SOS кредит: як себе поводять в 2026 році?

• Автор теми Автор теми horizon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 2K
Предлагают тело за 2 платежа без смены суммы в кабинете но с гарантийкой?
Кто то закрывал таким образом?
Дивно звичайно, але думаю гарантійне письмо важливіше, головне його уважно прочитати) А то раптом пропишуть "гарантуєму стягнути тіло, пеню, + вашого кота)

Дивно звичайно, але думаю гарантійне письмо важливіше, головне його уважно прочитати) А то раптом пропишуть "гарантуєму стягнути тіло, пеню, + вашого кота)
Все ок, закрыл их
Причем 2й платеж я не оплатил вовремя , доили месяц, снизили на 2к грн

"Felinoe Kyre! Враховуючи ситуацію з Вашою заборгованістю за договором № 2281488 , пропонуємо акційне закриття боргу зі знижкою. Лише сьогодні Ви можете повністю закрити борг, сплативши лише 4 628,50 грн замість 7 946,25 грн. Пропозиція діє до кінця дня, після чого умови анулюються та договір може бути передано для примусового врегулювання. Не втратьте шанс вирішити питання мирно та вигідно. Очікуємо на відповідь."
Отаке шлють)

Тіло там щось типу 3к. Прострочка 2 тижні +-, будемо чекати ще. Спочатку оператор візжав що ніяких лояльних пропозицій я ніколи не дочекаюсь)

Привет всем участникам форума. Нужен совет или похожий опыт по МФО SOS Кредит (SOS Credit).
На данный момент у меня там просроченный платеж составляет 18–19 дней. В последние дни ситуация обострилась: начал активно наяривать их телефонный бот. Звонит регулярно, сыплет угрозами и постоянно повторяет формулировку про «невиконання обов'язків» (неисполнение обязательств).
Че делать?​

Привет всем участникам форума. Нужен совет или похожий опыт по МФО SOS Кредит (SOS Credit).
На данный момент у меня там просроченный платеж составляет 18–19 дней. В последние дни ситуация обострилась: начал активно наяривать их телефонный бот. Звонит регулярно, сыплет угрозами и постоянно повторяет формулировку про «невиконання обов'язків» (неисполнение обязательств).
Че делать?​
18–19 дней..

забей, позже тело на реструктуризацию пустят

Назад
Угорі