Просрочка в СОС в 2025

• Автор теми Автор теми tarasini
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 4K
  • Теґи Теґи
    sos credit

tarasini

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
1
Бали
5060
tarasini не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім, підкажіть, в кого зараз є сос на просрочкі? Як себе поводять в 2025? Чи дзвонять 3м особам? Читав, що через 2-3 місяці пропонують тіло.
Дякую , хто відгукнеться

Через два дні дізнаюсь. А у вас теж якийсь цікавий договір, що на дві частини розбитий? Типу перший місяць платиш лише відсотки, а другий — вже тіло? Оце в мене вже весь на просрочку піде, а так поки тільки 300 грн штрафу за відсутність першого платежу намалювали

Через два дні дізнаюсь. А у вас теж якийсь цікавий договір, що на дві частини розбитий? Типу перший місяць платиш лише відсотки, а другий — вже тіло? Оце в мене вже весь на просрочку піде, а так поки тільки 300 грн штрафу за відсутність першого платежу намалювали
Це ви, напевно, брали на 35 днів. Памʼятаю таке, там по факту 65 днів договору, 2 періоди (35+30), і перший раз платиш всі відсотки, другий раз - все тіло

Ні, в мене через днів 10. Але також буду виходити на просрочку. Діліться тоді )

Доброго дня всім, підкажіть, в кого зараз є сос на просрочкі? Як себе поводять в 2025? Чи дзвонять 3м особам? Читав, що через 2-3 місяці пропонують тіло.
Дякую , хто відгукнеться
В мене місяць прострочки, дзвонили до батька в меседжер, розповідали який я поганий, що ховаюся від них. Батько послав їх, більше не дзвонять. До мене наярювали тиждень, писали в усі меседжери. Я сказав що як будуть гроші, тоді закрию. І все, тиша.

В мене місяць прострочки, дзвонили до батька в меседжер, розповідали який я поганий, що ховаюся від них. Батько послав їх, більше не дзвонять. До мене наярювали тиждень, писали в усі меседжери. Я сказав що як будуть гроші, тоді закрию. І все, тиша.
Месенджер - це в телеграм/вайбер? У батька стоять налаштування, що всі можуть йому там додзвонитись?
Якщо називали суму боргу, Ви можете звернутись зі скаргою у НБУ

Месенджер - це в телеграм/вайбер? У батька стоять налаштування, що всі можуть йому там додзвонитись?
Якщо називали суму боргу, Ви можете звернутись зі скаргою у НБУ
Так. Ну ці один раз таке зробили, батько вкурсі проблем, тому послав їх та й на тому все. За НБУ знаю. Таліон чудив, я на них скаргу написав. НБУ прислали лист, в якому сказано на які номери телефонували, вказано що ці номери видалено з продзвону тому що вони ни мають до мене жодного відношення. Тепер час від часу пишуть у вайбер «суперзнижки» 2 тіла, тому чекаю.

Доречі там були номери, 2 номера знайомих, а 7 номерів взагалі якісь невідомі люди😒

Останнє редагування модератором:
Так. Ну ці один раз таке зробили, батько вкурсі проблем, тому послав їх та й на тому все.
Суму боргу називали? Чи просто «передайте, шоб звʼязався з нами»?
Це щось нове - набирати у месенджерах

Суму боргу називали? Чи просто «передайте, шоб звʼязався з нами»?
Це щось нове - набирати у месенджерах
Ні, просто казали що я ховаюся, винен гроші і щоб вийшов на звʼязок. Телефонували у Ватсап. Він за кордоном просто.

Там тіло 1500 грн😂

Останнє редагування модератором:
я тільки вийшла на просрочки, сьогодні телефонували мені , я написала звернення що коштів немає

Але в мене борг 20000 тіло, трохи страшно, одним платежем не змогу загасити

Вони самі написали мені на телеграм, домовилися закрити за тіло 5 платежів
Чи телефонували вони вашому оточенню після того,як ви вийшли в просрочку?І якщо так,то це вже з першого дня було чи через який час?

Зовсім не телефонували, листи на пошту мені і смс, а в тому місяці запропонували таке, при чому там у мене саме велике тіло 20 к, прострочка більше 2 міс була

я тільки вийшла на просрочки, сьогодні телефонували мені , я написала звернення що коштів немає

Але в мене борг 20000 тіло, трохи страшно, одним платежем не змогу загасити
Добрий вечір. Можете написать як домовлялись з СОС?? Вийшла на прсрочку, всієї сумми немає щоб платить, хочу попросить щоб розбили на частини..хтозна чи получитьсч

Добрий вечір. Можете написать як домовлялись з СОС?? Вийшла на прсрочку, всієї сумми немає щоб платить, хочу попросить щоб розбили на частини..хтозна чи получитьсч
Писала їм неоднаразово на електронну пошту з пропозицією за тіло, після прострочки більше 30 днів вони самі написали і запропонували закрити за тіло і розбити на частини. Мені підійшло я і закрила

Назад
Угорі