Про виїздні бригади.

• Автор теми Автор теми Alting
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 3K
Если серьезно, хотя на тему бригад ну нельзя серьезно)), ко мне за два мес не добрались, слышала, что Готивочка шаболдается по домам, но у меня их нет. А какие мфо вас интересуют, имею ввиду визит?
У меня их много???

Их не существует)
Абсолютно верно...
А если серьёзно? Интересует и область?
Как об этом можно серьёзно говорить...))
Одного боюсь что з идеи приедут, не очень хочется их видеть
Зачем приедут, с какой целью...))

Фінфорс згодились на реструктуризацію боргу. За декілька місяців закрити майже тіло кредиту. І сказали, щоб я вносив платежі тільки після того, коли вони надішлють гарантійний лист. По Слон кредиту майже така сама ситуація.
Лист надіслали на електронну пошту чи з мокрою печаткою.

От мене лякають смсками та по телефону якими то там виїздними бригадами. Більше всього лякали Манівео та кредит плюс. Манівео висилало мабуть 4 чи 5 бригад (це мабуть Тарас на Волзі до мене збирався приїхати), Кредит плюс 2 бригади. Інші намагались хоча б одну вислати, але мабуть в них щось пішло не так. А деякі МФО контори, навіть і не мають в штаті такої служби. Так от у мене питання: До когось хоча б одна бригада доїхала? Відпишіть. Бо в мене у однієї бригади колесо пробило; у другої-пальне закінчилося; в третіх-мобільний зв'язок пропав, бо не змогли мені зателефонувати; в четвертих-просто інтернет пропав, тому й не знайшли мою адресу.
А в мене,як вияснилось,були БИСТРОЗАЙМ,але мене дома не було,видно загуляла!!!:ahaha::ahaha::ahaha:

У меня 15+,и ещё 2 в идея банке?
Одного боюсь что з идеи приедут, не очень хочется их видеть????
Насчёт Идея банка Вы их не увидите, просто выйдете на лестничную площадку и будут висеть наклейки с номером телефона, внимание розыск.... Позвонил по телефону, там ***** начало что то мычать, я говорю приезжай сейчас, я уже дома... Не приехал... Полгода назад было

От мене лякають смсками та по телефону якими то там виїздними бригадами. Більше всього лякали Манівео та кредит плюс. Манівео висилало мабуть 4 чи 5 бригад (це мабуть Тарас на Волзі до мене збирався приїхати), Кредит плюс 2 бригади. Інші намагались хоча б одну вислати, але мабуть в них щось пішло не так. А деякі МФО контори, навіть і не мають в штаті такої служби. Так от у мене питання: До когось хоча б одна бригада доїхала? Відпишіть. Бо в мене у однієї бригади колесо пробило; у другої-пальне закінчилося; в третіх-мобільний зв'язок пропав, бо не змогли мені зателефонувати; в четвертих-просто інтернет пропав, тому й не знайшли мою адресу.
Ко мне Манивео, Швидко Гроші и Credit Plus ехали.? Сегодня я вторая в очереди у Credit7. Топор приготовила?

Насчёт Идея банка Вы их не увидите, просто выйдете на лестничную площадку и будут висеть наклейки с номером телефона, внимание розыск.... Позвонил по телефону, там ***** начало что то мычать, я говорю приезжай сейчас, я уже дома... Не приехал... Полгода назад было
Дякую за підтримку???

Чем закончилась история? Чем сердце успокоилось?

Чем закончилась история? Чем сердце успокоилось?
Та ничем, ещё пару раз, я звонил, никто трубку не брал, назвал их у себя п*дары 2, недавно звонили, ну я так думаю звонилки с этого номера, выкидывать тоже денег стоит. Вот и вся история..

Назад
Угорі