koskus
Перевірений
- Дописи
- 678
- Реакції
- 611
- Бали
- 473
koskus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та вже закрила я їх. А протерміновання було 3 тижні тодіСкільки просрочка?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та вже закрила я їх. А протерміновання було 3 тижні тодіСкільки просрочка?
На яких умовах?Та вже закрила я їх. А протерміновання було 3 тижні тоді
Мені написали що я вже в іншому відділі буду і без знижок і на їх умовах буду закриватиу меня в 20й день было кучу звонков просто около 60,но я не знаю кто из МФО звонил так настырно,но и номеры крипси были там. Малому моему вчера дважды звонили с номера 067110 21й день просрочки в крипси. А вот сегодня чего ждать бог его знает ,у меня тот на том что зареганы были отключен ,маячат на второй что указан был в кабинете
Сколько у вас просрочка ?Мені написали що я вже в іншому відділі буду і без знижок і на їх умовах буду закривати
21 деньСколько у вас просрочка ?
Кріпсі за тіло + 100 зверхуНа яких умовах?
В мене сьогодні +- 55-57 день
На якого я писала заяву - це не пов'язано з кредитами. Просто я вперше звернулась до наших органів за допомогою, але побачила, що в нашій країні гнила корумпована правова система і з ними краще ніколи не зв'язуватисьЯкий мужик?
У меня та симка отключена,может и я в другом отделе уже. 22 день,а у вас какой?Мені написали що я вже в іншому відділі буду і без знижок і на їх умовах буду закривати
За тиждень два знову будуть акції пропонувати... 1.5 тіла...тіло +10021 день
Что-то у меня 24 день и даже близко к телу не предлагаютЗа тиждень два знову будуть акції пропонувати... 1.5 тіла...тіло +100
.Что-то у меня 24 день и даже близко к телу не предлагают![]()
Мені з цього тижня почали тіло +120 пропонуватиЧто-то у меня 24 день и даже близко к телу не предлагают![]()
Так було і смс і в тг писали мені та матерісьогодні комусь слали смс? Бо щось підозріло тихо…
Там Д Е Б І Л И працюють, тому не дивуйтесь таким смс. Ля мамкині прокурори «Відкривають слідство у вашій справі»Так було і смс і в тг писали мені та матері
Kompaniya fiksuye porushennya zakonodavstva UkraYini ta vidkrivaye slidstvo u Vashij spravi. Zvernit'sya dlya vregulyuvannya: 0800300916
Компанія фіусує порушення законодавства при тому що сама є незаконною![]()
Мене навіть з днем народження не привітали ((( лише один бот дзвіноксьогодні комусь слали смс? Бо щось підозріло тихо…
СкріптиТам Д Е Б І Л И працюють, тому не дивуйтесь таким смс. Ля мамкині прокурори «Відкривають слідство у вашій справі»
![]()
Порушуєш законодавство України? Bitcapital відкриває слідство у вашій справі![]()
ждем вас через пару месяцев. может полгода.. а может никогда... но говорят часто берут повторно кредит на своих клиентов. даже если те их не брали.. мне их не охото закрывать.. все таки 70к на дороге не валяются...Кріпсі за тіло + 100 зверху
Бітів за тіло
Протермінування було більше ніж півроку
ну в мене вже майже півроку як все закрито. То наче нового нічого не брали. Схоже вирішили що я їм нерви знатно потріпала)ждем вас через пару месяцев. может полгода.. а может никогда... но говорят часто берут повторно кредит на своих клиентов. даже если те их не брали.. мне их не охото закрывать.. все таки 70к на дороге не валяются...
Скільки у вас протер мінування?Так було і смс і в тг писали мені та матері
Kompaniya fiksuye porushennya zakonodavstva UkraYini ta vidkrivaye slidstvo u Vashij spravi. Zvernit'sya dlya vregulyuvannya: 0800300916
Компанія фіусує порушення законодавства при тому що сама є незаконною![]()
Вчора був 21 деньСкільки у вас протер мінування?