Постанова про виконавче провадження

• Автор теми Автор теми Ван 007
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 108
  • Перегляди Перегляди 6K
Добрий день шановні експерти та гості форуму. Нарешті і я зареєструвався. 5 кредитів у банках і ще 7 мфо. Отже 20.05.20 року відкрите виконавче провадження державною виконавчою службою на основі нотаріального напису приватного виконавця, і потрібно заплатити порядка 90 тис. + Виконавчий збір ну і все інше. Таких коштів звісно нема. Політ проізвольної сніжинки (гарне вираження, вичитав на форумі) вже не підходить, бо на морозі вже 1,5 року. На форумі читав дуже багато але все якось розпливчастою. Що підкажете робити далі? Як я розумію юрист і суд це однозначно. Підкажіть як все правильно зробити і до кого звернутись (кошти на юриста знайду аби тільки допоміг без зайвого витрачання часу з моеї сторони якщо таке можливо). Дякую за майбутню допомогу. З повагою.
Вивчати метеріали, готувати листи та позов до суду.

Дякую за відповідь. А куда и главное к
Пишіть повідомлення, щоб в загальному було 20, тоді зможете написати в особисті повідомлення Tarass
Дякую за відповідь. І знову питання, це чудово чи не правда: кому писать???????

Тут прислів'я підійде (без л0ха і жизнь плоха)
я якось лазив по судовому реєстру, в тому числі і по ідеї - і скажу що вони аппелюють на рішення, що знімають виконавчий напис, памятаю там навіть аргумент їхнього юриста - буцім-то так, рішенням суду визнано зміни до постанови не чинними, але не зрозуміло з якого часу вони не чинні, апеляцію банк виграв

я якось лазив по судовому реєстру, в тому числі і по ідеї - і скажу що вони аппелюють на рішення, що знімають виконавчий напис, памятаю там навіть аргумент їхнього юриста - буцім-то так, рішенням суду визнано зміни до постанови не чинними, але не зрозуміло з якого часу вони не чинні, апеляцію банк виграв
Ви гадаєте що не варто іти до суду?

Ви гадаєте що не варто іти до суду?
ні!
перше, я не достатньо компетентний, щоб так гадати
я просто написав, те що прочита в реєстрі, ось сидів шукав цей документ в у збережених, поки що не знайшов, самому цікаво стало

ні!
перше, я не достатньо компетентний, щоб так гадати
я просто написав, те що прочита в реєстрі, ось сидів шукав цей документ в у збережених, поки що не знайшов, самому цікаво стало
Дякую зрозумів
Я мабуть теж зайду в реєстр
Вивчати метеріали, готувати листи та позов до суду.
Дякую за відповідь
действовать как? подготовить вам иск это одно, ходить в суд это другое)))
зависит от того, что вы хотите))
Тарас поможете с подготовкой документов в суд

Останнє редагування:
Добрий день шановні експерти та гості форуму. Нарешті і я зареєструвався. 5 кредитів у банках і ще 7 мфо. Отже 20.05.20 року відкрите виконавче провадження державною виконавчою службою на основі нотаріального напису приватного виконавця, і потрібно заплатити порядка 90 тис. + Виконавчий збір ну і все інше. Таких коштів звісно нема. Політ проізвольної сніжинки (гарне вираження, вичитав на форумі) вже не підходить, бо на морозі вже 1,5 року. На форумі читав дуже багато але все якось розпливчастою. Що підкажете робити далі? Як я розумію юрист і суд це однозначно. Підкажіть як все правильно зробити і до кого звернутись (кошти на юриста знайду аби тільки допоміг без зайвого витрачання часу з моеї сторони якщо таке можливо). Дякую за майбутню допомогу. З повагою.
Арешт на рахунки був накладений ?

Офіційно працюєте ?

Який нотаріус зробив напис ?

Арешт на рахунки був накладений ?

Офіційно працюєте ?

Який нотаріус зробив напис ?
Арешту рахунків ще не було. Я так думаю, у виконавчій про це нічого не говорили.
Офіційно не працюю. Банківські рахунки якщо і арештують то мені до цього байдуже. Нерухомості і рухомості на мені вроді немає, якщо тільки хтось на мене щось не оформив. Напис зробив приватний нотаріус гуревічов о. М.

Дякую за відповідь. А куда и главное к

Дякую за відповідь. І знову питання, це чудово чи не правда: кому писать???????
Я думаю, "чудово" , що ви натрапили на цей форум))?
А кому і як писати з часом розберетесь)
Головне - бажання щось робити))
Удачі в боротьбі!
І вітаємо на форумі?

Я думаю, "чудово" , що ви натрапили на цей форум))?
А кому і як писати з часом розберетесь)
Головне - бажання щось робити))
Удачі в боротьбі!
І вітаємо на форумі?
Я у ВАС за півдня вже закохався :--)

:luboff: якщо виникають такі почуття, це свідчить про те, що не все так погано в цьому житті - і це прекрасно:diska4:
Просто если я потеряю боевой дух как и большинство тут присутніх це буде ПЛОХО

Просто если я потеряю боевой дух как и большинство тут присутніх це буде ПЛОХО
А хто вам сказав, що більшість тут втратила бойовий дух?
Все навпаки, як на мене))
Панікують в основному на початковому етапі)
З часом повертається розум до голови і паніка зникає)
А до вирішення любої проблеми потрібно підходити без паніки, тоді буде результат позитивний)
Так що не панікуйте, читайте форум, знайомтесь,спілкуйтесь))?

Арешту рахунків ще не було. Я так думаю, у виконавчій про це нічого не говорили.
Офіційно не працюю. Банківські рахунки якщо і арештують то мені до цього байдуже. Нерухомості і рухомості на мені вроді немає, якщо тільки хтось на мене щось не оформив. Напис зробив приватний нотаріус гуревічов о. М.
1. У виконавчу з заявою на видачу належним чином завіреної копії постанови про відкриття ВП
2. Клопотання про ознайомлення з матеріалами ВП (сфоткати всю справу )
3. Заява до нотаріуса з вимогою надати копії всіх документів на підставі яких був вчинено напис ( відправити поштою цінним, обовязково з описом )
4. готувати кошти на судовий збір (840грн.)
5. потім в суд

Дякую пане Тараса. Питання: чи можу я знайти юриста на форумі, звісно не безкоштовно, адже всякій труд должен бить оплачені, якщо так то порадьте?
Питання: чи може юрист працювати від мого імені?
Дякую
З повагою
пишіть на пошту *********************
щось придумаємо

1. У виконавчу з заявою на видачу належним чином завіреної копії постанови про відкриття ВП
2. Клопотання про ознайомлення з матеріалами ВП (сфоткати всю справу )
3. Заява до нотаріуса з вимогою надати копії всіх документів на підставі яких був вчинено напис ( відправити поштою цінним, обовязково з описом )
4. готувати кошти на судовий збір (840грн.)
5. потім в суд
:rolleyes: половина действий бесполезна)))

Назад
Угорі