому не дивуйтесь таким смс. Ля мамкині прокурори «Відкривають слідство у вашій справі»
![]()
Порушуєш законодавство України? Bitcapital відкриває слідство у вашій справі![]()