Про виїздні бригади.

• Автор теми Автор теми Alting
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 3K

Alting

Форумчанин
Дописи
766
Реакції
1604
Бали
648
Alting не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
От мене лякають смсками та по телефону якими то там виїздними бригадами. Більше всього лякали Манівео та кредит плюс. Манівео висилало мабуть 4 чи 5 бригад (це мабуть Тарас на Волзі до мене збирався приїхати), Кредит плюс 2 бригади. Інші намагались хоча б одну вислати, але мабуть в них щось пішло не так. А деякі МФО контори, навіть і не мають в штаті такої служби. Так от у мене питання: До когось хоча б одна бригада доїхала? Відпишіть. Бо в мене у однієї бригади колесо пробило; у другої-пальне закінчилося; в третіх-мобільний зв'язок пропав, бо не змогли мені зателефонувати; в четвертих-просто інтернет пропав, тому й не знайшли мою адресу.

Вкладення

• Screenshot_2020-05-30-17-46-38-566_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-05-30-17-46-38-566_com.android.mms.webp
    95.1 Кб · Перегляди: 107
  • IMG_20200530_174923.webp
    IMG_20200530_174923.webp
    91.9 Кб · Перегляди: 108
От мене лякають смсками та по телефону якими то там виїздними бригадами. Більше всього лякали Манівео та кредит плюс. Манівео висилало мабуть 4 чи 5 бригад (це мабуть Тарас на Волзі до мене збирався приїхати), Кредит плюс 2 бригади. Інші намагались хоча б одну вислати, але мабуть в них щось пішло не так. А деякі МФО контори, навіть і не мають в штаті такої служби. Так от у мене питання: До когось хоча б одна бригада доїхала? Відпишіть. Бо в мене у однієї бригади колесо пробило; у другої-пальне закінчилося; в третіх-мобільний зв'язок пропав, бо не змогли мені зателефонувати; в четвертих-просто інтернет пропав, тому й не знайшли мою адресу.
Говорят, только Готивочка ездит, но назвать это выездной бригадой сложно. Вручают письмо, просят оплатить долг, могут пакость какую-то сделать типа наклейки на двери.

Из вами перечисленных мфо, бригады ездят только у них в фантазиях, есть сотрудники, из готивочки ездят, и то не всегда и не во всем, видать потому что волгу им не выдали, но бригадой там явно не пахнет

Говорят, только Готивочка ездит, но назвать это выездной бригадой сложно. Вручают письмо, просят оплатить долг, могут пакость какую-то сделать типа наклейки на двери.
Нажаль я там не існую)))

Ездит готивочка, идея банк. Готивочка клеит листовки о "должнике", ребята не большие, не грозные, ездят парами (не амбалы, не верзилы, ведут себя тихо и спокойно, и по-няшечки боятся окружающих, чтобы не тронули их "выездную парочку").
Здесь пару человек (из тысяч) писали о кредит апе- в чём очень сильно сомневаюсь.
Лет 5-7 назад у нас, в Сумах, ездили еноты (подруга недавно рассказала о долге сестры, который погасила мать амбалам, которые вломились в квартиру), но сейчас таким манивео не промышляют.
Все остальные - пиздоболы, никто никуда не ездит, они удавятся на горючку.

От мене лякають смсками та по телефону якими то там виїздними бригадами.
Коллективный разум этого форума озвучивал Готивочку, Идеабанк и Приват. Остальные тоже хотят ездить, но овес нынче дорог

Їздить готівочка...Все інше-розводняк

Кредитплюс закрыл уже, манивео в процессе за тело. 3-4 раза в неделю были подобные смс, понятно что никто не приехал, обычные пугалки

Всього сім. Але дві шараги до кінця червня вже відпали.
Не треба їх пролонгувати,заганяєте себе в боргову яму...Якщо немає чим закрить-не віддавайте їм останні гроші...Якби ж мене хтось надоумив пів року хоч тому-не було б 20 шараг з великими тілами.. І ні в якому разі не беріть нових
..

Главное - не сколько шараг, а какие шараги. Есть на всю голову отбитые, а есть тихие
Фінфорс та Слон кредит чекає середину-кінець червня. Вони мені вже нічого не надсилають. А так, Манівео, дінеро, Укрпозика, майкредит та кредит плюс.

Фінфорс та Слон кредит чекає середину-кінець червня. Вони мені вже нічого не надсилають. А так, Манівео, дінеро, Укрпозика, майкредит та кредит плюс.
Тю... Та у вас из особо упоротых только кредит плюс. Остальные няшечки

Торт для них прогнил... рушник постирала... как им верить????????

Назад
Угорі