Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
і в мене вони є...щось страшно стаєА ви їх маєте
І я маю вас яка просрочкпі в мене вони є...щось страшно стає
На роботу хто дзвонеу меня на третий день просрочки начали атаковать вайбер, тоже самое писали что и вам, сейчас просрочки в 11 мфо где то два месяца и жива здорова, но нерві мотают изрядно, работодателю звонят, пишут, мне кучу смс. елек. почта. звонки, родных пугают что заберут имущество, но родители у меня слава богу понимают что никто ничего не заберет, сейчас манивео продали мой долг тиалон+ , а я на них написала в нацком и чучуть не дождалась. кредитная история похерена но мне пофиг, а так никто к вам не приедет, ничего не опишут и не заберут только через суд, не ведитесь, все что они вам будут писать все это х*рня на постном масле.
33 дні сьогодні сказали закрити або в пчтницю буде примусове стягненняв лк не заходжу, десь більше місяця..а у вас?
в заяві сбу казали що є в них кредит?Orusia89, нажаль є, тіло 2000. В просроці приблизно 15-25 днів, точно не пам'ятаю. В лс я не заходжу взагалі, навіть не цікаво. Але я на них в сбу була писала, то притихли вже з тиждень
А чого писалине
в заяві сбу казали що є в них кредит?
багатьох рідних знайщли?І я маю вас яка просрочкп
На роботу хто дзвоне
33 дні сьогодні сказали закрити або в пчтницю буде примусове стягнення
Треба було спочатку в кібер поліціюбагатьох рідних знайщли?
я в поліцію просто писала,що мені дзвонять погрожують невідомі, вказала номери,но відповіді ніякої
через інтернет ,на їх почту?Треба було спочатку в кібер поліцію
Такчерез інтернет ,на їх почту?
ви звертались? як саме? відповідь є?
Я написала в кібер вони на наступний день зателефонували і сказали написати заяву в міліцію я написала тепер ведеться досудове розслідуванняви звертались? як саме? відповідь є?
ви звертались? як саме? відповідь є?
а які погрози вам були? трохи притихли?Я написала в кібер вони на наступний день зателефонували і сказали написати заяву в міліцію я написала тепер ведеться досудове розслідування
В мене таке було з топ кредит написали головного жінці погрози обдзвонили всіх так після заяви притихлиа які погрози вам були? трохи притихли?
після розповіді Nat1991 ,мене вже колотить..на роботу,до родичів співробітників дзвонять..до мами на роботу...щось раніше на форумі за ними таке не наблюдала..
От і я задумалася..чи це не залякування? Якось підозріло!Тема вроде о том чтобы люди не боялись, а тут щас людей так напугают что они последнее начнут все продавать и искать деньги...
да если бы...а калы? Они ведь не отстанут(( как справляетесь,поделитесь советомІ багато у Вас мфо?