Позов до суду після повної сплати ВП.

• Автор теми Автор теми Вовк-Війто
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

Вовк-Війто

Форумчанин
Дописи
139
Реакції
74
Бали
3625
Вовк-Війто не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня!
Скажіть чи можливо подати в суд,після того коли було стягнуто виконавцем всю суму по ВП,стягували 20% із зарплати.

Вовк-Війто, выбирайте правильно раздел для публикации темы. Форум зачем-то же структурирован по разделам. Наверное, чтобы все было на своих местах.

По вашему вопросу. Да, можете и потом подать в суд, но проблематичнее будет вернуть удержанные средства. Однако могу и ошибаться.
После того, как исполнитель потянет всю сумму с ваших счетов и передаст их взыскателю, начинается геморрой.

Доброго дня!
Скажіть чи можливо подати в суд,після того коли було стягнуто виконавцем всю суму по ВП,стягували 20% із зарплати.
Так.І після знесення напису можна повернути всі стягнуті кошти за рішенням суду.

Dusha?, а гонорар исполнителя тоже возвращается?:scratch_one-s_head:
Он там какой-то косарик "заработал" и тут его отобрали. Это так кайфово:)

А вообще классно было бы, если с шараги снимать кеш:
- удержанные средства
- гонорар исполнителя, который был уплачен в ходе исполнительного производства (10%)
- судебные издержки (в частности и судебный сбор)
- услуги адвоката (это вишенка на торте) по максимальной ставке!

Душа радовалась бы:luboff:(только без косичек)

Dusha?, а гонорар исполнителя тоже возвращается?:scratch_one-s_head:
Он там какой-то косарик "заработал" и тут его отобрали. Это так кайфово:)

А вообще классно было бы, если с шараги снимать кеш:
- удержанные средства
- гонорар исполнителя, который был уплачен в ходе исполнительного производства (10%)
- судебные издержки (в частности и судебный сбор)
- услуги адвоката (это вишенка на торте) по максимальной ставке!

Душа радовалась бы:luboff:(только без косичек)
В моєму випадку повернення винагороди виконавця суд не задовольнив.
Але суд.збір,послуги адвоката повернули теж.
Ну і на 10% виконавчого збору шарага теж попала?

Dusha?, какая сумма была удовлетворена судом за услуги адвоката? И какая сумма по производству?

Чесно?Не пам'ятаю.Суд.влада лежить,а рішення лінь шукати.
Ладно, то не принципиально.
Интересно, когда услуги адвоката обходятся ровно, как и хотелки МФО по взысканию. И суд при этом обязует их выплатить:)

Ладно, то не принципиально.
Интересно, когда услуги адвоката обходятся ровно, как и хотелки МФО по взысканию. И суд при этом обязует их выплатить:)
В чоловіка є таке вже завершене ВП,де сума в межах 6 тис.Після війни плануємо зносити.І обов'язково з адвокатом.Ну принципи?‍♀️

В чоловіка є таке вже завершене ВП,де сума в межах 6 тис.Після війни плануємо зносити.І обов'язково з адвокатом.Ну принципи?‍♀️
Одобряю!
6к+5к (услуги адвоката) = невероятная выгода от инн))))

Перевірив себе в реєстрі,виконавче провадження закрили,бо стягнули всю суму із зарплати,в суд не встиг подати

Перевірив себе в реєстрі,виконавче провадження закрили,бо стягнули всю суму із зарплати,в суд не встиг подати
Я десь через півтора року подавала на знесення внн і повернення стягнутих коштів.
Так що обирайте юриста і вперед)))

Я оформив співпрацю з адвокатом з форума (advokat Ukraine),але він ще не працює через військовий стан,не знаю що робити.

Я оформив співпрацю з адвокатом з форума (advokat Ukraine),але він ще не працює через військовий стан,не знаю що робити.
Тоді або чекайте,або зверніться до іншого юриста.Думаю,що через військовий стан розгляд справи і повернення коштів може затягнутися.

Назад
Угорі