Чи варто йти до суду?

• Автор теми Автор теми Дмитро Іванич
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 713
дякую за відповідь, в принципі так і думав але хотів уточнити у знаючих людей👍ну а насчьот судді то вона вже в мене була, дала все шо просили так шо нєфіг йти.

спілкувався кажуть нема сенсу судячи по їх справах,половину хотілок тіпа збили і то добре
Без юриста сенсу нема 100%. Користь вашої прогулянки сумнівна. А от нашкодити собі можна.

Без юриста сенсу нема 100%. Користь вашої прогулянки сумнівна. А от нашкодити собі можна.
На тему самостійного походу була життєва ситуація: зробили хороший відзив, суттєво зменшення суми добре розписано було, але клієнтка вирішила сходити в засідання. Ну і запитують її там: "позов визнаєте?". А вона щира душа: "визнаю, буду сплачувати як зможу".. Ну і суд розписав у рішенні, що у відзиві відповідач заперечила проти стягнення відсотків з таких-то підстав, однак в судовому засіданні позов визнала. Результат - рішення на ВСЮ суму. ОТОЖ, якщо йдете в засідання, чітко по запереченнях озвучуйте, а якщо не можете - не робіть таких прогулянок собі на шкоду

На тему самостійного походу була життєва ситуація: зробили хороший відзив, суттєво зменшення суми добре розписано було, але клієнтка вирішила сходити в засідання. Ну і запитують її там: "позов визнаєте?". А вона щира душа: "визнаю, буду сплачувати як зможу".. Ну і суд розписав у рішенні, що у відзиві відповідач заперечила проти стягнення відсотків з таких-то підстав, однак в судовому засіданні позов визнала. Результат - рішення на ВСЮ суму. ОТОЖ, якщо йдете в засідання, чітко по запереченнях озвучуйте, а якщо не можете - не робіть таких прогулянок собі на шкоду
Я такі випадки і маю на увазі. 1 не те слово і ти граєш проти себе.

А что касса не каких скидок не предлагала? Перед тем как в суд подать?
мене вони злили в Сіті Фінанс, то за весь час ті ні разу не писали, а це вирішив написати і дізнатись, що вони і чи готові домовлятись

мене вони злили в Сіті Фінанс, то за весь час ті ні разу не писали, а це вирішив написати і дізнатись, що вони і чи готові домовлятись
Странно это все, то они бегают по судам, то продают кому-то, то ещё что

Странно это все, то они бегают по судам, то продают кому-то, то ещё что
У мене з ними ще один договір був від «на все», то по ньому недавно вирішив питання можна сказати напряму, тому що не продали, в просто залучали посередників

Назад
Угорі