Працевлаштування в Нову Пошту вантажником

• Автор теми Автор теми Иван Петровский
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 445
  • Перегляди Перегляди 14K
Кстати,мне кажется они информацию с реестра должников все берут,а не с УБКИ.Та я даже уверен практически
Юр особа/ФОП досить легко може заключити договір з убкі і отримувати інфу про людей.

Вкладення

• IMG_20211018_183855.jpg
    IMG_20211018_183855.jpg
    1.1 Mб · Перегляди: 49
да сейчас рынок труда , да и раньше наверное не перенасыщен , скорее дифицит его , у нас был когда то классный мясокомбинат , мимо этой територии когда едишь и смотришь на него , такое чувство что что сделали ковровую бомбардировку , несущие стены и те рассыпаються как писок
у меня знакомый знакомого работает на новой почте , неспрашивал что за должность но говорил 20к получает + всякие фишки
оно ж как в библии , пашите и будет дано

Юр особа/ФОП досить легко може заключити договір з убкі і отримувати інфу про людей.
може бути,але роботодавець, скоріше за все,цікавицця своїм працівником майбутнім в плані його статусу в реєстрі боржників, так як йому доведеться оформлювати відшкодування з зарплати,тощо..А просте заборгування в убкі є в мільйонів людей,не думаю,що це має значення при працевлаштуванні.

може бути,але роботодавець, скоріше за все,цікавицця своїм працівником майбутнім в плані його статусу в реєстрі боржників, так як йому доведеться оформлювати відшкодування з зарплати,тощо..А просте заборгування в убкі є в мільйонів людей,не думаю,що це має значення при працевлаштуванні.
Воно не має значення, але кожеш роботодавець сам собі хазяїн, захотів взяв, захотів - відмовив.

Воно не має значення, але кожеш роботодавець сам собі хазяїн, захотів взяв, захотів - відмовив.
Як немає?На кожному підприємстві,в бухгалтерії,не дуже раді робітникам,які їм добавляють роботи,в плані оформлення зняття 20 відсотків,тому по цьому принципу,можно зрозуміти роботодавця,який відмовився від працівника, заздалегідь узнав,що в нього вп відкриті є.А ось звичайний борг ,в убкі,думаю мало впливає на рішення про трудоустрій.

Як немає?На кожному підприємстві,в бухгалтерії,не дуже раді робітникам,які їм добавляють роботи,в плані оформлення зняття 20 відсотків,тому по цьому принципу,можно зрозуміти роботодавця,який відмовився від працівника, заздалегідь узнав,що в нього вп відкриті є.А ось звичайний борг ,в убкі,думаю мало впливає на рішення про трудоустрій.
Бухгалтерія не рішає кого брати, кого ні

все будет супер , просто дверь открывают там куда стучите , не думать а если , эти мысли ослабляют человека , человек становиться не уверенным а это хорошо видно другим людям
Пока нечего добавить, но это только пока))))

Бухгалтерія не рішає кого брати, кого ні
Звісно,але в бухгалтерії часто працюють жінки та дочки папиків з начальства,і дома за вечерею скаржаться,як вони втомились з цими боржниками,і так роботи куча,ще й вони..Тоді верхушка підприємства може обрати таку позицію в плані працевлаштування.?

Звісно,але в бухгалтерії часто працюють жінки та дочки папиків з начальства,і дома за вечерею скаржаться,як вони втомились з цими боржниками,і так роботи куча,ще й вони..Тоді верхушка підприємства може обрати таку позицію в плані працевлаштування.?
Можливо і так, але по факту, все ж давно автоматизовано, в кожного бухгалтера є комп, спеціальні проги, які самі все рахують, пам'ятають шаблони операцій, розрахунків. Тому, по факту, утримання із з/п це діло 10 хв, а то і менше.

такой папик может и потерять свое пидприемство , ему нужно выбрать между сотрудником который будет приносить прибыль предприятию или будут только надоедливые звонки на работу , вы нам должны

Та їм пофік. Ви що один з кредитами?
Людям на аліменти знімають так само.

Назад
Угорі