Прежде чем думать и бояться 24/7

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
в лк не заходжу, десь більше місяця..а у вас?

і в мене вони є...щось страшно стає
І я маю вас яка просрочкп

у меня на третий день просрочки начали атаковать вайбер, тоже самое писали что и вам, сейчас просрочки в 11 мфо где то два месяца и жива здорова, но нерві мотают изрядно, работодателю звонят, пишут, мне кучу смс. елек. почта. звонки, родных пугают что заберут имущество, но родители у меня слава богу понимают что никто ничего не заберет, сейчас манивео продали мой долг тиалон+ , а я на них написала в нацком и чучуть не дождалась. кредитная история похерена но мне пофиг, а так никто к вам не приедет, ничего не опишут и не заберут только через суд, не ведитесь, все что они вам будут писать все это х*рня на постном масле.
На роботу хто дзвоне

в лк не заходжу, десь більше місяця..а у вас?
33 дні сьогодні сказали закрити або в пчтницю буде примусове стягнення

Orusia89, нажаль є, тіло 2000. В просроці приблизно 15-25 днів, точно не пам'ятаю. В лс я не заходжу взагалі, навіть не цікаво. Але я на них в сбу була писала, то притихли вже з тиждень

не
Orusia89, нажаль є, тіло 2000. В просроці приблизно 15-25 днів, точно не пам'ятаю. В лс я не заходжу взагалі, навіть не цікаво. Але я на них в сбу була писала, то притихли вже з тиждень
в заяві сбу казали що є в них кредит?

І я маю вас яка просрочкп

На роботу хто дзвоне

33 дні сьогодні сказали закрити або в пчтницю буде примусове стягнення
багатьох рідних знайщли?

я в поліцію просто писала,що мені дзвонять погрожують невідомі, вказала номери,но відповіді ніякої

Лілія, ні, до мене позвонили і представились співробітником сбу. Хотів щоб я все йому розказала: хто живе, хто прописаний , де працюють. Но я звісно не надала, а відразу написала звернення в сбу. Що так і так, звонили представились вашим співробітником і вимагає надати інформацію. Ще номер додала з якого дзвонили. Десь тему я створювала про відповідь сбу

• Подобається
Реакції: Jul1
ви звертались? як саме? відповідь є?

ви звертались? як саме? відповідь є?
Я написала в кібер вони на наступний день зателефонували і сказали написати заяву в міліцію я написала тепер ведеться досудове розслідування

Я написала в кібер вони на наступний день зателефонували і сказали написати заяву в міліцію я написала тепер ведеться досудове розслідування
а які погрози вам були? трохи притихли?

після розповіді Nat1991 ,мене вже колотить..на роботу,до родичів співробітників дзвонять..до мами на роботу...щось раніше на форумі за ними таке не наблюдала..

а які погрози вам були? трохи притихли?

після розповіді Nat1991 ,мене вже колотить..на роботу,до родичів співробітників дзвонять..до мами на роботу...щось раніше на форумі за ними таке не наблюдала..
В мене таке було з топ кредит написали головного жінці погрози обдзвонили всіх так після заяви притихли

Тема вроде о том чтобы люди не боялись, а тут щас людей так напугают что они последнее начнут все продавать и искать деньги...

Тема вроде о том чтобы люди не боялись, а тут щас людей так напугают что они последнее начнут все продавать и искать деньги...
От і я задумалася..чи це не залякування? Якось підозріло!

Здесь уже множество раз написали что если уволят, или перестанут общаться это не конец жизни, да и платить с 9,7к 83к? Вы серьезно? Если они правда такие уpoды и всех дрочат, я думаю есть смысл включить атаку и идти к юристу готовить иск в суд, раз они такие смелые пусть оплатят судовой сбор и вашего же юриста и поймут что они сраное говно

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі