Поводження з новачками.

• Автор теми Автор теми Shanti
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 92
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Shanti

✩ Premium ✩
Дописи
8063
Реакції
13707
Бали
6780
Shanti не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мені, з недавнього часу, дуже неподобається тактика користувачів по відношенню до людей, які тільки зареєструвались на форумі, та і не тільки до них...
Чому, як тільки хтось пише про свою проблему або задає питання, перебуваючи під впливом страху та емоцій, на нього відразу обрушується шквал осуду, презирства і навіть образ...?
Я не буду вказувати ніки тих людей, поведінка яких викликає у мене обурення, але переконливо попрошу контролювати себе! Якщо якийсь користувач викликає у вас підозри- повідомте адміністрацію. Для цього є значок "Жалоба" під кожним повідомленням, або безпосередньо в ЛС. Залиште, будь ласка, право вирішувати, хто тут "засланий козачок", а хто просто звернувся за допомогою і підтримкою, за нами...
Мене неприємно вражає манера спілкування і, навіть, відверте цькування, яке собі можуть дозволяти деякі користувачі... Якби хтось так написав мені, в той час, коли я нічого не розуміючи і перебуваючи в стані розгубленості, з купою примітивних запитань і прагненням невідкладних пояснень, знайшла цей форум, я б розчарувалася в ньому раз і назавжди... Але тоді всі відносились терпляче і з розумінням. Я хочу повернути цю традицію.

Admin , прошу вас додати правило, яке буде забороняти цей своєрідний булінг...
Я вважаю, що на форумі усі рівні і ніхто не має права засуджувати інших користувачів за їхню необізнаність і прагнення знайти відповіді на свої запитання.

Мені, з недавнього часу, дуже неподобається тактика користувачів по відношенню до людей, які тільки зареєструвались на форумі, та і не тільки до них...
Чому, як тільки хтось пише про свою проблему або задає питання, перебуваючи під впливом страху та емоцій, на нього відразу обрушується шквал осуду, презирства і навіть образ...?
Я не буду вказувати ніки тих людей, поведінка яких викликає у мене обурення, але переконливо попрошу контролювати себе! Якщо якийсь користувач викликає у вас підозри- повідомте адміністрацію. Для цього є значок "Жалоба" під кожним повідомленням, або безпосередньо в ЛС. Залиште, будь ласка, право вирішувати, хто тут "засланий козачок", а хто просто звернувся за допомогою і підтримкою, за нами...
Мене неприємно вражає манера спілкування і, навіть, відверте цькування, яке собі можуть дозволяти деякі користувачі... Якби хтось так написав мені, в той час, коли я нічого не розуміючи і перебуваючи в стані розгубленості, з купою примітивних запитань і прагненням невідкладних пояснень, знайшла цей форум, я б розчарувалася в ньому раз і назавжди... Але тоді всі відносились терпляче і з розумінням. Я хочу повернути цю традицію.

Я вважаю, що на форумі усі рівні і ніхто не має права засуджувати інших користувачів за їхню необізнаність і прагнення знайти відповіді на свої запитання.
Поддерживаю!!! Ребята и девченки, есть мудрая фраза, - "Лучше отпустить 10 виновных, чем наказать одного невиновного"

не поверите, но я сама была новичком на этом форуме. прежде чем писать я изучила все рубрики! и нашла ответы! действительно сейчас раздражают вопросы новичков- значит лень прочитать рубрики, жаль...что большинство людей не умеет пользоваться инструкциями

раздражают вопросы новичков- значит лень прочитать рубрики, жаль...что большинство людей не умеет пользоваться инструкциями
Кому как...
Я в свое время тоже был новичком) Пусть не на этом форуме, но на других ресурсах. Невозможно все прочитать, особенно, когда лихорадочно в панике и с мокрыми от страха ладошками ищешь хоть какую-то помощь.
Для этого и создан раздел для новичков, чтобы они могли там создать свою тему и задать вопрос и, как следствие, получить на него ответ.
Если не хотите отвечать, не отвечайте. Другие ответят на вопрос, я отвечу, Модераторы ответят или дадут ссылку на тему, если аналогичная обсуждалась на форуме.
И не стоит забывать, что все люди разные. Нет одинаковых, которые живут по шаблону и одинаковые чувства испытывают. Еще есть такой момент: многие не могут сразу разобраться с функционалом и не знают, куда написать сообщение или тему. Поэтому я переношу сообщения из не подходящих тем в отдельную тему.
Прошу все-таки быть более лояльными что ли к новичкам...
А по поводу подозрений на вбросы... ну так калы без дела не сидят, выдумывают что-то новое. Поэтому если новичок что-то разместил такое, чего не было у всех, это не означает, что он казачок засланный. Возможно новая фишка у калов появилась.

Можно высказаться? Я думаю если не закрыто высказывание, значит можно...
Моё мнение, наверное совпадает с мнением многих... Я на форуме недавно, но тем не менее, никто с меня не смеялся и никто не кричал читай форум, а потом пиши посты... Это говорит о том, что наверное я, как и львиная доля адекватных пользователей, сначала изучил форум, потом зарегистрировался и адекватно реагировал на темы... И ответы... Уважаемые администраторы и иже с ними (немного не понимаю кто главный, кто второстепенный) я думаю, что выскажу мнение многих, что сначала необходимо новичкам изучить материал, а затем серфить по форуму и искать ответы... А в большинстве случаев, новичок, сразу быка за рога, новая тема, помогите.... Это немного, не то что бесит, а удивляет.... Есть несколько таких же тем...... Почему не написать туда? Не продолжить тему? Вот что мягко скажем вызывает недоумение у активных пользователей, и наверное вызывает негативную реакцию..... Я думаю что многие активные пользователи со мной согласятся со мной.... А Аннушка которая разливает маслице, это вообще жесть... Прошу высказываться... ИМХО

не поверите, но я сама была новичком на этом форуме. прежде чем писать я изучила все рубрики! и нашла ответы! действительно сейчас раздражают вопросы новичков- значит лень прочитать рубрики, жаль...что большинство людей не умеет пользоваться инструкциями
Люди з різним психо- емоційним станом діють по різному. Потрібно враховувати цей фактор...
Я вважаю, що до всіх має бути лояльне відношення...
А ті, хто не читали, а створювали нові теми і задавали багато запитань, завжди були, просто відношення такого не спостерігалось...

Admin, а вспомните садик,школу..
Всегда,на новенького смотрели искоса.
А,если б он сразу на доске свои мысли бы написал,отличные от бытующих в классе-то бесседы на переменке не избежать.
Мы с детства так привыкли.
Наверное-неправильно.

Lelik, в принципе, да

Моё мнение, наверное совпадает с мнением многих... Я на форуме недавно, но тем не менее, никто с меня не смеялся и никто не кричал читай форум, а потом пиши посты... Это говорит о том, что наверное я, как и львиная доля адекватных пользователей, сначала изучил форум, потом зарегистрировался и адекватно реагировал на темы... И ответы... Уважаемые администраторы и иже с ними (немного не понимаю кто главный, кто второстепенный) я думаю, что выскажу мнение многих, что сначала необходимо новичкам изучить материал, а затем серфить по форуму и искать ответы... А в большинстве случаев, новичок, сразу быка за рога, новая тема, помогите.... Это немного, не то что бесит, а удивляет.... Есть несколько таких же тем...... Почему не написать туда? Не продолжить тему? Вот что мягко скажем вызывает недоумение у активных пользователей, и наверное вызывает негативную реакцию..... Я думаю что многие активные пользователи со мной согласятся со мной.... А Аннушка которая разливает маслице, это вообще жесть... Прошу высказываться... ИМХО
Цей форум творять люди- своїми повідомленнями, темами, своєю присутністю...
Чи цікаво було б вам бути учасником форуму з трьома розділами, по три теми в кожному, де нічого лишнього???

Все люди разные! Кто-то "серфит" по интернету как дельфин... а кому-то сын или даже внук его только подключил. Я например даже в телефонном общении с форумчанами не знаю, общаюсь я с 18-ти летней девушкой, или 60-ти летней бабушкой... Общение деловое, и определить невозможно...да и незачем.

А,если б он сразу на доске свои мысли бы написал,отличные от бытующих в классе-то бесседы на переменке не избежать.
Наверное-неправильно.
А кожен з нас тут був новачком...!!!
Я не пам'ятаю, щоб хтось писав мені, що я кал, чи, що я створюю "вброс", коли я щось намагалась вияснити і прояснити!!!
Навіть нещодавно, коли я отримала пачку листів від ФК, полінувалась перечитувати безліч тем (каюсь, згрішила), а звернулась до авторитетної людини, яка мені все терпляче пояснила і відповіла на всі мої питання...

☝️☝️☝️
Я закликаю усіх бути лояльнішими і привітнішими, проявляти свою небайдужість і розуміння!!!
Невже ви, шановні, такі обізнані і всезнаючі, не можете зрозуміти, що одне ваше слово зможе змінити долю людини, її сприйняття і подальші дії...???

Останнє редагування:
Наверное-неправильно.
Садик..., школа... АРМИЯ!!! :ahaha:

Цей форум творять люди- своїми повідомленнями, темами, своєю присутністю...
Чи цікаво було б вам бути учасником форуму з трьома розділами, по три теми в кожному, де нічого лишнього???
Позвольте с Вами не согласиться.. Если есть одна тема ПОМОГИТЕ ПРИЕЗЖАЮТ, то и новичку будет интересно прочитать 800 постов в этой теме, а не открывать сто тем, приезжают, приехали, уже едут, вот они, я их вижу... А, нет не они... И в каждой такой теме по три поста... Я думаю это не правильно

Shanti, я себе досі вважаю новачком.
І пом'ятаю,коли перше писав,думка була,чи не перетворять мене на того кала.

Я вот новичок и ничего плохого в свою сторону не слышал, или грубого обоащения к себе. Просто немного подкумаривает, когда одну и ту же тему дублируют не много по разному трактуя. Есть поиск ? где, прежде чем писать новую тему, можно пробить может там есть то что вы ищете

Нарешті Ви про це написали. Також спостерігаю цю картину і дуже неприємно,що деякі форумчани ну забагато на себе беруть і багато тем перетворюють просто на "кашу"!

Висловлю й свою думку, як новачка. Мене ніхто не ображав, не "опускав" і я завжди отрумував або пораду, або посиланя, де можу знайти відповідь на питання. За це все всім Вам, шановні "старики" форуму, щира подяка.
Щож до теми -то вважаю за доцвльне та правильне підтримувати людей, які звертаються за допомогою. Так, досить часто люди на емоціях пишуть повідомлення. Але люди у відчаї, і вони намаються знайти вихід. Тож згадаймо себе, всі ми через це пройшли, або знаходимось в цьому й досі. Поважаймо один одного, адже мета форуму - Допомогти.
Адмін, та ішні "старіки", поправте, якщо я не правий. Дякую, та вибачте за многа букв;)

Нарешті Ви про це написали. Також спостерігаю цю картину і дуже неприємно,що деякі форумчани ну забагато на себе беруть і багато тем перетворюють просто на "кашу"!
Я дуже рада, що ви написали в моїй темі...!!!
На ваших постах я навчалась, шукала ту мудрість, яку переймала собі...)

Для мене, новачка, каста "перевірених"- це були люди, яких я сприймала, як гуру даного форуму...))
Перевірені, Ви усі, абсолютно, вплинули на моє сприйняття проблеми з МФО! Дякую Вам!!!))) За те, що проявили до мене своє розуміння, співчуття, дружелюбність, за ваші поради і терплячість! Саме завдяки такому відношенню я відчула себе тут своєю! Я цього, на той момент, навіть не очікувала- жодного осуду, лиш слова підтримки!!!
Я дуже хочу, щоб новачки на форумі відчували те ж саме!
Шановні форумчани, які уже зрозуміли усю суть діяльності МФО, діліться своїми знаннями! Бо, як зказав хтось з відомих- "Знання- ніщо, якщо ними не ділитись!"

Shanti, саме для цього ми тут і зібрались. Якщо ні держава, ні її органи допомогти не можуть (читай - нехочуть), то лишається надія на себе на на пошук однодумців.

Як на мене, то ХАІ (старожили) даного форуму трохи вже опірились і вважають себе Богами та згори дивляться на перший лвл (новачків).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі