Просрочка в беткепитал криптовалюта

• Автор теми Автор теми Богдан рухленко
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 6K
главное стальные нервы иметь)
я так понимаю , что тут ещё зависит от «менеджера»
Согласен) нервы стальные нужны причем желательно не только заёмщику но и его окружению так как звонят они всем а по поводу менеджеров они ж меняются причем во всех шарагах поэтому рассчитывать что прям все норм будут не стоит

У мене 15 днів прострочення, брала 125$ хочуть щоб повернула 305 ( на сьогодні )
Сказали що можуть зробити реструктуризацію боргу , на протязі 1 часу закинути половину , і потім на протязі 14 днів на залишок
Постійно звонить якийсь Валерій , спілкується як барига , перебиває , язвить , погрожуючи обдзвонити все мож оточення
Що робити в такій ситуації?

У мене 15 днів прострочення, брала 125$ хочуть щоб повернула 305 ( на сьогодні )
Сказали що можуть зробити реструктуризацію боргу , на протязі 1 часу закинути половину , і потім на протязі 14 днів на залишок
Постійно звонить якийсь Валерій , спілкується як барига , перебиває , язвить , погрожуючи обдзвонити все мож оточення
В таком случае просто не общайтесь с этим Валерием поставьте на телефон антиспам и морозьте из пару месяцев будут согласны на 200 баксов а если ещё поморозить то и на 125 согласятся

Номер валєри залишився ?) Бо мені теж Валєра могила звонить, але біти закриті )

Хай краще повісяться
Було б непогано)
У них сьогодні день телефонії, дзвонять і з лайфа,із київстара,і з 044, 048
У них немає вихідних по ходу, навіть у вихідні дзвінків 10-20 кожну хвилину і заглохають

Було б непогано)

У них немає вихідних по ходу, навіть у вихідні дзвінків 10-20 кожну хвилину і заглохають
Вас наверное "любят" просто очень сильно мне на выходных максимум 2 раза за день звонили причем только биты остальные не звонят

Вас наверное "любят" просто очень сильно мне на выходных максимум 2 раза за день звонили причем только биты остальные не звонят
Це всьо Валєрчік , видно мій голос сподобався, а бо те як я його манерам навчаю і вічливому спілкуванню)

з ними як спілкуєшся дак наче реп читають , неможливо і слова сказати)
Кількість брехні та погроз за хвилину зашкалює😂

з ними як спілкуєшся дак наче реп читають , неможливо і слова сказати)
Кількість брехні та погроз за хвилину зашкалює😂
То ж да, перебиває падлюка
Каже мені : хто б вам міг би допомогти з поверненням активів? - кажу : меценат.... Пауза

То ж да, перебиває падлюка
Каже мені : хто б вам міг би допомогти з поверненням активів? - кажу : меценат.... Пауза
Не ну вы его в тупик поставили) кстати абсолютно стандартная фраза я от них ее раз 5 слышал но в последние месяцев 5 не общаюсь надоело

Не ну вы его в тупик поставили) кстати абсолютно стандартная фраза я от них ее раз 5 слышал но в последние месяцев 5 не общаюсь надоело
Ну саме епічне те, що конкретно мені раз 5 дзвонили і 5 раз цей Валєрчік. Коли говориш з ним стараюсь не грубити і не крити матом, но воно як то нарошно провокую послати. В моїй уяві сидить десь в якомусь кабінетику, в офісному кріслі, маленьке чахле і вчить тебе життя. Тут і без цього жити не хочеться а тут мільйон тупих питань і фраз. Хоча операторами беруть тих хто не має освіти, да і в цілому це остання робота куди приймають всіх, а воно сидить таке "розумне" і на репіті : так о котрій сьогодні чекати оплату?...
Не так вся ситуація плачевна, як ці додіки нагнітають

Завдяки друзям з далекого Лондона дізнався про існування далеких родичів , яких ніколи не бачив. Шукайте плюси, як кажуть))

Було б непогано)

Мені на вихідних дзвонять 1 раз в день. А ще Діджики мозок ї*** на вихідних
Завдяки друзям з далекого Лондона дізнався про існування далеких родичів , яких ніколи не бачив. Шукайте плюси, як кажуть))
Та сама історія була 1.5 місь тому🤣

Хтось щось знає як довго будуть пропонувати "годину успіху" зі списанням 74 $ Чи це разова акція?))

Назад
Угорі