Постанова про виконавче провадження

• Автор теми Автор теми Ван 007
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 108
  • Перегляди Перегляди 6K
Кто сделал надпись? Банк или мфо?
Можете скрыв свои данные показать это письмо от двс?
Надписи нету, письма нету только конверт осталася. Щас с вами посоветуюсь и пойду у виконавчу ознайомлюватися з матеріалами справи

Нотариальный напис делает нотариус а не исполнитель.
Но это не суть сейчас. Вы правы только суд. А выбор Ваш либо с юристом либо сами.
Два варианта решения. Остановление исполнительного производства либо признание нотариальной надписи не подлежащей исполнению ввиду ее незаконности.
Кто зделал надпись.? Банк или МФО?. Если банк на какой продукт?
если это ДВС как утверждает ТС, не думаю, что там есть нарушение территории))
хочится верить, что ДВС на столько не упоролись(((

Нотариальный напис делает нотариус а не исполнитель.
Но это не суть сейчас. Вы правы только суд. А выбор Ваш либо с юристом либо сами.
Два варианта решения. Остановление исполнительного производства либо признание нотариальной надписи не подлежащей исполнению ввиду ее незаконности.
Кто зделал надпись.? Банк или МФО?. Если банк на какой продукт?
Кредит наличними ідея банк

Надписи нету, письма нету только конверт осталася. Щас с вами посоветуюсь и пойду у виконавчу ознайомлюватися з матеріалами справи
:oops: в смысле письма нет? а куда вы его дели)))
куда пойдете? сначала выясните приемные дни))) а то зря время потратите
Кредит наличними ідея банк
:rolleyes:может у вас уже и суд был)))
поищите себя на суд владе))) по ФИО

Кто сделал надпись? Банк или мфо?
Можете скрыв свои данные показать это письмо от двс?
Нотаріус гуревічов о.м. виконавець .....районний відділ державної виконавчої служби це в єдиному реєстрі боржників так написано

:oops: в смысле письма нет? а куда вы его дели)))
куда пойдете? сначала выясните приемные дни))) а то зря время потратите

:rolleyes:может у вас уже и суд был)))
поищите себя на суд владе))) по ФИО
Підкажіть як шукати щось не можу розібратись. Дяеую
Не ново. Скорее всего это по банку, а не по мфо... банки в большинстве обслуживала ГИС.
Це по банку ідея

да уже увидел, что у вас нотариус))) так, что можете не переживать за
Суда не було. Був напис нотаріуса гуревічов о.м. далі державна виконавча. На що подавать до суду і саме головне як що для цього потрібно і хто допоможе. Звісно не безкоштовно

Суда не було. Був напис нотаріуса гуревічов о.м. далі державна виконавча. На що подавать до суду і саме головне як що для цього потрібно і хто допоможе. Звісно не безкоштовно
надо документы видеть, что бы понимтаь в какой суд идти)))
вы где живете? город в смысле)) и ДВС как называется?))

Дякую пане Тараса. Питання: чи можу я знайти юриста на форумі, звісно не безкоштовно, адже всякій труд должен бить оплачені, якщо так то порадьте?
Питання: чи може юрист працювати від мого імені?
Дякую
З повагою
Мне помог этот юрист - *********************

Живу и прописані в селі. ДВС Коропська Чернігівської області
Напис нотаріуса вроді був сьогодні буду шукать. А постанову забрали у виконавчій у п'ятницю так як мені був виклик до них на 29 число,

Живу и прописані в селі. ДВС Коропська Чернігівської області

Напис нотаріуса вроді був сьогодні буду шукать. А постанову забрали у виконавчій у п'ятницю так як мені був виклик до них на 29 число,
в смысле забрали? а за чем вы отдали?

Сам розумію що протупив. Виконавець після бесіди каже мовляв це (постанову) я залишаю собі, ну а я вобщемто не змитикував
в смысле забрали? а за чем вы отдали?
Тут прислів'я підійде (без лoxа і жизнь плоха)

Сам розумію що протупив. Виконавець після бесіди каже мовляв це (постанову) я залишаю собі, ну а я вобщемто не змитикував

Тут прислів'я підійде (без л0ха і жизнь плоха)
короче))) судя по всему, вам придется идти в гражданский суд и признавать ИНН не подлежащей исполнению))

Між іншим форум чудовий. Не дивлячись на всю важкість чи абсурдність ситуації почитавши його я зі сміху чуть не помер і щас чуть не вмираю клас. Але ж є проблема і сама по собі нікуди недінеться тож потрібно вирішувати. І ще одне потрібно зробити на форумі якийсь скаже. Пост чи я не знаю що до крилатих виразів із форуму це просто супер
короче))) судя по всему, вам придется идти в гражданский суд и признавать ИНН не подлежащей исполнению))
Корече рвем как тузик грелку напис гуревічов в гржданском суде. Но как і чем і що які документи заяви і т.ін потрібно

Останнє редагування:
Між іншим форум чудовий. Не дивлячись на всю важкість чи абсурдність ситуації почитавши його я зі сміху чуть не помер і щас чуть не вмираю клас. Але ж є проблема і сама по собі нікуди недінеться тож потрібно вирішувати. І ще одне потрібно зробити на форумі якийсь скаже. Пост чи я не знаю що до крилатих виразів із форуму це просто супер

Корече рвем как тузик грелку напис гуревічов в гржданском суде. Но как і чем і що які документи заяви і т.ін потрібно
а это вам уже юрист расскажет, с которым вы будете работать))

а это вам уже юрист расскажет, с которым вы будете работать))
Пане Тарас і ще одне питання. По місту я не маю кваліфікованого юриста можна на форумі звернутись до когось. ДЯКУЮ ЗА ВСЕ. З ПОВАГОЮ!

Пане Тарас і ще одне питання. По місту я не маю кваліфікованого юриста можна на форумі звернутись до когось. ДЯКУЮ ЗА ВСЕ. З ПОВАГОЮ!
конечно можете)) кто же вам запретит к кому то обратиться?)))
к кому обращаться, выбирайте сами))

Назад
Угорі