Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Спасибо вам за позитив)Да все возьмут, даже если не инвалид я то вроде здоров, ну кроме головы)
Юр особа/ФОП досить легко може заключити договір з убкі і отримувати інфу про людей.Кстати,мне кажется они информацию с реестра должников все берут,а не с УБКИ.Та я даже уверен практически
Вот даже нашел эту анкету) Все будет отлично))Спасибо вам за позитив)
оно ж как в библии , пашите и будет даноу меня знакомый знакомого работает на новой почте , неспрашивал что за должность но говорил 20к получает + всякие фишки
може бути,але роботодавець, скоріше за все,цікавицця своїм працівником майбутнім в плані його статусу в реєстрі боржників, так як йому доведеться оформлювати відшкодування з зарплати,тощо..А просте заборгування в убкі є в мільйонів людей,не думаю,що це має значення при працевлаштуванні.Юр особа/ФОП досить легко може заключити договір з убкі і отримувати інфу про людей.
Воно не має значення, але кожеш роботодавець сам собі хазяїн, захотів взяв, захотів - відмовив.може бути,але роботодавець, скоріше за все,цікавицця своїм працівником майбутнім в плані його статусу в реєстрі боржників, так як йому доведеться оформлювати відшкодування з зарплати,тощо..А просте заборгування в убкі є в мільйонів людей,не думаю,що це має значення при працевлаштуванні.
Як немає?На кожному підприємстві,в бухгалтерії,не дуже раді робітникам,які їм добавляють роботи,в плані оформлення зняття 20 відсотків,тому по цьому принципу,можно зрозуміти роботодавця,який відмовився від працівника, заздалегідь узнав,що в нього вп відкриті є.А ось звичайний борг ,в убкі,думаю мало впливає на рішення про трудоустрій.Воно не має значення, але кожеш роботодавець сам собі хазяїн, захотів взяв, захотів - відмовив.
Нужно писать "все будет ОкЯ думаю и я найду все будет хорошо)
Бухгалтерія не рішає кого брати, кого ніЯк немає?На кожному підприємстві,в бухгалтерії,не дуже раді робітникам,які їм добавляють роботи,в плані оформлення зняття 20 відсотків,тому по цьому принципу,можно зрозуміти роботодавця,який відмовився від працівника, заздалегідь узнав,що в нього вп відкриті є.А ось звичайний борг ,в убкі,думаю мало впливає на рішення про трудоустрій.
все будет супер , просто дверь открывают там куда стучите , не думать а если , эти мысли ослабляют человека , человек становиться не уверенным а это хорошо видно другим людямНужно писать "все будет Ок![]()
Пока нечего добавить, но это только пока))))все будет супер , просто дверь открывают там куда стучите , не думать а если , эти мысли ослабляют человека , человек становиться не уверенным а это хорошо видно другим людям
Звісно,але в бухгалтерії часто працюють жінки та дочки папиків з начальства,і дома за вечерею скаржаться,як вони втомились з цими боржниками,і так роботи куча,ще й вони..Тоді верхушка підприємства може обрати таку позицію в плані працевлаштування.?Бухгалтерія не рішає кого брати, кого ні
Можливо і так, але по факту, все ж давно автоматизовано, в кожного бухгалтера є комп, спеціальні проги, які самі все рахують, пам'ятають шаблони операцій, розрахунків. Тому, по факту, утримання із з/п це діло 10 хв, а то і менше.Звісно,але в бухгалтерії часто працюють жінки та дочки папиків з начальства,і дома за вечерею скаржаться,як вони втомились з цими боржниками,і так роботи куча,ще й вони..Тоді верхушка підприємства може обрати таку позицію в плані працевлаштування.?
Та їм пофік. Ви що один з кредитами?Звісно,але в бухгалтерії часто працюють жінки та дочки папиків з начальства,і дома за вечерею скаржаться,як вони втомились з цими боржниками,і так роботи куча,ще й вони..Тоді верхушка підприємства може обрати таку позицію в плані працевлаштування.?
Окрім 1С є ще проги для ведення бухобліку та розрахунку з/п.и какая там специальная прога кроме 1С , еще есть , типа анти МФО работник ...
Зараз тяжко знайти працівника без жодного кредитаи какая там специальная прога кроме 1С , еще есть , типа анти МФО работник ...